MarieOchFredrik

Lördag

Publicerad 2012-01-07 18:36:08 i Våra dagar.,

Ligger i min sacosäck(?) och myser framför en skön brasa. Hjärtat har jobbat idag och ska även jobba imorgon med:) Jag har donat här hemma hela dagen och nyss åt vi lite hemmalagade hamburgare med bröd:) Nu inväntar vi Björn och Sandra som ska komma förbi en vända, sen blir det affären och sen hem och soova:) Nästa helg ska vi åka till mamma och lämna våran soffa och hämta hennes, den är mycket finare:) Nu ska jag fortsätta kolla på tv:) hörs, pusshej!! :)

Sparco!!

Publicerad 2012-01-04 12:34:53 i Våra dagar.,

Nu har jag funnit dom, såå jävla snygga. Dom kommer sitta finfint på mina fötter till våren då det blir race igen :D Längtar sjukt mycket:)

Duktiga jag och Gott Nytt År!! :)

Publicerad 2012-01-03 18:08:09 i Våra dagar.,

Hello! Idag har jag varit duuktig :p Har vart ute och gått i 45 min med svärmor, och på måndag har jag bestämt att jag ska på vattengympa så jag får komma igång med det också, om det funkar så blir det de 2ggr i veckan tillsvidare :) + lite promenader men ska börja med vattengympa så kroppen får komma igång lite:) vågen visar än så länge -7kg så det känns bra:) Julen är nu över också skönt på ett sätt men också tråkigt, ingen julkänsla iallafall utan snö :p Men mycket fina julklappar fick vi iallafall:) bl.a. en assistent, mackjärn, brödrost och massa andra bra att ha saker:) Hjärtat mitt fick en gitarr av mig som han tjatat om :) den går varm här hemma nu :p Nä nu blir det lite mat, F jobbar em så är hemma hos svärf tills han slutar:)  Liten update iallafall:)  slänger med några bilder från julen och när vi målade om sovrummet i helgen :) slänger in dom bilderna senare, det vill ej funka med telen :) pusshej.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela