MarieOchFredrik

Guldstjärna!!!

Publicerad 2013-10-27 22:20:09 i Våra dagar.,

Yeeey idag vart det guldstjärna, fick en liten spark där bak förra veckan när
Det stod 0,4+. Insåg att jag hade halkat tillbaka till gamla vanor så det var bara att göra om och göra rätt till denna vecka. Och rätt vart det, 1,3- så nu har jag gått ner totalt 3,6kg och fick min första 3kg's stjärna.! Super stolt och nu är det bara att köra på till nästa vecka igen. :) Liten uppdate från en glad Marie som nu ska skalla kudden. Pussohej. 


Skön lördag.

Publicerad 2013-10-19 16:26:46 i Våra dagar.,

Började dagen med en riktig skön promenad runt en sjö. Dom hade gjort jätte mysiga "gångar" över små vattendrag osv. Weber tyckte det var super kul att få springa runt lös. 
Vart strax över 4 km. Bra start på dagen:)
Nu sitter vi hos mamma, tänkte jag skulle springa in i duschen här när man kan stå och dra sig länge länge, utan att behöva bry sig om att det blir dyrt;)
Vart lite kall efter prommisen så det ska bli skönt med en varm dusch.
Bjuder på lite mys bilder från morgonen :) Kramen. 








Fredag it is.

Publicerad 2013-10-18 09:53:04 i Våra dagar.,

Äntligen fredag. Denna dag blir lugn, ikväll blir det massa mys till idol som varje fredag. <3 :) 
Vakna sent idag, så nu tänkte vi kliva upp och äta lite frukost. 
Och ingen snö låg det kvar på marken heller :( 
Vart så glad igår kväll när det kom ner en massa viit kärlek. Men nu är den som sagt borta. 
Dock kommer man hinna bli trött på den 10 ggr om innan denna vinter är slut, men iallafall ;)
Igår vart vi klar med fönstret också, bara några månader efter. Vart riktigt bra nu. :) 
Nä nu frukost som sagt. Kramen. 


Hello.

Publicerad 2013-10-15 15:52:43 i Våra dagar.,

Idag har vi varit ute på kylskåps jakt. Vårt har sedan en tid tillbaka lyckas fryst sönder våran mat i frysen så den ej gått att äta, dock så var det över -30 så det kanske inte var så konstigt. Har skruvat upp tempen men inget händer så idag bestämde vi oss för att beställa ett nytt. 
Vart ett dyrt helvete men dock jävligt snyggt. ;p Så på tisdag nästa v så kommer det hem till oss, skönt med hemleverans och att dom bär in det också, stort +! 
Vart en äcklig lunch på mc donalds också. Kan ärligt säga att fasiken så äckligt det var när man ej ätit det på länge. Blä! Vart att köpa med en varsin subway macka till kvällsmat eftersom F har em denna vecka, Betydligt mycke godare och nyttigare än mc donalds! 

Nu tänkte jag ta en liten snabb prommis med Weber sen ska jag ta och steka på lite fläsk som vi la upp igår för och kolla om det gick att använda, och jag tror det går att äta iallafall. 
Liten uppdate från dagen :) Kramen. 


Med risk för ett långt inlägg.

Publicerad 2013-10-14 17:15:54 i Våra dagar.,

Just nu känner jag för att skriva lite, så det finns en risk att detta kan bli både långt och rörigt men skit samma;) 
Ligger för tillfället i sängen och väntar på att kl ska bli 17 så jag kan åka till Hofors och lämna Weber hos Fredrik så jag och mamma kan fara till vattengympan. Så skönt att slippa gå dit själv nu för tiden. Lite mor och dotter stund sådär en gång i veckan:) Dock har vi väl sånna stunder lite oftare än så nu när hon bor här uppe men ändå.! ;)
Sen har vi börjat på viktväktarna tillsammans, så har vart med där i 5 veckor nu, i början gick det segt för mig, gick ner 0,3 första veckan sen upp 0,3 andra veckan men sen tog det fart eller ja mer än tidigare iallafall. -1,2 tredje veckan och 1,1 fjärde å igår var det ynka 0,4 men ändå ett - ;) Laddar nu ännu mer än någonsin till nästa vecka. Har varit ute och grejat idag, tagit in lite ved och även staplat lite i vedboden. Och det gamla vanliga, städa, diska och plocka som man inte kommer undan ;)
Förra söndagen var det km med klubben och det gick förvånansvärt bra eftersom allt regn som inte regnat under sommaren kom dagen före vi skulle köra;p Men jag lyckades vara bästa dam iallafall och Fredrik sluta som total 5:a :) Duktiga är vi! Nu inväntar vi den årliga klubbfesten som tyvärr var jätte sent iår. Men det blir nog bra ändå:)
I fredags hade vi tänkt att vi skulle gå ut och äta i Gävle, men varken jag eller F hade så stor lust med tanke på att man tydligen fick vänta ganska länge på ett bord. Så vi tog och gjorde i ordning lite lyx middag hemma istället, köpte plankor för ett tag sedan så dom fick invigas, vart plankstek till varmrätt och egengjord daimglass med polkaströssel till efterrätt. Ruskigt gott var det så det var absolut inte sista gången:)

Jaa vad ska jag berätta mer då?!
Vi körde ju bara gotlands festivalen och årsunda festivalen iår. Det gick bra för mig på båda tävlingarna fick åka min första B-final på Gotland där jag slutade 4:a. Fredrik fick inte åka någon final där, men han fick iallafall sin allra första rullning där;p haha. Kan dock säga att min kära far inte vart super lycklig över det men tur i oturen var det en kille som rulla riktigt ordentligt heatet efter så dom fick klippa upp taket och skicka han med ambulans så vi hann få ihop bilen innan jag skulle ut i mitt heat! Vi har sån duktig mekaniker vi! Kära pappsen<3 
Och i Årsunda fick vi båda åka final. Den tävlingen hade jag lite otur kan man säga. I mitt första heat så var jag helt klart först i starten men sen vart det en redig startsmäll och slutade åt fel håll, förstod 5 meter senare att startsmällen hade tagit min torkarmotor (rip) så jag kunde ej se något! Blev argare för varje varv som gick och tillslut fick stackarn framför ut för det. = svartflagg i det heatet. Lyckades vinna mitt första heat på söndagen med en riktigt grym körning av mig själv lär jag säga, körde ifrån en tjej jag aldrig trodde jag skulle kunna göra. Kom då till C-final där det vart lite klurigt i starten men tror jag var typ 3:a ut, sen efter jag tagit alternativet låg jag typ 4:a, lyckades köra upp mig till en 3:e plats igen och hade en seg Volvo framför, det sluta iallafall med att hon fick sladd och kunde inte hantera det och jag kanske var på lite lite på hennes bakskärm dock inte alls värd den svartflaggan jag fick vid målgång. Jag var 2:a i mål och även fast det står 6:e plats på pokalen så i mitt huvud var jag 2:a, jag var såå värd det efter allt slit. Men skit samma. Hjärtat fick åka sin första B-final där han slutade 6:a efter grym körning hela helgen! 
Så var det slut på denna säsongen. Och nästa år kanske bara Fredrik får åka, vi har börjat prata om att skaffa familj så jag hoppas jag inte kommer köra utav den anledningen, annars ska jag köra blå overall om jag ska köra nå, alltså ca 20kg minus tills dess. Men det återstår att se. :) 

Nu har jag skrivit i nästan 30 min så det börjar bli dags att fara mot Hofors nu.
Får se om jag får mer kli i fingrarna och dumpar ett inlägg till någon dag. Kanske bjuder på några bilder också (om det funkar) Pussokram. 










Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela