MarieOchFredrik

Snart dax!

Publicerad 2013-07-13 16:24:12 i Våra dagar.,

Ja nu är det inte så många timmar kvar tills vi ska börja röra oss neråt i landet. Beräknar att åka hemifrån ca 22-23 någongång. Båten går ju 05 imorgonbitti!
Just nu håller vi på att lasta och greja. Har hållt på hela fm. Pappa åker ner lite tidigare och sover i bussen där nere.
Och kikar vi på väder rapporten så blir det ju bara finare och finare. Tummen upp!!!
Nu ska jag hjälpa gubbarna med det sista sen far vi hem och duschar och gör oss klar sen far vi på lite cruising och bilskoj i hofors! ;) Ha en fin lördag. Pussokram.

3 dagar!

Publicerad 2013-07-10 22:40:02 i Våra dagar.,

Kvar tills vi far till Gotland:) Har börjat packat och tvättat lite smått redan;) Hoppas innerligt att det går bra med Weber på båten, förra året gick det ju super och han var jätte duktig:) Men nu har han ju blitt lite större och kaxigare även:) Men det går säkert bra. Ikväll är sista kvällen Fredrik jobbar på 3 veckor. Wohoo! ;) Imorgon ska vi få gasa lite igen också;) Ska bli intressant att få ratta lite igen efter ca 9 månader utan:) Men det kommer nog också att gå bra! Vi hoppas på det och även att bilen håller:)
Kikade på vädret nyss och det ser faktiskt riktigt bra ut än så länge!! Men man kan ju aldrig lita på dom där nissarna heller men just nu hoppas jag massor att dom har rätt! ;)
Nu ska jag nanna kudden en sväng i väntan på F. Pussokram.

Ojojoj

Publicerad 2013-07-04 12:28:13 i Våra dagar.,

Nu ligger jag helt utslagen i soffan. Har precis kommit in efter en ruskigt snabb fm promenad. I förrgår gick jag på 12,00 min/km och idag vart det 11,07 min/km. Fick nästan springa igenom "skogspartiet" eftersom alla bromsar var väldigt hungriga på mig. Kan vara för att regnet hänger i luften. Väl hemma så kastade jag mig på soffan direkt med sjukt onda vader, tror jag kanske går lite snett med fötterna om det är därför jag får ont. Men vill man vara fin får man lida pin!! ;)

Måste berätta att mamma fick jobbet i Gävle nu iallafall. Tidigare så trodde vi ju inte att det skulle bli så eftersom hon inte ens vart uttagen på intervju, men sen var det en som hoppade av och då tog dom in mamma istället och då visade det sig att dom hade tagit bort henne för att hon glömt skriva i CV't att hon hade truckkort. Sen 2 dagar senare så fick hon jobbet. Så nu håller hon på att leta lägenhet, hon börjar här uppe den 12/8 så det är ganska brott;)
I helgen ska vi nog åka ner till mamma och hjälpa henne rensa ut förråd osv.

Sen nästa v lär vi försöka komma ut och träna med folkracebilen för på lördag nästa v åker vi ju till GOTLAND! Woho;) tiden har gått sjukt fort. Och bilen är för tillfället inte ens klar;p Vi som aldrig brukar vara ute i sista sekunden;)
Får se om vi lär fara till garaget nå på söndag kanske och fixa det sista.
Idag ska vi iallafall svarva ett svänghjul som vi var och skruvade bort igår kväll. Ett steg närmare klar! ;)

Nu, ska jag parvla mig upp ur soffan och gå och hämta min subway macka som vart över från gårdagens middag:)
Ni fick en liten uppdate iallafall;) Hörs! Pussokram.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela