MarieOchFredrik

Jag vill tävla!!! Jag är så jävla körsugen...

Publicerad 2011-05-24 13:36:30 i Våra dagar.,

dsc07492 (MMS)

Jag vill tävla!!! Jag är så jävla körsugen nu så det är sjukt. Önskar man hade en färdig bil nu. Jag hoppas verkligen att jag kan få köra på gotland på nått vis, men just nu ser det mörkt ut. Vi har ingen bil heller, jag och fredrik ska dela isåfall. Men men, idag ska vi på tippen iallafall och slänga det som fanns i pick-upen som johan köper imorgon så kan vi åka och köpa det vi behöver till köket äntligen. :D Jaha nähä, om man kanske skulle ta och fortsätta jobba då kanske. Men först ska jag ringa till F det var en som hade gett ett bud på moppen, kanske vi får den såld med Hörs. Hejs.

Buubuu!

Publicerad 2011-05-22 16:03:16 i Våra dagar.,

Ellu, nu var det ett tag sedan. Jag skrev från mobilen här i veckan men det verkar ha kommit bort!!. ;)
Kommer inte ihåg vad jag skrev heller, men det var väl nått helt ointressant iallafall:P
Lika som det kommer att bli denna gången:P haha.

Ja, helgen har gått fort som vanligt, vi har grejjat i trädgården en massa så nu är det som var påbörjat förut klart iallafall:) Sen har vi äntligen klippt gräset, vi fick ju ingen av våra klippare att funka, så vi gick över till granntanten och frågade om vi fick låna hennes åkgräsklippare för hon brukar gå med sin handjagare.
och det fick vi som tur var, super gulligt! Sen sa hon att om vi hjälpte henne att klippa lite så fick vi låna hennes hur mycket vi ville:) En tung sten släppte då:)

Sen så ska vi förlova oss på våran 3 års dag den 8/6
<3<3 Älskar dig Fredrik<3<3



Nä nu ska jag ut och knäppa kort på moppen som ska säljas! Hoppas att någon köper den nu då..
PuzzOKram

Capri! :)

Publicerad 2011-05-12 13:33:15 i Våra dagar.,

Här är våran nya lilla kille ute på sin första upptäcksfärd.
Turbo är super glad och vill busa massor! Men den lilla är inte riktigt med på noterna än, han fräser lite men vill ändå vara nära honom, men det tar sig mer och mer:)
Ferrari verkar glad att slippa ha turbo efter sig han kan gå lugnt och skönt överallt nu när Turbo hänger efter den lilla... :) Såå det verkar som om min tanke/plan var bra. ;P
PuSsOKrAm


Äntligen!

Publicerad 2011-05-09 20:01:12 i Våra dagar.,

Efter 2 dagars letande så har jag äntligen fått tag på en kattunge som är leveransklar nu.
Vilken lycka.
Imorgon åker vi och hämtar den, den blir 10veckor på onsdag så det är perfekt..
Får hoppas att Turbo tycker om den nu så att Ferrari kanske kan få lite lugn och ro.
Vi ska åka förbi emma och peppe och låna en kattbur ikväll också, annars har vi alltid haft katterna lös i bilen (i knä), men vi har ju inte åkt så långt då, så är nog säkrast att ha han i bur..
Kanske åker förbi mamma en sväng och hälsar på när vi ändå är i närheten:)
Så nu kommer man gå och längta hela dagen imorgon tills man slutar så man får se den lille;P

Nä nu får jag nog ringa till F så att vi kan fara hem, är nere hos pappa och vi har inte ätit ännu... :( Var ut och gick en snabb vända nyss och det är såå skönt nu när det är varmt, snart kommer det väl snö igen:P haha..

Puss o kram, kommer nog en bild imorgon på nya kissen:) men kan lägga ut en bild som var från blocket, vet ej om det är den vi ska ha men alla såg typ lika dan ut, bara att det var 3 st tjejer och en kille:)



Nu är vi snart påväg hem från mora. Folkra...

Publicerad 2011-05-07 17:02:36 i Våra dagar.,

20110507915 (MMS)

Nu är vi snart påväg hem från mora. Folkrace hela dagen, skoj som vanligt. Johan kom 5:a i b-finalen och toivo kom 3:a i D-finalen Båda bilarna med hem. Igår satt jag och ringde runt på massa kattungar, men inga fanns kvar. Väntar på svar på 2 st som är lev klar nu i maj. Dom hade bara mail vilket jag inte tycker om. Men men. Nä nu börjar jag nysa. Vi hörs. Puss o kram.

Vilken jävla skit start på dagen kan man s...

Publicerad 2011-05-02 12:50:10 i Våra dagar.,

Vilken jävla skit start på dagen kan man säga. Det börja med att jag vaknade och var skit trött men kom in i duschen tillslut, sen skulle jag ut och starta moppen och den verkligen vägrade att starta, höll på i säkert 15 min sen gav jag upp,ringde fredrik så han fick komma upp. Då tog han med sig den andra moppen som jag aldrig kört tidigare och ville att jag skulle ta den istället. Sagt och gjort hoppade upp på den gigantiska saken och skulle prova en sväng, fick kicken på benet flera gånger men sen kom jag en liten bit iallafall så dog den skulle prova kicka igen och fick den på benet en gång till och då hade jag blivit kall också så det gjorde skit ont, då fick jag panik fick svårt att andas kändes som att jag inte fick någon luft, drog av mig hjälmen fick luta mig mot fredrik för att inte ramla, det var det värsta jag vart med om tror jag. Sen lugna jag ner mig så provade jag igen och då gick det bättre. Kom tillslut till ica bara 1,5 timme försent. Men nu vet jag på ett ungefär hur den funkar. Hoppas dagen slutar bättre än den började iallafall. Ne nu ska jag ta lunch. Hoppas ni hade en bättre start på dagen än mig. Puss o kram.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela