MarieOchFredrik

Kanske man ska ta och skriva lite igen då.

Publicerad 2013-03-28 14:11:23 i Våra dagar.,

Ja nu har det gått några dagar igen då:) Har inte hänt så mycket som vanligt;) I tisdags var vi ut och gick en sväng på 4 km. Och igår var vi till stadium så jag fick köpa nya skor att ha när jag tränar. Så hade dom tag 3 betala för 2 från alla avdelningar så då passa jag på att köpa ett "vattenbälte" som man har runt midjan och så fick jag en sport bh på köpet. Gjorde ett riktigt klipp;) Så nu kan jag iallafall inte skylla på att jag inte har kläder att träna i;) Vet inte om jag skrev det tidigare men var ju in på team sportia och fynda förra veckan också. Då köpte jag byxor,linne,tröja och strumpor för bara 499:- ;) Det var 497:- rabatt, så det tveka jag inte på att köpa:) Så som sagt har jag massa bra träningskläder nu och idag ska skorna få invigas då det blir den där vändan på 4 km idag igen:) Sen kommer Sandra,Johan och Alicia hit så ska jag fota Alicia lite:) Det ska bli kul. Men nu måste jag fylla på vatten till Weber för han gnäller. Hörs säkert senare. Pussokram. Juste måste bara bjuda på en bild på en riktigt cool hund som satt och väntade på sin husse/matte utanför biltema igår;) haha.

Blubb

Publicerad 2013-03-25 09:04:20 i Våra dagar.,

Hej igen. Nu var det helt plötsligt måndag igen då:( :p haha. Fort går det. Helgen har varit ganska lugn. I fredags gjorde vi inte så mycket alls faktiskt. I lördags kom Sandra och Johan ut så gubbarna höll på i garaget och vi var inne, sen gick vi ut och grilla lite korv och hamburgare sen åkte jag,Sandra och Alicia med Sussie till Gävle en vända sen hoppade vi av i storvik på vägen hem sen kom F och J hem och vi beställde lite thaimat som vi mumsade i oss. Sen vart det monopol för hela slanten:) JAG VANN!! ;) haha. Åkte hem vid 23 och somnade direkt när jag la huvudet på kudden:) Igår så kom Sandra och Johan igen;) Jag och Sandra tog en liten prommis på ca 2 km så Alicia skulle somna sen åkte jag och Sussie och handlade lite så vi kunde grilla, så när vi kom tillbaka och jag hade lagt köttet i marinad en stund så åt vi lite. Sen åkte jag, Sandra och Alicia hem till dom en stund eftersom Johan och Fredrik skulle på klubbmöte. Så vi var väl hemma till strax efter 21. Då kikade vi på Johan Falk sen slockna jag direkt;) Idag är det bara vattengympa som står på schemat annars vet jag inte alls vad som händer:) Hoppas ni haft en fin kväll. Pussokram:)

Fredag ;)

Publicerad 2013-03-22 15:32:54 i Våra dagar.,

Nu har de gått nån dag, igen! ;) Men sånt är livet. Har som sagt inte så mycket att skiva om så då blir det som det blir:) Sitter för tillfället på Fredriks jobb då han håller på med några tankar som en ska köpa av oss. Det var tydligen mycket poppis att köpa färdiga tankar till fr-bilen så får väl se om Fredrik och Roger and me! kanske ska börja sälja sånna sen. Isåfall blir det jag som tar hand om beställningar och pengar så får dom göra grov jobbet. Att erfara av denna vecka så är inte någon utav dom (särskilt Roger) så bra på att ta hand om pengar så den biten ska jag sköta om det ska bli nå. Men vi får se hur det går med det:) Sen när vi är klar här så ska vi kolla med svärisarna om dom har vart och köpt 2 st gåstolar för då tänkte vi köpa ena utav dom så Alicia har nå att göra hemma hos oss när dom är där. Sen vet jag inte vad kvällen har att erbjuda. Imorgon ska iallafall Johan och Sandra komma ut då Johan, Fredrik och Janne ska bygga bil till Johan. Första tävlingen är i maj:) haha. Får hoppas dom hinner iallafall:) Sen på kvällen blir det nog lite mat och spel med Johan och Sandra, det ska bli kul:) Men nu är F klar med tankringarna så dax att byta maskin:) ha en trevlig helg. Pussokram.

Juste

Publicerad 2013-03-19 21:56:06 i Våra dagar.,

Måste bara säga att min älskade Capri är hemma igen <3<3<3 Har pussat super mycket på han nu. Så nu kan man sova bra inatt iallafall:)

Hejhopp.

Publicerad 2013-03-19 21:53:04 i Våra dagar.,

Nu ligger jag i !!!! SÄNGEN!!! ;) huhu. Väntar in John blund. Tänkte ta och läsa lite i en bok jag köpte igår. Skulle börja läsa igår kväll men slockna innan jag hann börja. Så har läst lite tidigare idag och nu vill jag fortsätta;) Imorgon blir det upp i tid och duscha och göra sig klar för en vända till Sandviken med Sandra och Alicia:) Sen vette f*n vad som händer resterande av dagen. Imorgon är iallafall sista sena kvällen F jobbar, på torsdag slutar han lite extra tidigt då han börjat tidigare både igår och idag, så det blir skönt:) Sen får vi se vad helgen har att erbjuda. Ska nog försöka ta tag i källaren så den är i OK skick när anticimex kommer och gör en koll så det inte finns nå mögel eller liknande. Ska bli skönt att få det klart plus att det blir en morot till att fixa källaren så den blir fräsch igen:) Men nu ska jag dyka ner i boken. Pussokram.

2 dagar sedan.

Publicerad 2013-03-19 08:26:41 i Våra dagar.,

Ja nu har både söndag och måndag gått utan något inlägg. Vet ej vad jag ska skriva om längre:p Kan iallafall berätta lite vad som hänt dessa dagar.
I söndags var Johan och Sandra hit en sväng då Johan skulle hjälpa Fredrik med lampor i garaget. Sen for vi ner med fr-bilen till pappa och då passade jag på att sno hans dator en snabbis så jag fick se senaste avsnittet av Vampire diaries. Så var vi hemma till 20 tiden och då slängde vi oss i soffan och sen var söndagen slut.
Igår så var vi först till Valbo en sväng och köpte en barnstol till Alicia så dom slipper släpa med sin varje gång. Sen åkte vi till duro en vända medans vi väntade på att restaurangen på Ikea skulle öppna så vi fick lite mat i oss innan F börja jobba. Så på duro hittade vi en tapet som ska vara bakom själva "hyllgarderoben" som Fredrik byggde, jag tror det kommer bli snyggt. Det kommer bli en brytning eftersom den tapeten är svart och allt annat i hallen är vitt:) Men vi får väl se:) Sen åkte vi hem och jag hann vara hemma i 40 min kanske sen for jag och hämta Sandra så åkte vi på babysim. Sen åkte vi förbi hennes mamma en vända och fika sen åkte jag och lämnade dom så väl hemma hade jag ca 20 min på mig att rasta Weber och slänga in honom i bilen och fara till vattengympan. Tänkte jag skulle skippa det tidigare för när vi var på Ikea så fick jag lock får öronen och det kändes som om jag var påväg att få öroninflamation. Men sen kände jag inte av det nå mer direkt och då sket jag i det och körde ett lite lugnare pass iallafall;p Sen var jag hemma lagom till familjen annorlunda så kikade på det sen var det godnatt och nu har jag varit vaken sen 7,30 ;p haha.
Idag blir det en lite lugnare prommis tror jag sen vet jag inte. :p Vi kanske hörs senare. Om ni har tur;) pussokram.

Godlördag.

Publicerad 2013-03-16 20:43:45 i Våra dagar.,

Nu är vi hemma och har precis tryckt i oss lite tacos från igår. :) Hela dagen idag har vi spenderat på strandbaden och massa isåka. Har varit väldigt trevligt och jag fick sladda lite iallafall eftersom vi bytte bakdäck men sen när jag åkt lite så satte dom på dom andra igen;p Så grilla vi och dona lite. Och nu är vi som sagt äntligen hemma och sitter och kikar på fångarna på fortet:) Imorgon kanske vi ska åka och lämna folkracebilen igen då det inte blir nå mer isåka iår, nu får det gärna bli vår!! ;) Sen ska vi väl bara kurera oss så man är pigg till vattengympan och promenaderna i veckan:) Sen blir de nog lite babysim med Sandra och Alicia på måndag också men ska dock inte planera nått för då ringer dom väl;p haha. Men nu ska jag kika färdigt sen slocknar jag nog ganska fort. Bjuder på lite bilder från dagen:) Ha en fin kväll. Pussokram.

Morsning korsning.

Publicerad 2013-03-14 11:46:55 i Våra dagar.,

Ligger för tillfället och väntar på att Fredrik ska bli klar på toa så vi kan fara och handla lite lunch. F vart hemma idag då både han och jag ligger och hostar hela nätter och snorar. Lite synd dock för idag hade vi ju planerat att gå den där vändan med Emma igen. Men det känns jätte dumt att göra det när man är sjuk. Så vi får skjuta upp det till helgen istället och kanske gå lite längre:) Bara hoppas detta gett med sig då.
Igår var vi till Johan och Sandra och dom bjöd på tacos. På en helt vanlig onsdag;) haha. Men det slank ner så bra så:)
Men nu ska vi som sagt fara och handla sen när vi kommer hem så ska jag ta en sväng och leta efter Capri då han har varit borta sedan söndag:( Hoppas vi hittar honom så han får komma in och äta mat. Men vi hörs. Kramen.

Godmorgen.

Publicerad 2013-03-13 08:40:27 i Våra dagar.,

Ååh jag har fått en rethosta som jag inte vill :( Ska väl iallafall försöka få in mig lite frukost nu då. Sen får vi se vad dagen ger. Hörs säkert sen:) pussokram.

Hej hopp

Publicerad 2013-03-12 21:31:45 i Våra dagar.,

Gummi snopp. Nu har jag precis krupit till kojjs efter en varm dusch. Tidigare idag så har vi varit ut på en promenad med Emma som lovat att hjälpa mig med mitt mål :) Wiie. Så vi vandra 3,2 km tror jag det vart idag iallafall:) En lagom runda till en början, vi tänkte gå den 2 ggr i veckan och sen har jag min vattengympa också så det är en bra början. Sen när det blir is fritt så blir det lite lättare och så kan man gå lite snabbare:) Sen var vi till Hofors en sväng, tänkte jag skulle söka ett jobb som skolfotograf men eftersom min mail vart kapad tidigare så vet jag inte hur jag kommer in på arbetsförmedlingen. Får leta på min id matris så kanske det går att ändra mail adress. Får kolla på det imorgon. Fick iallafall gosa lite med Alicia då Johan och Sandra var där också så det var ju mysigt:) Tänkte vi skulle fara till dom en sväng imorgon och lämna förstoringarna som har blitt liggandes sen dopet. Men NU ska jag ta och försöka sova så att jag är utvilad ifall att dom ringer ut mig imorgon:) Hörs. Pussokram.

Nattis

Publicerad 2013-03-11 21:28:08 i Våra dagar.,

Nu slänger jag min utmattade kropp i säng för idag. Kom hem efter VG och maten var inprincip klar och även hallsaken var färdig. Förutom målning dock men ändå:) Duktig karl man har:) Nu ska jag stänga mina gröna. Pussokram.

Ändrade planer.

Publicerad 2013-03-11 17:06:22 i Våra dagar.,

Ja idag vart nog inget som planerat. Blev väckt imorse av att dom ville att jag skulle ut och jobba i robertsholm och skulle sluta 16,30 så var bara att ringa och avboka allt med Sandra vilket var lite tråkigt. Men får ta det nästa måndag istället. Så nu sitter jag hos Sussie och Janne och har precis tryckt i mig en pirog då det inte var så mumma mat på dagiset ;p haha. Så nu väntar jag in tiden tills jag kan fara på vattengympa. Och så måste jag berömma Weber. Han vart hemma ända från kl 9 tills Fredrik kom hem vid halv 3 ca. Och han hade inte gjort nått hyss alls hemma:) så duktig så. Men nu ska jag vila lite för jag är helt slut. Kanske somnar i poolen sen vem vet:) haha. Pussokram.

Juste

Publicerad 2013-03-10 21:47:27 i Våra dagar.,

Anmälan till Gotland kom ut idag så nu är vi anmälda så får vi se om det blir nå åka. Bara att börja ta i med hårdhandskarna nu!!! ;)

Hejhej.

Publicerad 2013-03-10 21:40:11 i Våra dagar.,

Jahaja nu sitter vi i soffan för ovanlighetens skull. Kan börja att berätta om gårdagen då det inte vart nå inlägg då. Gick upp typ super tidigt såklart eftersom mamma var här;) sen käka vi lite frukost och for till Gävle och handla en rörbit och lite sånt som ska vara till hall grejen som Fredrik bygger. Sen åkte vi till Valbo och var in på Claes Olsson och Ikea där vi hitta lite fint;) Nu har vi köpt allt till hall grejen iallafall och nästan hela den är på plats nu fast den ska målas men den är så stor så vi vet inte vart vi ska måla den. Vi köpte ju en färgspruta så vi tänkte vi skulle spruta den. Men då måste vi nog vänta tills det blir varmare ute så vi får spraya den ute eller så får Fredrik försöka få med den till jobbet. Men det blir en senare fråga:) Köpte en "dekal" eller vad man säger, som jag satte ovanför byrån i hallen och det vart fin fint:) Åkte iallafall till Sandviken efter det så jag fick köpa mig en ny träningsväska då nån!?! Kattskrälle hade pinkat på min gamla. Sen åkte vi tillslut hem och slöa massa :) Idag har mamma åkt hem till och börja med. Sen har Fredrik och jag donat med hallsaken och så kom Sussie och Janne förbi med ett LITET ben till Weber (ca 1m långt) ;) som han fick av oss i födelsedagspresent :) Sen åkte vi till Hofors och svärisarna en vända. Var där en stund sen åkte vi och handla och sen åkte vi hem. Lagade lite flygande Jacob som vi nyss fått i oss tillslut. Glömde sätta på ris så det tog lite extra tid. Men men;) Imorgon blir det fullspäckat schema. Ska vara med på Alicias babysim och fota lite så skulle fara och hämta dom vid 14 tiden så började bs vid 15. Sen tänkte jag vara kvar i born tills min vattengympa börjar så slipper jag åka hem bara för någon timme. Får hoppas dom håller sig hemma bara:) Men nu ska jag nog snart knata i säng. Hoppas ni haft en fin helg. Pussokram.

Godnatt återigen.

Publicerad 2013-03-08 23:01:55 i Våra dagar.,

Känns som om jag bara skriver godnatt inlägg nu för tiden. Jag ska fatta mig kort. Dagen idag har gått i ett typ hela tiden. Mamma vakna vid 07,40 och då är det lika med att bara kliva upp eftersom Weber börjar tröka. Sen åt vi frukost och jag duscha sen for vi till hofors och kika på lite hus som mamma ville se vart dom låg, så åkte vi förbi rutger en sväng så mamma fick träffa honom. Sen åkte vi vidare till Sandviken en sväng och gick på dollar och rusta. Hitta lite saker som mamma köpte till mig ;) hihi. Tur man har en snäll mor. Sen handla vi lite i storvik på vägen hem. När vi kom hem så varva vi ner med en film sen gjorde vi iordning mat till gladiatorerna. Och nu ligger vi här. Och nu säger jag godnatt så får vi se vad morgondagen har att ge, har iallafall bestämt att vi ska gå runt åsen, det var länge sen nu. Måste ju gå bort allt gottit vi svullat idag. ;) Nä godnatt som sagt. Pussokram. Ps. Vill ha en till liten pluttis nu..! Huhu ;)

Nattis

Publicerad 2013-03-06 21:17:57 i Våra dagar.,

Nu säger jag godnatt, tänkte att jag skulle slå på vampire diaries men datan har gått och blitt seg igen. Bara för att Fredrik var tvungen att ladda ner nå spel till telefonen via datan så somna han så det stog och gick hela natten!!! Då tog ju såklart all datagrejs slut. Så visar sig väl om jag kan titta eller ej. Annars lär jag väl plugga in telen och gå den vägen men då dras det så mycket från den istället. Ååh ibland hatar jag att vi sa upp Telia! Prupp. Nä det händer inte ett skit på datan, så lär sätta i telen. Hörs imorgon. Pussogodnatt.

Gottit

Publicerad 2013-03-06 16:15:50 i Våra dagar.,

Har precis kikat på en film som damp ner i brevlådan idag. Så lyxa jag till det med lite jordgubbar och glass till den och det var såå gott. Längtar till i sommar när man kan åka och plocka egna.
Idag har det varit super fint väder också, synd bara att det blåser så mycket. Idag ska jag bara vara hemma tror jag och kurera mig. Kanske att jag tar och städar lite då mamma kommer imorgon då vill man ju att det ska fint:)
Sen imorgon kväll så slutar ju Fredrik 20,00 så då tänkte vi att vi skulle äta lite varma mackor när han kommer hem. Mamma borde vara här vid 19 någonting kanske. Så det passar bra. Men nu ska jag lassa in mer ved i kaminen. Pussokram.

Plupp

Publicerad 2013-03-05 21:38:12 i Våra dagar.,

Nu har jag trynat ner mig i sängen äntligen. Idag har det inte gått i många knop, känner mig inte nå bra alls men är ändå rastlös. Sov ju så dåligt inatt så hade jag legat kvar på soffan så hade jag bara somnat. Så for till born en sväng sen skulle dom iväg för Mimmi skulle övningsköra. Så åkte till F en sväng för tanken var att jag skulle åka till Roger och stryka hans gardiner men då ville inte han att Weber skulle följa med upp så då fick han göra det själv!! Så åkte som sagt till Fredrik och då blev båda väldigt sugna på pizza så vi drog med Gunnar på våra planer så for vi iväg och hämta lite tjockis mat till oss, F och jag dela på en pizza och jag är fortfarande super mätt.. Blää. Sen åkte jag till svärisarna men dom hade inte kommit längre än till morfar curre så for dit och hämta dom så åkte vi hem och kika farmen och sen åkte jag hem:) Fick lite att göra idag ändå, även fast jag inte varit så pigg så har det varit mycket sämre att vara hemma och legat på soffan hela em. Då hade jag inte kunnat sova nu istället. Och nu ska jag göra precis det, SOVA! :) Så kanske man vaknar upp imorgon och är lite bättre:) Godnatt kram.

Soffan

Publicerad 2013-03-04 20:29:06 i Våra dagar.,

Är väldigt skön just nu:) Kom hem för ca 45 min sen så slängde jag i mig lite mat och nu ligger jag och kikar på familjen annorlunda. Var förbi Fredrik på vägen hem då han beställde en cola så lära åka förbi med den då:) Men nu ska jag nysa färdigt och ta lite näs spray så jag kan andas och kolla färdigt på tv:) nattiskram.

Måndag it is.

Publicerad 2013-03-04 15:16:41 i Våra dagar.,

Och F har em vecka igen. :( Dagarna blir så kort med honom då. Men idag har vi hunnit med lite iallafall eftersom vi vaknade vid 9, vart lite go middag också stektfläsk med potatis och lööksås;) hihi. Sen efter maten så hade vi ca 20 min över med hussen så vi gick ut i det fin fina vår vädret och kastade freesbe? Måste nog googla det ordet så man får rätt stavning;p Nu ligger vi i sängen och vilar lite och väntar in att kl ska bli 18 så jag får åka på vattengympan. Men idag får jag ta det lite lugnt för jag känner mig inte helt OK i huvve än och är fortfarande snorig och nysig. Hoppas det ger sig snart!! ;) Iallafall, igår gjorde vi inte så mycket. Var ner på Fredriks jobb så fixade han pappas vagn och jag städade ur bilen riktigt noga, super fin vart han:) Sen fick han sig en redig tvätt på Statoil ;) Så nu är han som ny igen:) Fast det som är synd med denna årstid är att det blir lortigt på 5sek igen;p Nä nu ska jag vila lite till sen sätta fart och byta sängkläder. Hörs sen. Pussokram.

Mycket godnatt blir det

Publicerad 2013-03-02 22:54:38 i Våra dagar.,

Säger återigen godnatt efter en mycket lång dag. Sov 2,5 timme när jag kom hem sen vart det Falun och hämta soffa och sen tjockis mat på Max, sen hem till R och bära upp soffan. Och nu ligger vi här:) Godernatter säger jag nu. Kramen.

Nu säger jag godnatt.

Publicerad 2013-03-01 22:27:37 i Våra dagar.,

För ett par timmar iallafall. Kl ställd på 02,15 upp och göra sig klar sen fara mot storvik vid 02,45 där jag träffar svärmor och åker med henne vidare:) Skönt att ha nått att skylla på imorgon kväll när jag är för trött för att laga mat så F inte slipper undan;) haha. Han behöver ju inte vara i järbo förens 9,15 så han får ju sovmorgon;) hihi. Sen på em efter rallyt ville Roger ha hjälp och hämta en soffa så får väl se om jag orkar åka med eller om jag stannar hemma och slappar. ;p Idag var vi till Borlänge och köpte mat till Weber, djurmagazinet har ju gått i konkurs både i Valbo och Falun och det är bara dom som har den maten. Får väl se hur länge Borlänge håller sig på fötter annars lär vi nog försöka hitta en annan mat till honom. Men nu ska jag försöka sova, är inte särskilt trött men jag lär försöka iallafall. Dröm sött, pussokram.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela