MarieOchFredrik

Tar tillbaka.

Publicerad 2012-10-31 17:19:03 i Våra dagar.,

Jag tar tillbaka det där om att jag ville ha en dunder förkylning!! Nu har jag fan fått den, ligger i sängen har ont i hela kroppen. Hjärtat kom nyss hem med en baguette och en risifrutti som jag har fått i mig, det ända jag ätit på hela dagen. Nu kan jag iallafall ta en Alvedon och hoppas att det släpper lite, dock kan jag inte ligga hemma hela kvällen då svärisarna fortfarande håller på att flytta och dom ska vara ute ur lägenheten idag och den är allt annat än tom än:p jobbigt läge lixom. ;) MEN jag tänker då fan inte hjälpa till i många knop. Vill bli frisk fort för på lördag ska vi ju till strandbaden och käka lite med klubben som en liten avslutning på året, även prisutdelning från KM:et kommer ske där, och DET får man ju inte missa;) hehe. Nä kramkram från en sjukling:)

Jävla förkylning!!

Publicerad 2012-10-31 10:50:00 i Våra dagar.,

Är så trött på att hela tiden vara snuvig nu så det finns inte, idag vaknade jag med ont i halsen också och ett ännu tyngre huvud än vanligt. Kan man inte bara få bli dunder förkyld nu så att man slipper detta hattande, igår känner man sig bra och idag värre, så har det hållit på sedan 2 veckor tillbaka. Vill kunna känna mig frisk så man kan röra på sig lite igen, mina steg dom här 2 veckorna är mindre än någonsin. :( meen det är väl bara att vänta ut den jävla förkylningen och börja om på nytt igen med alla promenader osv... När den nu vill ge med sig:/ jaja, dax att ta tag i lite dammsugning och svabbning av golven så det är klart iallafall:) NysOHej.

30/10

Publicerad 2012-10-30 21:28:44 i Våra dagar.,

Jaha. Då sitter man hos svärisarna igen då, väntar denna gången på att Fredrik ska hjälpa Johan att byta däck på bilen. Sen ska vi faktiskt lyxa till det med pizza som sussie&janne bjuder på då vi hjälpt dom att flytta idag:) ska bli mumma. Sen har jag ringt till optikern eftersom jag inte fått linser på länge det visa sig att jag skulle ha varit på koll redan i maj men ingen som har ringt och sagt något eller nää. Men nu fick jag en tid nästa onsdag då fick jag även ett recept på glasögon utan extra kostnad vilket är bra då jag funderar på att skaffa glasögon som ett komplement till linserna. Men vi får se. Nu ska vi beställa lite mat. Hejpa.

Morsningkorsning.

Publicerad 2012-10-30 10:23:39 i Våra dagar.,

Ja god morgon då, kollade nyss på Nyhetsmorgon och fick syn på en tjej som hade svalt en hel gaffel:/ hur ont borde inte det göra lixom?? Fick många konstiga tankar där:p haha. Men iallafall, snön är typ borta nu precis som jag trodde den skulle vara.. Jag som vill julpynta nu juh...!! Haha:) man borde väl få göra det i november va? :p haha. Det är ju bara några dagar kvar till dess. Fast det lär ju ligga lite snö på backen då också annars blir det ingen jul känsla. Som förra året när det inte ens var snö på julafton, dåå vart man deppig:p Iår hoppas jag på massa snö, fast det kan bli kallt först så det blir is på sjöarna så man har nått att åka på sen:) och nuuu har jag precis bränt mig på tungan när jag skulle dricka lite te så det gör oont som fan;p nu ska jag gå och kyla tungan lite. Hejpåenstund.

Massa vit kärlek<3

Publicerad 2012-10-29 09:39:27 i Våra dagar.,

Nu kommer det ner en massa snö som faktiskt stannar också, hur mysigt är inte det då? ;) fast på vädret säger dom att det ska bli varmare imorgon så då försvinner den säkert igen:( Hoppas den kommer och stanna för gott snart. Idag ska jag på vattengympa då skulle Fredrik hjälpa Roger samtidigt att byta däck på bilen, (det gjorde vi för 2 veckor sen) ;) men det behövs iallafall idag! Nu ska jag väl ta och gå ut en sväng med Weber så han får leka lite i snön, han fattar ju ingenting när man kliver upp och börjar hoppa runt och skrika att "det snöööar"!!! ;) haha. Såg på vädret att det kunde komma upp till 1,5-2 dm snö idag. Kuulkul:D Jag hoppas dock på mer än det:p haha. Pussokram.

Born

Publicerad 2012-10-28 13:15:48 i Våra dagar.,

Just nu sitter jag hemma hos svärisarna och väntar på att Fredrik ska bli klar på Rogers tak någongång. Weber ligger och tuggar på sitt ben här bredvid också:) Kanske ska ta en till liten prommis snart och se om han vill göra av sig nå då då. :)

Ellu:)

Publicerad 2012-10-27 21:29:11 i Våra dagar.,

Åh vad mätt i magen jag är nu, nyss ätit lite skinksnitzel med crisscuts och vitlöksmet;) Skit gott vart det iallafall, just nu kikar vi lite på "så mycket bättre " men jag känner mig lite rastlös så vet inte om jag släpar med karln ut på en liten tur med räcer opeln;p idag fick vi iallafall bort en massa träplank som legat på en press utanför garaget så nu kan man komma in med en bil där igen, F ska rensa ur garaget på måndag så ska han till tippen med det medans jag är på vattengympa:) Imorgon ska vi hjälpa broder att fixa klart hans tak på huset sen ska vi nog försöka få klart ved förrådet så vi kan lassa ner lite ved som ligger uppe på framsidan dit:) nu ska jag tvinga på Fredrik lite kläder, få se om vi åker en sväng sen:) Hejsvejs!

Bäckströms.

Publicerad 2012-10-27 11:08:49 i Våra dagar.,

Är på Fredriks jobb för tillfället för att byta kylarvatten och hälla i kylartätning+glykol. Sen ska vi hem och lasta på lite skit som ska kastas från garaget och åka med det till tippen i Sandviken. Pappa var och hämtade folkracebilen så nu vart det lite mer plats på gården också:) Börjar bli lite ordning nu till snön kommer iallafall, inte en massa skit överallt, speciellt när vi ska prova sälja det sen också:) Ikväll blir nog en lugn kväll framför tv'n. Inte många knop alls, känns rätt skönt:)

Märgben.

Publicerad 2012-10-26 20:27:58 i Våra dagar.,

Idag fick Weber ett stort märgben som luktar faan faktiskt, men han verkar tycka att det smakar gott :/ :) Just nu kikar vi på X-factor och har nyss ätit lite tacos, gottit var det:) Brasan tänd och snön faller lite lätt utanför, myspys:)

Trötter.

Publicerad 2012-10-26 10:58:00 i Våra dagar.,

Åh fy vad trött jag är, vaknade som vanligt strax före F's klocka vid 6 men var super täppt i näsan, kunde inte andas alls, när ett desperat försök att göra hål i botten på flaskan och droppa ur nå gick åt skogen fick Fredrik åka och köpa en ny och dåå kunde jag äntligen andas igen. Somnade om vid halv 9. MEN nu är det bara att kliva upp och städa på kontoret då en kommer och köper soffan på em. Sen ikväll blir det fredags mys med hjärtat till X-factor<3

Snöööö!! :)

Publicerad 2012-10-25 20:02:31 i Våra dagar.,

Nu har äntligen den första snön landat i hästbo, dock inte många flingor men ändå:D Nu blir det att slänga sig i duschen och sen kolla på finalen av kockarnas kamp som vi pausat:) kram å hej.

Kylig morgon.

Publicerad 2012-10-25 09:58:00 i Våra dagar.,

Det var så mysigt att gå ut i morse när det spraka lite lätt under fötterna när man gick på gräset, man såg att Weber tyckte om det också, en massa härlig frisk kall luft. Blir nog en prommis sen lite senare. Nu ska jag slöa en stund till sen ner till tvättmaskin. Nu kom Weber med knuten så lär väl kasta den en stund då;p Pusshej.

En liten bildbomb:p

Publicerad 2012-10-24 14:59:16 i Våra dagar.,

Här kommer några utav flera 1000 bilder, jag kunna inte få in nå fler från telen så detta får räcka för tillfället:) En himla röra vart det på bilderna också med det får ni leva med;) pussokram.

24/10

Publicerad 2012-10-24 10:41:30 i Våra dagar.,

Japp idag är det exakt 2 månader kvar till julafton:) och jag vill julpynta nunununu typ:p haha. Nej men kanske får vänta några veckor till iallafall;) Nu är det dags för lite städ sen en promis, synd att det är så trökigt väder bara:( men bara bita i det sura äpplet:) kanske hörs snart igen. Hejsvejs:)

Godnatt.

Publicerad 2012-10-23 23:29:24 i Våra dagar.,

Nu ska vi släcka ner för dagen, den har innehållit en massa städ och plockande med saker som ska säljas:) så nu är det bara att slänga ut lite annonser imorgon kvar då så hoppas vi att vi blir av med lite skit:) Imorgon står det även en promenad på schemat då det inte blivit någon sen fredags då jag känt mig lite krasslig, men nu börjar det bli bättre så då får det bli en sväng med webris så han får lite motion också:) nä nuså:) Nattinatt.

Länge sen?

Publicerad 2012-10-23 11:27:35 i Våra dagar.,

Tänkte att jag kanske skulle ta tag i denna lilla blogg en sväng igen, får vi väl se hur det går:p vad som har hänt sen sist är väl en hel del då eftersom det var ett år sedan snart :p I Maj blev vi matte och husse till en liten schäfervalp vid namn Weber:) han är nu 6 månader, tiden går så fort:) Jag och Fredrik firade 4år i juni<3 Vi for till Gotland i juli och tävlade lite, gick bra för Fredrik första dagen sen gick det utför:) för mig gick det inge bra första dagen, men sen gick det bättre, fick åka C-final iallafall, där jag slog på en rullning på sista varvet så jag kunde ta mig i mål iallafall:) Weber var med också, hans första båt tur, men det gick super bra :) Han tyckte också det var mysigt på Gotland, vi bodde i en super mysig stuga i Visby, det var 2 lägenheter i en stuga så mamma hyrde andra lägenheten det var trevligt att ha henne med också:) Sen vart det augusti och årsundas festival som vi körde, Fredrik var super duktig, 1,2,1,3 tror jag vart hans resultat och han fick för första gången åka final där, vart en C-final och där sluta han som 3. Mina resultat var inte lika bra men vann ett heat iallafall, fick åka en C-final på det och där vart jag sist:) men lika nöjd är jag för det, då jag varit en poäng utanför final varje år tidigare:) I september var det dags för X-cup final i Gävle men den tävlingen slutade i katastrof, så var bara tack och hej för den dagen. Sen stog det KM på schemat och det gick bra för där fanns inga andra bilar som kunde trycka av en eller ligga och sega framför. Fredrik vart total 4:a och jag vart 2:a bland damerna:) så det vart ett bra avslut på folkrace säsongen tillslut:) I oktober fyllde Fredrik 25 så vart att baka smörgåstårta som vart skit god faktiskt:p första gången jag gör en helt själv:) den gick åt fort så den vanliga tårtan var det en del kvar av:p hehe. Till nuet så har jag börjat på vattengympa igen efter sommar uppehållet, känns skit bra att ha något som är roligt men nyttigt på samma gång, sen promenerar jag minst 2 km om dagen nästan alla dagar. Men det är svårt att komma in i det och få det till en vana:p men bara att kämpa på:) jag söker jobb som en galning och hoppas på det bästa. Snart är det vinter igen också:) längtar faktiskt till snön kommer, det blir en sorts mys faktor, borra in sig i en filt vid brasan och en kopp varm choklad:) myys:) Sen är det Webers första vinter,snö och jul så det ska bli extra kul:) Vi ska fira jul nere hos mamma i år. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva nå mer, men jag tänkte väl att jag skulle försöka återkomma med fler inlägg nu då kanske:p kan bjuda på en bild bomb i ett eget inlägg också:) kramhej:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela