MarieOchFredrik

Hello;)

Publicerad 2012-12-30 22:43:18 i Våra dagar.,

Har precis slagit ner rumpan efter vi varit ut med Weber! Idag har vi inte hunnit så mycket. Var till Sandviken och handlade för imorgon. Erica och Björn kommer så ska vi käka lite stek med potatis och sås, så har Erica gjort en cheesecake till efterrätt. Mumsigt värre;) Sen har vi fått upp foder runt ytterdörren, imorgon ska vi fortsätta med någon dörr till:) Och för en liten stund sedan så gjorde jag i ordning lite glass med grädde och cocktailbär:) lite söndagslyx. Men nu ska vi nog sova lite snart så vi orkar upp imorgon:) Sen har vi en liten turbo som älskar värme, han har kommit på att det blåser varmt från tvboxen så den ligger han mer än gärna på, kan dock inte svara på om boxen tycker att det är så skönt;) haha. Se bild!!;) pussogodnatt.

Söndag.

Publicerad 2012-12-30 11:22:57 i Våra dagar.,

Nu har vi nästan precis vaknat:p Vart lite sent i säng igår. For hem till Björn och Erica en sväng och vart kvar till kl 1:p Sen tror jag att vi börjar bli sjuk också:( Jag nyser och snorar som fan och Fredrik nyser och har ont i halsen:( hoppas bara det blir bättre tills imorgon så inte hela nyår blir förstört..!! Men men nu tänkte jag att vi skulle börja lite med foderna, vart inge igår;) Får se om Fredrik orkar, han ligger och nästan halv sover fortfarande;) Vi får se som sagt!!! Pussokram:)

Nuså.

Publicerad 2012-12-29 18:03:49 i Våra dagar.,

Nu har vi varmvatten igen;) Åkte till Gävle när vi vaknade och köpte pluggar. Sen hem och sätta dit dom, lufta alla element sen kunde vi börja med byrån i hallen;p Så nu sitter den där och spegeln och lite annat lulllull;) Nu är vi i Hofors och ska handla lite till kvällen. Sen får vi se om vi sätter lite foder när vi kommer hem eller om det blir lugnt:) Nä nu ska vi in på affären. Pussokram.

Nu!

Publicerad 2012-12-29 02:42:47 i Våra dagar.,

Ska jag slå igen mina gröna!! Vart klar med golvet för ett litet tag sedan. Det drog ut på tiden pga att vi var tvugna att åka till Hofors och köpa pluggar till elementrören. Sen tömma ur allt vatten som tog ca 1,5 timme.! Sen kapade vi av rören och skulle sätta dit pluggarna då hade Fredrik köpt för små!!!! Så vart utan varmvatten hela kvällen och jag som tänkte duscha! Men Fredrik trodde att det skulle räcka för mig att duscha iallafall och det gjorde det. :) Sen la vi golvet och det tog sin lilla tid;! Men nu är det klart iallafall! Imorgon åker möblerna upp:) nu somnar jag snart! Nattinatt.

Blahaa!

Publicerad 2012-12-28 18:26:58 i Våra dagar.,

Jag är määtt!! ;p har precis käkat lite mat. Men nu tänkte jag att vi skulle börja få bort elementet som sitter i hallen. Var tvunget att tömma hela vatten systemet innan så vi passade på att äta lite medans;) Nu låter det som att det är slut på vatten så dax att sätta lite fart så vi får dit mattan idag:) Bjuder på en bild lite senare:) kram.

Mycket gjort.

Publicerad 2012-12-28 00:01:18 i Våra dagar.,

Idag har vi fått mycket gjort. Vi var först ut och knäppte lite kort, men det vart mulet så fort vi skulle åka ut, såå typiskt!! Så det vart inte så mycket kort. Men sen så åkte vi till Ikea, gick en sväng och kikade på hallmöbeln vi ville ha, sen gick vi till fiket och tog en liten fika. Efter det så gick vi och hämtade det vi skulle ha och så hittade vi lådor som man kunde sätta i våran "hylla" som vi har vid säng gaveln. Även luckor som man kunde sätta i köpte vi:) Se bild så förstår ni;) Så var vi till svärisarna en snabbis och hämtade Fredriks julklapp från hans morfar, sen väl hemma satte vi igång! Jag satt i lådor/lucka i hyllan. Fredrik la färdigt golvet i hallen!!!!;) Sen hjälptes vi åt att montera ihop "hallbyrån" Så imorgon ska vi åka och köpa en skiva att lägga på golvet vid dörren där vi ska lägga matta istället för laminatgolv:) Så ska vi lägga mattan och ställa dit byrån och spegeln som vi också köpte:) Bild på det kommer imorgon:) Nu ska vi sova en sväng. Pussokram.

Fota lite;)

Publicerad 2012-12-27 11:10:05 i Våra dagar.,

Ja nu tänkte jag att vi skulle ge oss ut och åka till en sjö och fota lite. Har börjat tänkt mer och mer på att gå en utbildning till fotograf när af kan hjälpa mig. Har en idé som jag skulle vilja prova att utveckla. ;) Skulle vara sjukt häftigt att kunna livnära sig på något som man tycker om att jobba med:) Men iallafall, efter det så ska vi fara till Ikea, (vi glömde det igår) och köpa en grej till hallen:) Tror den kommer passa super där!! Vad det är får ni se senare:) Nu ska vi fara. Pussokram.

Gokväll.

Publicerad 2012-12-26 19:59:23 i Våra dagar.,

Nu har vi precis slagit ner oss i soffan efter en dag i Valbo och en kväll med besök av Sussie, Janne, Mimmi, Johan, Sandra och Alicia:) Bjöd på hemmagjord gröt med skinkmacka:) gottit var det. Tror det var uppskattat iallafall;) Nu börjar bonde söker fru-tillbaka blickar, eller vad det hette;) Så ska väl kika lite på det. Hoppas ni haft en bra dag:) kramen.

Annandagen;)

Publicerad 2012-12-26 10:25:06 i Våra dagar.,

Ja och vi hade tänkt att vi skulle fara in till Valbo en vända på mellandagsrea, Fredrik fick presentkort av Sussie och Janne så han ska köpa lite nya kläder:) Sen senare kommer svärisarna hit och fikar lite, julskinks smörgås bjuds det på:) Men nu ska jag klä på mig efter en skön dusch. Har en vääldigt gos sjuk turbo här som inte vill annat än att gosa, så det kan ju ta lite tid att få på sig paltorna;) PussOKram.

Påväg hem.

Publicerad 2012-12-25 13:44:54 i Våra dagar.,

Ja nu är vi på väg hem igen, ganska skönt att få sova i sin egna säng inatt. Weber tyckte inte att det var så kul att sova hos mamma. Han kom inte till ro, gnällde och hade sig så vi fick inte sova. Men men. Nu är vi i Avesta iallafall, inte så långt kvar. Hem och dumpa lite klappar och grejer och kolla hur katterna mår. Sen vidare till Hofors och lämna Roger och åka till Sussie och Janne på lite mat:) Weber öppnar sin julklapp på bilden;) Hörs sen. Puss.

God jul:)

Publicerad 2012-12-24 16:30:00 i Våra dagar.,

Nu har vi nyss delat ut julklappar. Pappa vart mycket nöjd med sina folkrace böcker han fick av oss:) sen sparar vi ju till en till grej som han får i feb, men det vet han inte om ännu:) Nu ska vi slöa lite i soffan, är bra trötter;) Hoppas ni haft en fin julafton! Kramen.

Hejhejhallå!!

Publicerad 2012-12-23 17:50:28 i Våra dagar.,

Skriver ett litet snabb inlägg från datan nu;P Har så dålig sändning här hemma så tar evigheter att blogg från mobilen:P Men iallafall, idag har vi varit till stan en sväng. Handlat klart dom sista julklapparna, sen har vi fikat och rullat lite köttbullar och stekt på dom tills imorgon:) Nu väntar vi på att kl ska bli 19,30 så vi får spela lite bingolotto, så blir det lite julskinks smörgås till det också:) Hoppas ni har en bra dan före dopparedan´s kväll:) Kramen.

Enköping.

Publicerad 2012-12-22 20:29:00 i Våra dagar.,

Yes, nu har vi landat hos mamma. Har intagit lite go köttfärslimpa med potatis och sås nyss så nu är vi mätt;) Har klätt granen också, mammas lilla pluttis gran;) haha. Just nu kikar vi lite på tv, tänkte slå på en film som vi kan titta på:) Brasan är tänd också, mys!! Imorgon blir det att åka till stan och shoppa lite:) ha en bra kväll. Pussokram.

Inte somnat än???

Publicerad 2012-12-22 01:24:54 i Våra dagar.,

Nej det har vi inte:o Har precis kommit hem från svärisarna där vi käkade lite mat:) Det blir ju lite extra gott när man inte behöver göra allt själv:) Sen nu när vi kom hem så har vi plockat ur och i tvättmaskinen så vi har lite ren tvätt tills helgen och veckan:) Var ju till Valbo tidigare också, där var det ju skapligt med folk kan man ju säga, men vi fick iallafall tag i julklapp till mamma och till svärisarna, väldigt lätt!! Dom fick lika;p haha. Sen fick vi tag i lite söta saker till lilla Alicia också:) Så nu är vi klar med allt:) Bara jag som ska köpa en grej till Fredrik men det skulle jag och mamma fixa på söndag:) Men nu ska jag slå ner huvvet på kudden och sova en stund. Pussokram.

La Dicka;)

Publicerad 2012-12-21 17:02:56 i Våra dagar.,

Nu är vi äntligen på väg hem igen, har släppt av pappsen nyss. Vart ingen bil med hem, den slira på kopplingen så mycket så den lära bytas och då ville pappa pruta lite men då ville killen inte sälja bilen till honom alls. Kan utan att vara rasist säga att det var en icke svensk som sålde bilen, han undra om pappa var mekaniker, ja svarade pappa, nej det kan du ute vara svarade han, för pappa visste inte alls hur man kollade om kopplingen var slut eller ej:/ knepig typ det där. Men men, får väl se om han hittar någon annan bil sen då. Nu ska vi iallafall hem och gå på toa, båda är jätte kisse nödiga, sen ska vi fara till Sandviken och köpa en liten julklapp åt mammsen;p sen är vi klar med julklappar, inte många som varit snäll i år så inte många som får julklappar av tomten! Höhö;) Hoppas dock att vi kan ge pappa den julklappen vi klurat på ett tag. Sen blir det nog hem och kika på film som förhoppningsvis dampt ner i brevlådan idag;) Ha en fin kväll. Kramen.

20/12

Publicerad 2012-12-20 21:15:38 i Våra dagar.,

Och fyra dagar kvar till julafton;) Idag fick Fredrik börja lite tidigare så han började kl 20,00 så slutar han 04,00 istället för 06,00 :) Sen imorgon ska vi åka ner till pappa, skulle vara där till kl 11. Då ska vi fara till Sthlm och kika på en ny 16v som han ska ha som personbil så den han har nu får bli reservdelar till våra 2 hjärtan som står i garaget:) Men det ska bli kul att se hur vi kommer upp imorgonbitti;p Som tur är kan vi ju sova på väg ner till Sthlm iallafall:) Och på lördag em åker vi som sagt till mamma:) Det kommer bli myys pyys där:) Mamma vart så glad för att Roger ska följa med också, så får hon båda sina bästa barn hos sig en jul;) Men nu tänkte jag att jag skulle kika på jul med Ernst eftersom vi inte hann se det innan vi skulle åka:) Pussokram.

Tänkte att.

Publicerad 2012-12-19 23:27:38 i Våra dagar.,

jag skulle prova att få in filmen från rullen på gotland, har den på fb men vet inte riktigt hur jag ska få den hit, men ska prova iallafall:P http://www.facebook.com/marie.lundberg.9406?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=10151017697759702&set=vb.718549701&type=2&theater Kan ju få det till en länk som man måste kopiera men fattar inte alls hur jag ska kunna få så att man kan titta direkt här?!?!? jaja. skit samma. Någon annan som vet hur man gööör??? ;)

Hejåhå.

Publicerad 2012-12-19 22:31:56 i Våra dagar.,

Nu har vi precis landat på Fredriks jobb:) 8 timmar har vi framför oss innan vi får sova igen;p Jag känner som så att det kommer bli väldigt roligt att åka ner till mamma och inte kunna sova på kvällen sen vill hon ha upp oss så tidigt som möjligt på morgonen och då kan man vara lite trögstartad;p Men DÅ lär man ju kunna somna på kvällen iallafall;p Idag har vi iallafall hunnit lagt nästan hela golvet i hallen, sen fick jag upp min kära klocka, som jag väntat!! ;) Sen har det inte hänt så mycket mer. Käkade frukost/lunch vid 16,30 men nu börjar man ju bli lite hungrig igen:( dessa jävla nätter förstör allt man jobbat för att fixa nu den senaste månaden, men Fredrik jobbar bara i morgon också sen är han ledig i 2 veckor och efter dom veckorna så borde han slippa nätterna nå mer iallafall, så bara att börja om igen nästa vecka:) Med lite push och hjälp från Mr F:) Nu ska jag kolla vad grabbarna hittat på! pussokram.

Bubu.

Publicerad 2012-12-19 00:53:39 i Våra dagar.,

Just nu ligger jag här, i bagageluckan, lite halvt död;p haha. Tänkte slå på en film men glömde usb minnet:/ Så jag får väl kika på nått på telefonen istället;p Eftersom jag vaknade vid 8 imorse så kommer jag nog somna ganska omgående känner jag;) Men men, verkar som att Roger kommer följa med ner till mamma i jul iallafall:) Kommer bli mysigt med bara mamma, pappa, jag, Fredrik och Roger som firar tillsammans iår;) Sen tänkte jag att Sussie och Janne kunde komma hem till oss på annandag och fira lite:) Får väl se hur det blir. Nej nu ska jag hitta på nått att titta på:) Bjuder på en bild på sällskapet på julgalan:) kram och godnatt!

Hallå i stugan:)

Publicerad 2012-12-18 14:03:07 i Våra dagar.,

Just nu har jag ramlat ner i sängen efter en skön dusch:) väntar på Fredrik som skulle åka till jobbet en snabbis och hjälpa någon;p Sen när han kommer så blir det att slänga i oss lite mat sen ge oss på hallgolvet igen;p Tänkte be Fredrik köpa med sig lite kokos hem så jag kan göra lite bountybollar, som vi kan ta med till mamma till jul:) Har aldrig gjort dom tidigare så det kan ju bli kul:) Det ser ut som att dom är lätta att göra iallafall:) Men nu ska jag klä på mig. Pussokram.

Vi hittade en!!

Publicerad 2012-12-17 22:28:32 i Våra dagar.,

Tillslut hittade vi ju en gran:) Vi åkte först till Hofors och kika och hittade en som var söt men lite kort;p Så vi tänkte att vi åker till storvik och kikar om vi hittar någon bättre, men det gjorde vi inte;p så vi for tillbaka till Hofors och tog hem den kort/tjocka granen som förörvigt bara hade grenar på ena sidan som vi såg när vi kom hem;p men iallafall, nu står den där den ska..! Och det får duga;p haha. Jag har tänkt att jag ska odla lite gran eftersom man är så kräsen, då får man ju dom som man vill ha;) hihi. Men men nu ska vi väl ta och sova en sväng, imorgon fick Fredrik gå ut natt igen:( nu när man (nästan iallafall) har vänt om dygnet igen;p Godnatt pussokram.

Ojojoj.

Publicerad 2012-12-17 16:37:37 i Våra dagar.,

Haha nu är jag bra svettig!! Har farit runt här hemma som värsta virvelvinden nu ett par timmar;) Nu är kontoret nästan helt klart ska slänga upp en ny gardin där bara så;) Sen gav jag mig på vardagsrummet men kom ganska snabbt på att vi inte har samma soffa som tidigare år;p Denna är ju mycket större, så ställer jag den som jag brukar så tar den ju upp halva rummet;p Och då fick jag en såndär berömd tankevurpa så nu ligger jag i sängen och väntar in Fredrik så han får komma och hjälpa mig;) Måste ju ha plats för min lilla julgran jöö;) haha. Bilden är på förra årets placering av julgran;) Pussokram.

Myser.

Publicerad 2012-12-17 14:15:43 i Våra dagar.,

Ja just nu sitter jag och myser lite, ska precis inta lite mat:) Har varit ut med Weber en sväng och skottat lite snöö;) synd att det skulle bli plus grader nu bara, snön blir så plaskig och tung då:( Nu efter jag har ätit så blir det att fixa inne på kontoret och inne i vardagsrummet så granen får plats när den kommer hem:D Så ikväll blir det att pynta den och så får F börja lägga golvet i hallen:) Nu ska jag dyka ner i matlådan:) pussokram.

3:e advent:)

Publicerad 2012-12-16 21:52:52 i Våra dagar.,

Ja imorgon är det exakt 1 vecka kvar till julafton:D wiie. Idag har varit en relativt lugn dag, har varit på gran jakt men det gick inte så bra;) Det lär nog bli så att vi får köpa en gran istället, eller så om det finns någon bakom Fredriks jobb som man kan ta:) Sen var vi ner till Avesta och hämta massa foder:) Vi fick så vi kan göra alla dörrarna utom köket klara:) SÅ himla skönt;) Nu har vi precis värmt på lite popcorn som vi ska smaska på till MIB3:) Hoppas ni haft en trevlig helg:) pussokram.

Nu säger vi godnatt:)

Publicerad 2012-12-16 02:33:25 i Våra dagar.,

Ja nu har vi lagt oss till rätta i sängen för lite sömn;) Det var riktigt trevligt ikväll, först hos Håkan och Ingalill som är så goo;) Sen vidare till Sandviken där det väntade gott julbord och mycket bra underhållning:) Så kvällen har som sagt varit mycket trevlig:) Men nu ska vi väl försöka sova ett par timmar så vi kommer upp någongång och kan fixa lite i hallen:) Pussokram.

Gala:)

Publicerad 2012-12-15 14:47:46 i Våra dagar.,

Nu är vi snygga och klar för avfärd till håkan, nu väntar en kväll med trevligt sällskap och bra underhållning ;) ha en fin kväll. Kram.

Hallojsan;)

Publicerad 2012-12-15 00:54:46 i Våra dagar.,

Nu är det ju faktiskt så att det är ganska svårt att vända tillbaka dygnet igen;p haha. Men jag börjar känna mig lite trött. Men iallafall idag har vi varit till Ikea och köpt 2 st hundrumpor:D Imorgon ska dom monteras:) Sen så tänkte jag att vi skulle gå förbi zizzi där jag hade sett en jätte fin klänning i förra veckan, och som tur var så fanns det EN kvar och för halva priset dessutom. Så betalade 350:- istället för 700.!! Riktigt kap ju;) Att jag också fick den i lite förtidig julklapp av pappa gjorde det ju inte sämre;) haha. Sen fick vi ännu lite mer förtidiga julklpappar av honom så på måndag ska vi ner till Avesta och hämta lite foder som han köpt, det räcker till nästan alla dörrar:D Jag har ju som sagt en GRYM pappa<3 :) Så imorgon kommer jag vara super fin på julgalan i min nya klänning, ska vara hemma hos Fredriks jobbar kompis Håkan innan vi far till Sandviken, det ska bli roligt:) Men nu ska jag nog sova en stund så man vaknar i någorlunda tid imorgon:) Pussokram.

Lite tidigare.

Publicerad 2012-12-13 18:28:38 i Våra dagar.,

Ja idag fick Fredrik börja jobba lite tidigare, så då slutar han ju också lite tidigare;) skönt. Idag har varit en riktig slö dag, vi klev inte upp förens vid närmare halv 3, sen har vi gått som i dvala resten av tiden;p haha. Men nu är vi här igen, vi var precis och handlade lite tills imorgon. Och imorgon tänkte jag att vi skulle fara till Valbo och Ikea en sväng, för Petra berättade att dom har sånnadär hundrumpor där, och sånna har jag vela haft jätte länge;p så då tänkte jag unna mig 2 st till hallen och hänga kopplet osv på:) men nu är Fredrik färdig ombytt så dax att brumma :) kram.

Just nu

Publicerad 2012-12-13 01:06:09 i Våra dagar.,

Ja just nu ligger jag och Weber i bilen. Tänkte att jag skulle slå på bonde söker fru en sväng;p Idag var Petra snäll och gjorde klart det sista i hallen så nu är det bara att börja fundera på hur det ska se ut där så man inte gör en massa onödiga hål osv:) Får ta och dona lite imorgon medans Fredrik fixar elen;) Men nu ska jag kika lite. Pussokram:)

12/12 2012

Publicerad 2012-12-12 17:25:13 i Våra dagar.,

Fränt;) haha. Jaja just nu sitter jag i bilen i Sandviken och väntar på Fredrik som skulle in på rusta en vända och köpa en lampa:) Han har precis varit in och klippt sig också, lite kortare, lite snyggare;p haha. Men nu ska vi fara hem och vänta in Roger och Petra så får vi upp den sista tapeten:) hörs säkert inatt:) pussokramz.

1,5 timme utav 8.

Publicerad 2012-12-11 23:31:27 i Våra dagar.,

Ja många timmar återstår ännu på Bäckströms, just nu sitter jag och smuttar lite på våran lilla godispåse som vart kvar sen helgen, och väntar på att den sista människan i denna lokal ska lämna så Fredrik kan köra fram bilen så jag kan göra i ordning lite i bagageluckan;) Tänkte krypa in bredvid Weber och slå på en film en stund, har tagit med mig täcke också så vi slipper frysa;p haha. Om jag känner mig rätt kommer jag nog somna en liten stund också;p haha. Men nu tänkte jag gå och kika om det går bra för grabbarna;) hörs säkert senare;) kramen.

Pust.

Publicerad 2012-12-11 20:18:08 i Våra dagar.,

Ja nu har vi slagit oss ner och intagit lite köttbullar med stuvade makaroner:) Gott var de och mätt blev man;) Idag har vi varit till bauhaus och köpt 2 rullar till så imorgon skulle Petra komma och fixa det sista:) Sen är det bara att lulla på med resten:) Nu inväntar vi att kl ska bli 21,00 så vi kan fara, så dessa nedrans nätter är slut snart;p i helgen blir det julgala i Sandviken med Fredriks jobb. Det ska bli mysigt:) Nu ska jag kika vidare på äntligen hemma:) pussokram.

Sent?? Nähä!?!?

Publicerad 2012-12-11 03:40:32 i Våra dagar.,

Nu har precis Roger och Petra åkt hem. Tusen tack för hjälpen med tapeten:) Synd bara att det saknas 2 rullar, tror dock inte dom skulle orka längre, jag och Roger somnade till på soffan en stund;p haha. Så nu får vi införskaffa ett par rullar till så det sista blir klart:) Tur är det väl att Fredrik var tvungen att gå ut natt resten av veckan annars hade han aldrig kunna hållit på såhär länge;p hihi. Weber och jag kommer nog vara med på F's jobb så han slipper vara själv där uppe, fattar inte att dom låter folk jobba helt själv i en helt egen lokal, ingen som hör om det skulle hända något och från 02.00-06.00 är det ingen alls på hela bygget:/ så då kan vi fixa i ordning bilen så det går att sova en liten sväng där om det skulle behövas:) Lite mysigt faktiskt, får hoppas att webris inte har så mycket invändningar bara:) men nu ska jag försöka somna om igen, bjuder på 2 bilder från hallen so far;) och om detta inlägg blev lite luddigt så beror det på att kl är halv 4!!! ;) pussokram.

Wohoo.

Publicerad 2012-12-10 11:45:30 i Våra dagar.,

Nu funkar appen igen;p så mycket lättare att skriva från telen då:) nu ska jag ut med Weber en snabbis sen slipa till lite där vi spacklat sen så är Petra välkommen:p hihi. Men nu hinner jag inte skriva mer, hörs säkert senare:) kram.

Ett par timmar.

Publicerad 2012-12-09 22:45:28 i Våra dagar.,

Ja det tog ett par timmar att få upp det sista av rep.tapeten. Och nu vill inte Fredrik se en tapet något mera. Så imorgon hoppas vi att Petra kan komma och hjälpa oss att få upp den andra tapeten för annars så kommer den nog aldrig upp! Fredrik är verkligen såå less på alla snea hörn och vinklar överallt så jag hade tur att han inte gav upp tidigare kan jag säga:p haha. Så om Petra kan få upp tapeten så skulle nog Fredrik dra en stor lättnadens suck;) haha. Nu var väl tanken att vi skulle kika på Beck en stund sen sova, har precis lagt oss i sängen och det var ljuvligt;) kan också meddela att blogg appen inte funkar ännu;/ tycker det är ganska trökigt att dom aldrig fixar det. Men jaja. Sov sött för det ska vi göra:) kramen.

Ellu.

Publicerad 2012-12-08 21:12:50 i Våra dagar.,

Idag har vi haft fullt upp hela dagen:) Imorse klev vi upp efter julkalendern sen for vi till Sandviken och shoppade lite:) sen hem igen och så bakade vi lite saffransmuffins, direkt efter det så åkte vi till Hofors till Roger och Petra, där vart vi bjudna på smörgåstårta sen knäppte jag lite kort på deras nyaste hund Doris:) sen for vi vidare till born en vända så Mimmi fick hjälpa mamma med nya telen;) sen åkte vi hem igen och nu har vi satt in julskinkan i ugnen så nu tittar vi på så mycket bättre medans vi inväntar skinkan;) Och blogg.se funkar ju fortfarande inte:( får hoppas dom fixar det snart;p pussokram.

Mys fredag.

Publicerad 2012-12-07 21:22:51 i Våra dagar.,

Ja just nu sitter vi och kikar på X-factor finalen:) spännande att se vem som vinner:) tror det är ganska jämt, men jag tror och hoppas på awa iallafall:) mamma är här nu också, imorgon ska vi till Sandviken och shoppa lite:) Sen ska vi nog till broder en sväng också:) OCH imorgon kväll ska vi göra i ordning julskinkan som vi köpte idag:) mumma;D Men nu ska jag titta på vem den första är som får lämna:) och förresten så funkar inte blogg.se appen:( får hoppas dom fixar det snart iallafall;p pussokram.

Jahaja.

Publicerad 2012-12-07 11:36:27 i Våra dagar.,

Då var det fredag igen:) idag kommer mamma upp, hon ska vara här hela helgen:) Lär ta mig ut och skotta så dom kommer in på gården, F slutar kl 13,00 idag så han är hemma tidigt:) mamma slutar kl 14,00 sen tar det ca 2 timmar upp så då har vi lite tid på oss att få upp sängen till gästrummet:) Nä skottning var det:) kram

Torka.

Publicerad 2012-12-06 01:00:52 i Våra dagar.,

Ja jag har inte haft så mycket att säga idag:p hade en gubbe här hela fm som installera nya parabålen.. Stavas det så??:/ det såg konstigt ut:p jaja, sen har jag skottat snö men det var ju lönlöst då det drev igen på en gång. Sen har vi satt upp lite tapet, vi hann dock inte få upp all, men får fixa resten imorgon:) sen var vi in till Valbo en vända och där kan man säga att det var snökaos;) stog en plogbil i diket och alla körde som gamla tanter eller dårar:p haha. Men nu ska jag sova lite. Nattinatt.

4/12

Publicerad 2012-12-04 22:33:33 i Våra dagar.,

Jahaja, kan ju säga att det var synd att slipmaskinen inte ville mig väl idag:( skulle byta blad imorse men jag fick inte upp skruven så jag kunde ta bort det gamla.. Så det var väl bara att invänta Fredrik så han fick byta. Kan säga att även han fick ta i utav....... ;) haha. Men så att idag hann vi ju bara slipa då:( att det aldrig kan gå enligt planer någon gång:p Men nu är det iallafall klart för att få upp rep.tapet:) så det får vi fixa imorgon. Jag ska inte säga för mycket för då går väl allt åt pipan igen, MEN på torsdag fm ska jag spackla och slipa och göra klart för att få upp den slutliga tapeten när Fredrik kommer hem:) men som sagt, allt verkar ju gå allt annat än vad jag vill just nu, så ska inte säga för mycket;) Men nu är det väl dax att släcka ner, imorgon blir en lugn dag då allt redan är klart som sagt, men får hitt på nå annat att pyssla med istället, ska iallafall torka av alla väggar från allt slipdamm:) Bjuder på en liten webris i bussen på folkrace i somras<3 Längtar lite till sommar och folkrace faktiskt;) nattiskram.

Tjosan:)

Publicerad 2012-12-04 12:14:02 i Våra dagar.,

Nu har jag precis varit ut med Weber på fm prommis, kaaallt;) Så när vi kom in så gick jag ner i källaren och hämtade lite ved så just nu sitter vi framför en skön brasa:) Tänkte att jag skulle slänga i mig lite mat nu och sedan ta tag i lite slipning:) ikväll ska rep.tapeten upp och imorgon vanliga:) sen lägga golvet på fredag:) sen så, bara hoppas att planen håller då:) hihi. Nej nu, matlåda!! Kram:)

Kallt.

Publicerad 2012-12-03 23:07:11 i Våra dagar.,

Ja satan vad kallt det är ute, nyss varit ut på kvällskissen med Weber, termometern visade -26. Brrr. Jag har precis roat mig med att kolla igenom min gamla bilddagbok;) hitta 2 bilder från när jag ramlade i duschen i lägenheten och gjorde illa armen ganska skapligt;p bara för att Fredrik ska ringa så man måste skynda och svara;p haha. Kollade nyss och jag har fortfarande ärr kvar på armen sedan dess.. Jaja sånt som händer. ;) Nu ska jag väl ta och nanna kudden en stund så man orkar kolla på julkalendern kl 7 imorgonbitti:) Tänkte iallafall bjuda er på dom 2 fina bilderna på min arm;) Enjoy!. kramen.

Osså

Publicerad 2012-12-03 17:55:12 i Våra dagar.,

Nu nästan hela dagen gått utan att jag skrivit nått, har inte hänt så mycket heller. Har plockat lite på kontoret osv idag bara, tagit det ganska lugnt, det är super kallt här nu. Imorse när Fredrik åkte var det -25 grader:p så det var inte så skönt att gå upp imorse:p men nu ska vi ta och fara till vattengympan:) hörs kanske senare ikväll:) pussokram.

Home sweet home;)

Publicerad 2012-12-02 22:16:02 i Våra dagar.,

Nu är vi hemma igen sedan någon timme tillbaka, vart en lång dag i bilen:) men nu har vi den där nedrans tapeten iallafall, så bara smacka upp den i veckan. Imorgon hinner vi inte då det är näst sista vattengympan för mig:) Det var iallafall kul att träffa mamma även fast hon kommer upp på fredag :) Vi drog med henne och hennes granne Lena till Max och svullade lite mat:) det var gott;) Eftersom det vart en ganska sen lunch (typ 4-5 någongång) så har vi bara tagit lite fika nu på kvällen, värmde på lite glögg och bulla så tände vi första ljuset:) Weber fick också lite advents mys i form av ett mumsigt ben;) Mysigt. Nu väntar vi på att Beck ska fortsätta så ska vi kolla klart på det sen blir det ut en vända med Weber i denna super kyla, sen bingen ganska omgående;) Hoppas ni haft en trevlig första advent:) kramen.

Första advent.

Publicerad 2012-12-02 12:25:18 i Våra dagar.,

Just nu sitter vi i bilen på väg ner till bauhause i Uppsala. Vi bestämde oss imorse att vi köper reparationstapet till hela hallen istället, så mycket enklare. Så nu har vi ca 6 mil kvar då, sen på hemvägen ska vi stanna till hos mamma och äta lite:) Sen får vi sätta upp denna tapet idag, det måste!! vi göra bara. Skiter i om vi får hålla på hela natten:p haha. Hörs senare:) kram.

Slitsam dag.

Publicerad 2012-12-02 00:11:33 i Våra dagar.,

Ja men idag har vi gjort massa som vi inte tänkte att vi skulle göra;p Började med att vi gick ut i förmiddags och skottade färdigt och sopade av Beach buggyn. Sen ville Fredrik prova att åka en vända med den (oförsäkrad och sommardäck, + inget tak!!!;) men så han åkte en vända sen kom han tillbaka och ville att jag skulle åka med, så vi åkte bortåt mot torsåker, sen på vägen tillbaka så vart det soppa torsk;( *dumma Fredrik som inte kolla tankmätaren* men så det var bara att börja knata, som tur var så var det bara!! 2,2 km hem:p haha. Kan säga att jag hade ca 5000 mer steg än vad jag brukar ha idag, väl hemma så stoppa vi in Weber i bilen så körde jag F till buggyn, SEN kunde vi köra in den i garaget äntligen;p Så passade vi även på att ta ner dom sista fälgarna och cyklarna till garaget också:) Dock fick vi inget gjort i hallen idag. Men får ta en inne dag imorgon istället:) Men nu ska jag sova, tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från dagen men dom finns ju bara på datorn:( men dom kan jag lägga upp en annan dag:) Godnattis.

Mys morgon.

Publicerad 2012-12-01 09:29:00 i Våra dagar.,

Ja jag vaknade vid 8 idag och låg och väntade tills julkalendern skulle börja. Då väckte jag Fredrik så öppnade vi våra gooa chokladkalendrar och kikade på julkalendern. Man känner sig som 10 år igen;) Men man måste ha barnasinnet kvar eller hur;) hihi. Nu ligger vi och drar oss i sängen, snön faller fortfarande utanför:) Det kunde komma upp till 2 dm till idag;/:) Men nu ska vi nog ta och kliva upp och börja dagen med en frukost:) myskram från oss:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela