MarieOchFredrik

Lucia

Publicerad 2011-12-14 18:36:10 i Våra dagar.,

Nu är vi påväg in till Sandviken för att kolla på Mimmi när hon ska gå i luciatåget :) F har em så han kan ej vara med, han jobbar sista dagen imorgon sen på lördag sen är han ledig till efter jul :) jag ska göra min powerpoint presentation imorgon sen får jag jullov :) det ska bli sköönt :D nästan klar med alla mina ämnen nu så nästa termin så ska jag söka till distansstudierna :) nä nu är ni litt uppdaterade iallafall :) puss hej.

Hej igen.

Publicerad 2011-12-01 19:01:29 i Våra dagar.,

Nu har jag precis lagt till blogg.se i telefonen så nu kanske man kan börja blogga lite igen, eller a det visar sig nog:p har inte hänt så mycket på sista tiden, vi kämpar på med huset iallafall, vårat försäkringsbolag kommer och kollar om toan kan gå på försäkringen som det är just nu så kan vi inte duscha hemma. Men vi får hoppas att vi kan få hjälp av dom. Sen har jag fått G i matten nu iallafall bara några ämnen kvar. Snart kanske jag är förskollärare :)
Just nu sitter jag på Fredriks jobb då han håller på med nå kåpa åt hans kompis, snart klar hoppas jag så vi får åka hem och mysa lite framför tvn. Ingen skola för mig imorgon så det ska bli skönt med en lång helg :) och nästa vecka på onsdag så ska vi på julgala i Sandviken, det ska bli super skoj, massa god mat och gott sällskap, kan inte bli bättre :) Nä nu orkar jag nog inte skriva mer :p vi kanske hörs igen :) kramhej.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela