MarieOchFredrik

Ellu.

Publicerad 2013-02-28 22:26:34 i Våra dagar.,

Nu ligger vi i sängen, som vanligt;p haha. Idag har inte hänt så mycket, imorse satte jag upp gardinerna jag skulle sätta upp igår men inte vart av;p Men nu är det klart iallafall. Sen bädda jag rent i gästsängen efter Roger. Tvättat massa maskiner med tvätt och diskade lite.
Sen for jag till Hofors till 13 till af så jag kunde hämta en lapp som jag skulle skicka till fk, då var Ann där så då passade vi på att göra en ny handlingsplan och hon skrev in att jag fått körkort. Gick igenom lite jobb som jag ska söka imorgon när datan äntligen blir lite snabb igen;p haha. Sen var jag in och handlade tills kvällen och for förbi svärisarna en vända, skulle jobba istället för Mimmi på lördag, passa bra då Fredrik skulle hjälpa till på rally i närheten av där vi jobbar, så vi hämtar upp Weber på vägen hem så åker vi hem och soover ;) haha.
Nu på kvällen så gjorde vi i ordning lite kyckling gryta som Sandra och Johan bjöd på tidigare, vart inte exakt lika gott men det funka:)
Imorgon ska vi nog fara och köpa mat till Weber sen tänkte jag att vi kunde käka lite tillsammans med svärisarna på kvällskvisten:) Får väl se vad vi hittar på. Men nu ska vi kika färdigt på fråga Olle och sen nanna kudden. NattisKram.

Aktivera.

Publicerad 2013-02-27 16:06:45 i Våra dagar.,

Ja nu har vi precis kommit in efter att ha skotta lite nedanför trappen så isen kan försvinna någongång och sopade bort lite snö från trappen bakom lycktorna där inte solen kommit åt:) Sen skulle jag skotta lite till brunnarna då slammgubben kommer nästa v, men jag orkade inte. Det är såå tung snö så det gick inte med min rygg, så F får ta slungan sen istället:) Passade på att kasta lite freesbe (???)! med Weber så han fick springa av sig lite. Tidigare på fm så for jag in till torsåker och skulle hämta mitt körkort men hade läst fel på lappen så det var i Hofors jag skulle hämta det, så fick åka dit istället då. Så då passade jag på att springa in på affären och handla lite till kvällsmaten. Det fick bli lasagne, mums! ;) Snart kommer Fredrik hem och då ville han att vi skulle städa ur bilarna så får väl göra det då:) Nu ska jag iallafall sätta upp dom 2 sista gardinerna i v-rummet. Pussokram.

Nu sover vi

Publicerad 2013-02-27 02:21:01 i Våra dagar.,

Väldigt snart. Har precis kommit hem efter en resa till Bollnäs, Fredrik hade hittat någon billig men otroligt ful bil där som han ville ha, jag kan lova att han!! kommer att få köra den också;p Jag har min opela ja;) haha. Jag fick iallafall köra opeln hem och jag kan lätt säga att jag kommer ha träningsvärk i händerna imorgon, stan vad jag blåhöll i ratten. Det regnar ju en massa och töar så det har blivit stora vatten samlingar på vägen typ överallt. Och när man försöker undvika vattnet så hugger det tag i en iskant istället så bilen far som en snorloska över vägen. Åkte mellan 60-70 hela vägen till kungsgården och därifrån kunde man åka på lite. Men nu slipper jag skjutsa Fredrik imorgon iallafall! Toppen! Så kan jag åka och hämta mitt körkort som hade kommit till Ica:) Men nu ska vi sova lite. Juste satte upp nya gardiner i vardagsrummet idag och det vart fin fint:) Pusshej.

Ett riktigt måndags exemplar.

Publicerad 2013-02-25 22:00:46 i Våra dagar.,

Kan man lätt säga att han som hade Peugeot'n var. Helt plötsligt ville han inte sälja bilen till oss bara för att vi skulle åka så långt, han ville hellre sälja den till någon som bodde närmare. Anledningen till detta var att det saknades lite dubb i däcken så han tyckte det var otroligt riskabelt att åka hem med den då. :/ Ja men vi åker motorväg hela tiden och där är det torrt och fint sa vi, men nej då hade han inte tid och ta imot oss som åker så fruktansvärt långt för att köpa en bil. (Lät som om vi var helt dum i huve bara för att vi kunde åka så långt för en bil som vi letat efter och som dessutom var billig) Men han kunde ju vara snäll och höra av sig om den var kvar imorgon :/ VAFAN spelar dagen för roll tänkte jag, jävla arsel. Vi åker ju exakt lika långt imorgon:/ dåre!! Jaja. Vi for iallafall till Falun en sväng och kikade på en bilfirma där men det fanns inge. Så vi åkte till city gross och handla lite sen åkte vi hem och jag packade gympa väskan och for iväg SJÄLV :o haha. Fredrik var hemma och dona så jag handla lite på vägen hem och när jag kom hem så hade han gjort mat <3 Det är typ första gången tror jag på nästan 5 år;p haha. Men gott var det. Nu ligger vi i sängen och ska försöka sova lite. Vet ej om jag ska skjutsa Fredrik imorgon eller inte. Får se hur trött jag är när kl ringer:) Hörs säkert imorgon. Pussokram.

Godmorgon världen!

Publicerad 2013-02-25 09:23:11 i Våra dagar.,

Här e jag igen... Eller nått;) vilken fin dag jag vaknar upp till. När jag körde F tidigare så var det mörk men nu skiner solen:) Gick iallafall bra att köra hem själv:p fick prata lite med Weber och sjunga högt ;D haha. Nu ska jag ligga och slöa ett tag till sen ringa och påminna Fredrik att kolla med chefen om det är ok att sluta 12 och ringa till killen med bilen och se så att ingen hunnit köpt den före oss:) Hörs säkert senare:) Kramen.

Hello

Publicerad 2013-02-24 23:40:15 i Våra dagar.,

Ligger i sängen och försöker sova. Lär ju gå upp vid 05 imorgon och skjutsa Fredrik till jobbet sen hem och sova lite för att sedan fara tillbaka till Hofors och hämta ut lite pengar och hämta F igen då han slutar vid 12 förhoppningsvis, så vi kan åka vidare mot Örnsköldsvik och hämta en bil, en liten Peugeot 306. Söt liten sak :) Blir många mil men det är det värt, mycket bil för pengarna är det. Ska bli lite läskigt att åka helt själv bara, jag lär ju köra en bil hem så blir många mil i tysthet;) Men det ska nog gå bra och så har vi 2 bilar och det kan ju behövas:) Men iallafall, var ner till mamma en vända igår och åkte hem idag. Det var trevligt att träffa henne en sväng. Nu ska jag iallafall sova som sagt, så hörs vi imorgon. Puss.

En käftsmäll och sedan en smekning på kinden.

Publicerad 2013-02-21 15:56:47 i Våra dagar.,

Så kan man lättast förklara denna dagen. Hade en körlektion imorse innan uppkörning, lektionen gick super. Men sen var jag lite nervös när den andra gubben satt sig i bilen. Började med att jag åkte lite för sakta fram till ett rödljus så det vart gul PRECIS när jag passera stolpen. Sen fick jag kaos i huvudet när han bad mig fickparkera, blanda ihop alla jävla kolla hit sväng dit, bakspegeln ska vara där då ska du göra så osv osv så jag kom helt enkelt inte ihåg hur man gjorde. Så kunde inte slutföra det. Det var dom 2 sakerna som han tyckte var tillräckligt för ett IG, jag vart sur som fan kan jag säga. Gubbj*vel!! En gammal militär också som säkert ska ha allt helt perfekt. Så jag bröt ihop en sväng sen var det bara att komma igen. Upp till Lovéns och kolla nya tider. Fanns en skrivning kl 13,30 i Gävle så det tog jag utan tvekan. Och imorgon fanns det en körning dock i GÄVLE:( Men jag kan ju köra bil, det är mycket huvudleder där så inte så många högerreglar. Skönt! Men mer folk och massa filer osv så kan det ju gå hur som helst. Men det är jag då beredd på, det var jag inte idag. Men iallafall var ju in och skrev igen då och kom ut med ett GODKÄNT!!! Wohoo.! 57 rätt av 65 möjliga:D Så nu hoppas vi på körningen imorgon. Om inte annat så har jag iallafall klarat den svåra delen. Nu ska jag unna mig en vilo paus i sängen efter denna snällt sagt kaotiska dag. Sen blir det väl att diska och tvätta lite. Men ha en fin kväll. Pussokram.

Blupp.

Publicerad 2013-02-19 21:22:43 i Våra dagar.,

Jahaja. Gick väl inte så super på skrivningen idag elle! Fick 46 rätt och man lär ha 52. Blää! Fick massa frågor som var jätte konstiga, frågor som jag vet att jag kan men dom krångla in det så mycket så man vart osäker. Under provets gång så kände jag mig faktiskt ganska nöjd, tyckte det flöt på bra hela tiden. Vela lite mellan några frågor men annars gick det bra, så trodde faktiskt inte att det skulle vara SÅ dåligt. Men men, hade ju kunna fått lite bättre frågor så hade jag fixat det.! Sen när vi kom hem tänkte jag ringa och boka ett nytt då, så snart som möjligt. Men då kunna man inte boka ett nytt förens man gjort uppkörningen, varför vet jag inte. Men pratade med Eva på Lovéns och det lät som att det kanske inte var helt omöjligt att det fanns någon skrivning på torsdag/fredag direkt efter körningen, men då kanske man lära åka dit där det fanns vilket kan vara lite var som, men jag gör allt bara jag får detta körkort någongång!!! ;) Nu ska jag iallafall kika färdigt på hissen med Filip och Fredrik sen ska jag Nanna kudden. När F åkt till jobbet vid 14 så gick jag och la mig en stund och somna som en stock, all nervositet släppte och jag kände mig helt slut. Kunna inte sova nått i natt heller så somnade en sväng vid 3 och vaknade titt som tätt och sen kl 7 när Roger åkte till jobbet så kunde jag inte somna om. Men jag får väl passa på att sova inatt och imorgon på dan för imorgon natt lär jag väl inte få sova nå heller! Haha. Skönt när detta är över! Nu ska jag som sagt kika tv. Nattiskram.

Nu säger jag godnatt

Publicerad 2013-02-18 23:04:41 i Våra dagar.,

Ja lär väl börja med att jag tillslut fick fart på internetdelningen så kunde sätta fart med lite tester, gjorde 4 st innan jag var tvungen att fara på vattengympan. Det var skönt och behövligt att komma bort en stund och få lite luft och annat att tänka på en stund. Sen när vi kom hem var det bara att sätta igång igen. 3 prov till vart det och nu är jag bra slut i huvudet. Kände att om jag skulle fortsätta så skulle det bara bli en massa gröt i skallen. Har svarat på ca 500 frågor bara idag:p haha. Och är faktiskt stolt över att jag inte fick ett enda underkänt på alla testen. Och inte ett enda test under 65 rätt av 70. Fick tom 69 rätt på ett test:D Så nu hoppas vi det går vägen imorgon, alla måste hålla tummarna!!! ;) 10,30 sätter det igång. Så lär åka härifrån typ 9,15 någonting:) Hoppas vi hittar bara.! ;p Men nu ska jag sova lite så jag får min kära skönhets sömn så jag inte blir ofokuserad imorgon!! JAG FIXAR DETTA!!! Pepptalk till mig själv. Godnatt!! Pussokram.

Hejhej.

Publicerad 2013-02-18 14:39:32 i Våra dagar.,

Idag när man vakna så var jag bra trött. Vart mycket i huvve i helgen. Först ca 400 frågor sen igår en massa körning i Sandviken. Vilken är en krävande stad när man lär tänka på alla högerreglar osv.

Kom just på ca 4 timmar senare att jag kanske ska ta och skriva klart detta inlägg nu;) Sitter iallafall för tillfället i soffan och skulle börja ösa igenom alla test ännu en gång. MEN då inser jag att det inte finns någon internetdelning på denna telefon :o Så nu funderar jag på hur fan jag ska göra! Måste göra dessa test en gång till innan imorgon. Och att sitta på telefonen är inte så kul. Så får jag inte detta och funka så måste nog min kära svärmor hämta mig så jag får sitta där. Börjar bli så sjuk nervös nu ju.!! Nu lär jag ringa till Fredrik och se om han kommit på något. Hörs. Kramhej.

Orkar inte.

Publicerad 2013-02-15 23:35:44 i Våra dagar.,

Nej egentligen så orkar jag inte blogga idag. Är såå trött och känner mig som vanligt sjuk. Har lyxat till det med en otroligt lång dusch nu på kvällen. Kan utan dåligt samvete säga att jag duscha i säkert 45 min, det är det absolut bästa med att komma hem till pappa igen :) Tidigare så åt vi lite fredags tacos och kikade gladiatorerna. Men nu orkar jag som sagt inge mer. Ska sova och hoppas att det känns lite lättare i huvudet imorgon. Pussokram.

Alla hjärtans dag <3

Publicerad 2013-02-14 23:09:09 i Våra dagar.,

Ja glad alla hjärtans på er alla. Nu har vi krupit till kojjs efter återigen en lång dag. När F kom hem så fikade vi lite med vaniljhjärtan som han kom hem med. Sen åkte vi till Hofors så Fredrik och Janne fick åka och fixa lillpolon. Jag stannade hemma med svärmor och Mimmi så fixade vi iordning lite hemlagad pizza och smarra på:) Sen vid 22 ca kom F och J tillbaka äntligen!! Så vart inte mycket vettigt gjort idag heller. Imorgon när Fredrik slutar så åker vi ner till pappa, så ska vi äta nå gottit tillsammans på kvällen eftersom det händer så sällan :) <3 Men nu ska jag slänga huvet på kudden och dra några djupa andetag och drömma om framtiden. Hoppas ni haft en fin alla <3 dag. Puss från mig. Och från oss//Turbo&Capri!

Hello.

Publicerad 2013-02-13 23:04:51 i

Nu har vi äntligen kommit till sängs! Lång dag har det varit, imorse gjorde jag 2 st test, 1 st godkänt. Tänkte åka ner till pappa i helgen och vara där och plugga eftersom hans data är snabb;) vilket inte våran är och det är ganska trök att plugga på mobilen;) Sen åkte vi till Hofors och jag pratade lite skit med svärmor medans Roger och Fredrik bytte däck på vagnen sen far vi vidare mot järbo, lasta på en gammal skruttig amazon. Åkte med den till Gävle tillslut efter allt krångel, sen fortsatte det att krångla även där. Så kvart i 8 var vi påväg igen. Så då stannade vi till på MAX och åt lite eftersom det skulle bli sent hem. Sen kom jag på att jag lagt fram kyckling så var bara att börja steka på det när vi kom hem och även göra lite mos till F's matlåda. Och nu som sagt ligger vi i sängen, jag missade alla mina program idag också:( Lär väl titta på repriserna sen:) Men nu ska vi sova lite. Pussokram.

Godermorgon.

Publicerad 2013-02-13 10:44:41 i

Vad händer en dag som denna då? Tänkte ge mig på lite disk från igår, sen kanske plugga lite körkort. Är ju bara en vecka kvar nu;p lite mindre tom! Och nu insåg jag att jag verkligen måste plugga!!! Hörs sen. Pussokram

Tisdag.

Publicerad 2013-02-12 20:55:06 i

Och denna dagen har varit lite mindre sämst iallafall;p Idag så fick jag ett ryck och började hand skura toa golvet, det var lite vitt i fogarna efter när vi borrade upp alla saker på väggarna. Så vart lite bättre men ändå inte helt bra;p Sen fortsatte jag att städa och plocka lite, sen äntligen kom mitt kort till mobilen:) Så ringde direkt och aktivera det och då passade jag på att köpa mer "datapaket" så nu kan jag surfa/plugga körkort igen:) Wiie. Sen när Fredrik kom hem efter att ha hållt på med kärran hela em så var det bara att ringa och aktivera hans kort så nu har han en mycket bra fon att prata i:) Sen var det bara att släng sig i bilen och åka och handla sen hem och fixa lite mat, falukorv i ugn med potatismos vart det. Det var gottit:) Och eftersom det är fettisdagen idag så lyxa vi till det med en varsin semla:) Men nu ska vi kika på "hissen" med Filip och Fredrik och bara softa;) Ha en bra tisdags kväll. Pussokram.

Som sagt.

Publicerad 2013-02-11 22:49:06 i

Det ända positiva idag var att telefonen skulle komma, och det gjorde den, men inte mitt kort. Så jag kan inte använda den än. Förhoppningsvis imorgon iallafall. Det har krånglat för F hela em när han skulle dra upp kärran med fr-bilen på så fastna opeln, så han fick krångla av fr-bilen från kärran så han skulle dra upp kärran tom, men inte ens då orkade han dra upp den:/ Så dom fick ta av kärran från bilen och typ putta upp den. Och då var kl så mycket så det var bara att slänga sig i bilen och ta med lillsläpet så dom kunde hämta grejer i Rogers garage medans jag gympade. Sen när vi kom hem skulle dom äta lite korv med bröd och jag ville ha någon kall korv (jag tycker knäppkorven är godare så) ;) MEN då hade dom i alla korvarna i kastrullen så dom vart kokt:( Så vart utan korv:( Men men, sen sluta F's telefon att funka, den hade tydligen lagt av och slagt in fel kod flera ggr så man lära slå in puk-kod. Och han skaffade det där kortet för en massa år sedan så han vet ju inte vart den är som det står på. Som tur är så kan han ju använda min imorgon men han har ju inga nr kvar:( Jaja, får göra det bästa utav situationen. Och juste!!! När jag skulle få igång nya telefonen så lära jag ha denna sitta i så jag kunde använda internet då började dom installera nå nytt på den här så då stängdes ju internet av så telefonen hamna i nått konstigt läge så jag lära fabriksåterställa den. SÅ nu har jag inga nr/bilder/filmer eller något alls, inga appar eller nått kvar. SKÖNT att jag får använda nya imorgon säger jag, man blir helt handikappad utan alla appar;) haha. Nu ska jag kika klart på en film på tv sen natta kudden. Pussokram.

Måndag igeen.

Publicerad 2013-02-11 11:51:37 i Våra dagar.,

Det som är positivt med denna dagen är att iPhone 5,an förhoppningsvis anländer och att det är vattengympa ikväll:) Annars händer det inte mycket spännande idag;) Ska väl ta tag i lite diskt nu då kanske;p Känner mig ganska slut igen nu, börjar väl bli sjuk. Har börjat nyst och blir täppt i näsan igen. Det måste vara något fel, både jag och F är sjuk typ hela tiden nu känns det som:( Lär väl försöka ta oss till HC och se om dom kan hitta nå fel. Jaja nu ska jag knata på toa sen sätta fart, lär göra några test idag också eftersom jag inte gjort några i helgen. Ha en fin dag. Puss

Pluppis.

Publicerad 2013-02-10 16:55:19 i Våra dagar.,

Hoho jaja. Sitter för tillfället hos svärisarna och väntar på att Fredrik och Roger ska bli klar med nån bil. Sen blir det väl hem och fixa något att äta. Vet ej vad ännu. Igår så var jag med Sussie och Mimmi till deras jobb utifall någon blir sjuk så jag kunde hoppa in istället, då lära jag ju se hur det fungerar:) så kl 03,20 ca gick jag upp och for iväg. Var hemma till 12,30 ungefär sen var jag helt död hela dagen och kvällen. F och R åkte och handla lite och hyrde en film som vi tittade på sen somna jag direkt när jag la huvudet på kudden;) Nu ska jag tjattra vidare här. Pussokram.

Proppis.

Publicerad 2013-02-08 20:27:01 i Våra dagar.,

Ja nu har vi nyss intagit lite mat, vart lite kött med kroketter och bea. Mums! :) Idag var vi en sväng till Valbo och köpte skydd till fram och baksida till min nya och även ett skal:) Fredrik köpte ett skal och en "bältesficka" han kan ha telefonen i på jobbet. Sen lyxa vi till det och åt varsin glass på Sibylla gottigt var det. Sen for vi en sväng till Gävle när vi ändå var i närheten och kikade på lite bilar. Var först in på bilmetro och tittade på audisar men hitta ingen som passade oss, så vi åkte till Opel och titta istället så vi var ut och provkörde en insingnia tror jag det stavas;) och vi fastnade direkt;p Fast man fastnar ju för dom flesta bilarna som man provkör men ändå;p haha. Det som var perfekt med den var att den var stor, stor bagageutrymme så både Weber och ev barnvagn får plats. Och det är ju ett måste:) Så mycket som var positivt och mycket som vi sagt att vi vill ha i en bil fanns:) Men vi får väl se. Kommer säkert ändra oss nå mer, kanske;p hah. Nu ska jag kika lite på gladiatorerna och mysa med hjärtat<3 Ha en fin fredag. Pussokram.

Hoho.

Publicerad 2013-02-07 17:40:39 i Våra dagar.,

Just nu sitter jag i soffan och kikar på tv, tänkte ta datan och fixa ett test nu. Men iallafall, Idag när vi skulle åka och låsa upp Fredriks telefon som han skulle köpa av en jobbarkompis så gick det inte, man lära ha original kvitto eller så lära Tony följa med/åka in själv och legitimera sig så dom visste säkert att det var hans telefon:/ Fast när vi ringde till 3's kundtjänst igår så sa dom att det bara var att ta med telefonen och komma in, sen skulle det ta 1-3 veckor att få den där jävla koden så man kunde låsa upp den. Och inte fan fick vi nå soppa pengar för att vi fick sitta och åka ända till Falun helt i onödan heller. Jävla knäppskallar dom är på 3. Så vi tog reda på hur många månader det var kvar på Fredriks abonnemang och begärde en slutfaktura därifrån istället, vart ca 600:- billigare då och då får vi även en ny iPhone 5. Och då sa Fredrik att jag kunde få ta den<3<3 så skulle han ta min telefon eftersom det är dumt att han har den nyaste med tanke på hans jobb, det är ganska krävande för telefonerna med massa spånor och oljor osv så;p Sen går ju mitt abonnemang ut i nov så då kan han få en ny telefon med:) Så i början på nästa vecka skulle den anlända till hästbo:) hihi. Då får jag äntligen en svartis. Huhu:) Nu ska jag slänga in mer ved och hämta datorn. Ikväll blir det lite sen mat eftersom F slutar 20 så tänkte vi äta lite tillsammans, även Rutger ska komma så, blir trevligt:) Ha en fin kväll. Puss.

Juste bloggen!

Publicerad 2013-02-06 23:26:09 i Våra dagar.,

Har glömt bort att blogga idag;p Har inte så mycket att blogga om heller så;p Idag var vi iallafall till Gävle och köpte en ny jacka till mig eftersom min dragkedja gick sönder i förrgår. Sen var vi till Hofors och hämtade ett gåband men det var utan elmotor så det var super svårt att få en jämn gång, vart lixom stopp hela tiden;p Men får väl prova nå mer sen när tiden finns, sen så har jag gjort ett till test och fick G på det direkt igen. Huhu. Jag är typ kung;) haha. Sen har jag städat som en galning här hemma, plockat undan massa:) Så nu ser det lite bättre ut iallafall:) Sen tog jag en dusch och kikade på farmen och efterlyst och nu ligger jag i sängen och kollar på "på smällen" :) Vill också juuu!! :D haha. Men sak samma, nu ska jag invänta F och sen Nanna kudde. Kramen.

Haha.

Publicerad 2013-02-05 19:53:11 i Våra dagar.,

Sitter och kikar på farmen just nu! AK är ju stört skön! Haha :D "Du är som bottenskrapet i en maggotsburk" Så klockrent;) haha. Jaja, väntar på att kl ska bli 22 så vi får se på lite sm rally på TV4 sport;) Ska bli intressant och se vad dom har filmat, dom stog framför oss på ss3 och filma massa, hoppas man inte är med på film bara;) haha. Idag var jag till Västerberg på information om skolan osv. Det var intressant men tänker nog hoppa det nu i vår iallafall, om jag inte fått nå jobb under våren/sommarn så kanske jag kan fundera på det till hösten isåfall:) Sen när jag kom hem så har jag gjort ett till test som jag fick G på igen:) Så får fixa ett test varje dag nu tills det är dax, exakt 14 dagar kvar nu:D Men nu ska jag fortsätta titta på farmen och invänta Rutger som ska sova här ikväll:) NattisKram.

Måndag igen.

Publicerad 2013-02-04 15:55:49 i Våra dagar.,

Har sagt det förut och säger det igen, det känns som om veckorna flyger förbi, allt går så fort hela tiden. Imorgon är det 2 veckor tills jag skriver upp för mitt körkort<3 2 veckor och 3 dagar tills jag ska köra upp. Jag som nyss tyckte att det var skiit lång tid kvar sitter nu och funderar på om jag verkligen kommer att klara det.!? Men jag får tro på mig själv! Jag vet att jag kan, bara jag vill;) Lär bara ta tag i min lilla krage och sätta fart med teorin;p Just för tillfället sitter jag i soffan, har nyss varit ut och hämtat post. Är helt slut efter ett fm pass ute med min nya personliga tränare även kallad Fredrik;) haha. Han fick någon tidning från en på jobbet där det stod hur man ska värma upp osv så var det ett program på 25 veckor som man skulle träna då. Så imorse skulle vi prova uppvärmning! Fy fan va jobbigt bara det var! Tom Fredrik tyckte att dom sista 25 "knäböjjen" tog imot;) Men nu har vi iallafall börjat, så vi har satt som mål att 1 mars ska vi fixa uppvärmningen utan problem:) Hoppas det funkar, skönt när Fredrik är med på att det lär bli förändringar nu iallafall:) Nu ska jag kika lite till på tv sen plugga teori och ladda inför ett vattengympa pass lite senare:) Ha en fin kväll. Pussokram.

HejHej.

Publicerad 2013-02-03 21:02:00 i Våra dagar.,

Idag har varit en trevlig dag:) Var till kalven idag och åkte lite på isen;) Jag åkte inget, kände inge sug alls idag, plus att vi inte har bytt bakdäck än så det sladda ju inget;p Men Fredrik hade ju kul iallafall:) Var trevligt att prata av sig lite med roliga människor:) Fick mig en tur med Dennis i Volvon också, Weber fick åka med men han tyckte att det var liite läskigt när det slängde och for;) haha. Såg väldigt roligt ut när han försökte lägga sig ner;p hah. Jaja sen åkte vi till F's jobb och fixade en tank, han har tänkt att sälja någon sådan sen. Sen åkte vi hem och fixade lite mat och jag tog en varm dusch, så nu har vi (för ett tag sedan) fått i oss lite mat och kikar på tv. Tänkte vi skulle slå på en Johan Falk film och lite morötter och dip såhär en söndagskväll, ajjabajja egentligen men kände att jag var lite sugen på det idag;) Fick iallafall lite motion idag på Fredriks jobb, testade på deras gå band, dock bara 10 min men iallafall;) Önskar man hade råd att köpa ett sådant så man kan ha hemma framför tv'n. Tror det skulle bli av mer då än när man lär klä på sig och gå ut. Men men kanske blir någongång:) Nu ska jag sluta skriva och kolla på film;) NattisKram.

Melodifestivalen.

Publicerad 2013-02-02 20:53:02 i Våra dagar.,

Det blir ju bara värre och värre för varje år:( Sitter och blir såå irriterad, jag trodde att det iallafall kunde vara en som var bra. Men icke! Men iallafall. Är skit fryssen efter en hel dag ute så nu ska vi väl lägga oss i sängen så man får upp lite värme. Rallyt idag slutade iallafall med att bröderna Söderqvist från Årsunda vann sin klass, grattis till dom:) Imorgon får vi väl se om det blir nå isåka eller hur det blir. Vet inte om jag orkar stå ute en dag till i kylan;p Känner mer för att göra en stor städning här hemma istället;p Men jag kan tänka mig att min kära gubbe inte är så sugen på det;) Det visar sig. Nu ska jag slänga mig i säng och se vilken utav alla dårar dom skickar vidare😉 pussokram.

Rally sm.

Publicerad 2013-02-02 14:27:15 i Våra dagar.,

Just nu står vi i Göransson arena och väntar på att bilarna ska komma i mål:) Var ut på ss3 tidigare och kika men jag vart såå kall om fötterna för jag hade bara ett par låg skor att ha på mig så dom vart full i snö direkt. Fick sitta i bilen och torka strumporna från ss3 och hit;p Men nu ska vi nog gå ut och kika på lite bilar igen:) kram.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela