MarieOchFredrik

Bara för att...

Publicerad 2012-11-30 21:06:03 i Våra dagar.,

Ja bara för att jag önskade en massa snö så menade jag inte att allt skulle komma på en gång;p typiskt att man aldrig blir nöjd:p haha. Jag skojar inte om det kommit 5 dm bara idag;/ och det skulle tydligen snöa lika imorgon igen. Pust!! Vi har precis skottat nästan hela infarten och ner till garaget. Fredrik körde med snösnlungan ner till garaget så skotta jag uppfarten med spade. Och det var skit jobbigt. Får väl se om det syns att vi skottat imorgon eller om det är en massa ny snö igen:p just nu sitter vi och värmer oss vid en brasa i soffan, är helt genom kall. Men nu ska jag fortsätta att kika på X-factor. SEN får man ju Inte med stort i, glömma mysteriet på Greveholm imorgonbitti!!! Det är ju livsviktigt även fast man är 22 år;) haha... Världens bästa julkalender genom tiderna;) hihi. Nattiskram:)

Snö...

Publicerad 2012-11-30 11:35:44 i Våra dagar.,

Ja det har snöat en del under natten, lär nog ta mig ut och skotta snart. Fast känns lite onödigt då det fortfarande snöar en hel del. Lär väl skottas senare också antar jag. Men först blir det en prommis med Weber tror jag. Om dom hunnit skottat för annars blir det bra drygt att pullsa i snön. Isåfall får prommisen vänta en stund till:p Skönt att Fredrik slutar kl 13,00 idag så man kan få nå gjort här:) Nä dax att pyllsa på sig lite kläder då:) kram.

God natt.

Publicerad 2012-11-29 21:53:31 i Våra dagar.,

Ja nu är det väl dax att sluta dom små gröna. Vart att fara till Gävle en sväng och köpa små kulodosor till hallen så vi kan fixa elen. För det skulle tydligen dras innan:p Men nu har vi iallafall allt till elen också;) Imorgon få vi sätta fart:) Nästa helg kommer ju mamma upp också och då vill man ha lite fint här hemma:) Men det ska nog ordna sig:) Nu orkar jag inte skriva mer, så nattinatt:)

Pust!!

Publicerad 2012-11-29 15:51:35 i Våra dagar.,

Stånk och stön.. Vilket jädrans rus jag fick då, har precis städat heela köket, alla skåpsluckor och lådfronter, spis, fläkt, kyl/frys. Allt fick sig en rejäl omgång, och jag ljuger inte när jag säger att köket skiiner nu:) Så skönt att få även det klart, det är ju det rummet som är trökigast. :p sen så har jag precis varit ut på em prommis, så nu tänkte jag unna mig en varm dusch. Det var riktigt kallt ute:p Och nu kom en turbo som vill ha lite uppmärksamhet, så lika bra att ge han lite;) kramen.

Hejhejhallå!!

Publicerad 2012-11-29 13:08:36 i Våra dagar.,

Ja då var det torsdag igen då och imorgon är det fredag;) wiie. Tänkte att vi skulle få upp lite tapeter imorgon faktiskt:p det har inte hänt så mycket denna veckan eftersom jag fortfarande känner av ryggen och sen har F varit lite extra trött också;p haha. Men nu får vi ligga i istället:) vill göra färdigt hallen nu så man kan få lite ordning. Just nu är det ju dom sagt bara sovrummet som är färdigt. Men i helgen borde det bli klart iallafall:) hoooppas jag;) nu har jag ätit för en liten stund sedan och nu tänkte jag ta tag i lite disk, sen vette fan;p haha. Ska väl ta en em prommis med Weber också. Man lär ju göra det innan kl 3 nu för tiden då det är kolsvart vid 4:( fast det vart ju iofs lite ljusare nu när det är lite vitt på backen då. Men iallafall;p nä nuså. Kramhej på en stund.

..

Publicerad 2012-11-28 22:47:11 i Våra dagar.,

Kom på att jag kan bjuda på en bild på färdiga sovrummet iallafall:) skönt att ha ett rum heelt klart:) hihi.. Nu säger vi godnatt:)

Hoho.

Publicerad 2012-11-28 21:32:24 i Våra dagar.,

Tjohejsan:p just nuuu sitter vi och kikar lite på stalkers på 3:an. Ganska intressant faktiskt:)) och så mycket snö vart det ju inte då, snarare slask!!:( men men, det lär väl bli tillräckligt med snö innan vintern är slut iallafall:) jaja. Har inte så mycket att berätta idag så;p får väl höras imorgon. Hejsvejs:)

Snöigt;)

Publicerad 2012-11-28 11:21:49 i Våra dagar.,

Ja idag är dagen jag längtat till ett par dagar, den dagen då prognosen visade snöö!! Och nu faller den ner så fint:) haha. Ska ta och gå ut med webris en sväng nu så han får göra av sig, sen vet jag inte vad som ska hända. Får väl hitta på nå;p hörs, Hejs!!

Ojojoj;)

Publicerad 2012-11-27 16:12:03 i Våra dagar.,

Nu är bullarna äntligen klara ;p haha. Fy satan vad min rygg inte tyckte om att baka bullar;) haha. Men nu har vi lite att bjuda mamma på när hon kommer upp nästa helg. 44st bullar vart det iallafall;p hihi. Nu väntar jag in Fredrik som borde vara påväg närsom så ska vi fara direkt till Apoteket och köpa allergitabletter som HC tyckte jag skulle prova för att se om jag kanske är djurallergiker, hoppas inte, fast egentligen skulle det vara rätt skönt om det var så och att tabletterna isåfall hjälpte så man slipper vara täppt i näsan och nysa stup i kvarten. Tänker ju aldrig ta bort mina djur iallafall. Så annars får man vara täppt då;p haha. Nej nu kanske jag skulle ta mig upp från golvet (hamnade här när sista plåten var ur ugnen;) och byta om lite då mina kläder är full i mjöl just nu;) Hörs!! Pusshej:)

Drömmar..

Publicerad 2012-11-27 10:21:27 i Våra dagar.,

Ja inatt/tidigt imorse så drömde jag att jag satt på bio och var jätte täppt i näsan, jag tog nässpray men det hjälpte aldrig. Sen vaknade jag och då var jag jätte täppt. Men visste inte om jag använt nässpray eller inte:p haha. Ibland drömmer man väldigt konstiga drömmar som man inte fattar alls varför man drömmer egentligen ;) haha. Jaja nog om det. Jag ligger kvar i sängen ja, slött jag veet;) haha. Men jag lär väl ta mig upp och ut på fm prommisen.. Sen sätta fart och baka bullarna:) Sen får vi väl se vad som hittas på:) hörs sen. Kramen.

Trötter!.!

Publicerad 2012-11-26 21:46:26 i Våra dagar.,

Ja nu är jag bra trött. Har precis lagt oss till rätta i sängen. Idag hann jag bara fixa laxen och lasagnen. Bullarna får vänta till imorgon. Just nu ligger jag och tittat på dokumentären på 3:an. Tycker faktiskt att det är liiite väl sjukt att amma sitt barn tills den är över 5 år;/ förstår liksom inte vitsen. Men men så är det;p Vattengympan idag var inte så kul pga ryggen. Kunde inte röra mig som jag brukar och inte alls hänga med i tempot. Men jag försökte iallafall och det är huvudsaken:) Får ta igen det nästa gång. Näe nu ska jag nog ta och sova en stund. Nattiskram:)

Mat&Bak dag:

Publicerad 2012-11-26 10:43:38 i Våra dagar.,

Ja idag blir det att stå i köket heela dagen, nästan iallafall. Haha:) Fredrik ville att jag skulle göra i ordning lax med någon sås och potatis till matlåda imorgon, sen ska jag göra lasagne eftersom det inte vart gjort igår så jag får en matlåda också:) sen ska jag baka saffransbullar:) så hela dagen lär nog gå åt. Ikväll blir det vattengympa igen då:) bara 3 gånger kvar på detta år;p Men sen skulle det dra igång igen v2 tror jag det var:) Nej nu ska jag väl ta och börja då:) kram.

Slö man är.

Publicerad 2012-11-25 16:43:32 i Våra dagar.,

Ja nu har vi precis nästan kommit hem från Roger, vart där längre än väntat. Men nu är vi hemma som sagt. F ska gå ut och hämta lite mera ved och jag har precis tänt en brasa. Vi är helt genom frusna nu efter en heldag ute. Tänkte att jag skulle göra lite varm oboy och slänga mig i soffan med en skön filt. Fredrik ska få duscha Weber då han har lekt med Hilda och Doris idag så han är heelt drägglig:p haha. Sen blir det väl lite go mat till Beck, funderingar på om jag orkar göra lasagne eller om det blir något enklare. Det visar sig;) Nu ska jag värma på oboy.. Pussokram:)

Just nu

Publicerad 2012-11-25 10:54:32 i Våra dagar.,

Så håller vi på att fixa nån grej som man sätter på stolparna så man inte spräcker som när man slår på dom. Sen ska vi väl sätta dit dom sista stolparna sen får vi väl ta och fara hemåt igen;) Fixa lite med hallen, då vi slöa igår så vart inge gjort;) haha. Men nu är dom klar så bäst vi åker igen då:) kram.

..

Publicerad 2012-11-24 18:36:10 i Våra dagar.,

Nu myser vi in oss i en varm och skön dusch!! Det är vi värda efter en dag som denna:) kram.

Effektiv lördag.

Publicerad 2012-11-24 14:15:01 i Våra dagar.,

Ja idag på fm hjälpte vi som sagt Roger. Sen har vi varit och släppt ut Weber lite så han fick springa av sig. Nu är vi påväg hem och ska äta och fixa i hallen:) Ryggen går att leva med idag, tog dock en tablett imorse så det är väl den som hjälper fortfarande. Kan iallafall bjuda på några bilder från från våran lilla tur i skogen:) kram.

Rullisarna.

Publicerad 2012-11-23 22:51:00 i Våra dagar.,

Ja min rygg som jag klagat mycket på dom senaste dagarna beror på stor del utav min kära rullning på Gotland 09. Direkt efter så kändes det inget alls, man var ju öm men hade inga problem just då. Det kom efter några dagar när vi kommit hem och lastat av och jag skulle lägga tillbaka ramperna på kärran, då small det bara till. Fick gå till en sjukgymnast och där visade det sig att mitt bäckenben var snett så "ett ben var kortare än det andra" och även ryggskott. Och smart som man var så skrev man ju inte upp något hos ambulansen som var på plats på Gotland så inga försäkringar gäller heller. Men nu var det bra länge sedan jag hade nå ryggskott, men efter rullningen på Gotland i år så har jag bara väntat på att ryggen skulle säga upp sig. MEN det är väl sådant man får räkna med när man håller på med det jag gör, lärde mig efter första rullen att jag MÅSTE dra åt bältena tills jag inprincip inte kan andas, och det hjälpte mycket då ja rullade i år. Kändes inte lika mycket. Dock var den liite lindrigare också:) men jag kommer då aldrig sluta åka folkrace, ev köpa lite bättre och effektivare skydd och gå ner i vikt så det inte blir så mycket vikt som far runt i bältena vid en rullning. Så det är mitt mål till nästa säsong. Så nu vet ni lite om min kära rygg;) haha. Bjuder på några bilder från rullisarna. Dom första är från i år och hamnade i lite o ordning, och dom 2 sista från 09,) Fick dock knäppa från mobilen från filmen från i år, så kvaliten är kass:) kramen.

Hum!!

Publicerad 2012-11-23 20:47:49 i Våra dagar.,

Fy sat*n vad ont i ryggen det gör. Vet inte hur jag ska ligga/sitta för att det ska vara genomlidligt, har precis tagit Alvedon som jag hoppas värker fort fort. Har iallafall fått i mig lite mat och nu kikar vi på X-factor:) Imorgon ska vi ju som sagt till Roger, får se hur kul det blir med ryggen då. Sen hoppas jag innerligt att ryggen är bättre till på söndag, känns inte kul att sitta i bilen i flera timmar när man inte kan sitta alls nästan.. Annars får dom dumpa mig nere hos mamma en sväng om det inte funkar alls:) Nej nu ska jag försöka hitta ett sätt att sitta på:) kramen.

Wohoo

Publicerad 2012-11-23 12:54:29 i Våra dagar.,

Tittade nyss SMHI's 10 dagars prognos i mobilen... Det kanske blir SNÖ tills 1 advent iallafall:):) Myys!!!

Freedag hela dagen.

Publicerad 2012-11-23 12:45:04 i Våra dagar.,

Ja nu är det fredag igen. Känns som om veckorna går alldeles för fort just nu. Men det får gärna vara fredag lite ofta ändå;) haha. Har iallafall nyss tagit en varm och skön dusch. Var ut på fm prommis innan men den var seeg!! Har fortfarande sjukt ont i ryggen. I vissa lägen går det ok men ibland hugger det bara till.. + att jag är skit hungrig också;p haha. Men lär vänta till F kommer hem eftersom vi skulle äta någonting tillsammans då. Han slutar om 20 min så det är inte såå lång tid kvar ändå:) Nu lär jag väl börja göra mig i ordning så jag är klar tills han kommer:) kram.

Min kära rygg..

Publicerad 2012-11-22 22:01:17 i Våra dagar.,

Kan gå och lägga sig någonstans!!! Har kännt i över en vecka nu att det är time för ryggen att ta en liten paus från allt, och då tycker den att det är en bra idé att jag blir smått handikappad så jag inte kan göra något;p Tänkte att jag skulle försöka ta mig ut på iallafall EN prommis imorgon så får vi känna hur det känns. Imorgon ska vi iallafall iväg och handla lite. Sen får vi se om vi kan lyckas få upp någon tapet, men det visar sig:) Nu ska jag tvinga!!! Fredrik att massera min rygg en sväng. Får hoppas att det går vägen;p nattiskram.

Hejåhå.

Publicerad 2012-11-22 15:45:02 i Våra dagar.,

Idag har jag kännt mig rätt nere hela dagen. Det kan ju bero på att jag rök ihop mer Weber på våran fm prommis iofs. HATAR verkligen när han inte lyssnar för 5 öre. Det tär hur mycket som helst på tålamodet, så i morse rann bägaren över som man brukar säga:p Han for i backen med en jävla fart och jag fick ont i handen. Men nu är vi vänner igen;) Vi var nyss ut på em promenaden och det gick bättre än någonsin, nästan helt smärtfritt. ;) Just nu sitter jag och bläddrar i reklamen som kommit och väntar in Fredrik som slutar om 15 min:) Han spackla ju lite i hallen igår så idag ska han slipa och spackla resten:) Idag har jag pysslat lite med gardiner, nu är sovrummet helt klart, dock ska det i lite jul sängkläder men det får vänta ett tag;) köket nästintill och likaså vardagsrummet. Så sen när hallen är klar så blir det att fixa den och kontoret:) Sen kanske man kan börja få lite ro i kroppen och njuta en stund:) Bara det kommer lite snö så är jag glad:) Nej nu ska jag återgå till reklamen!!! ;) kramhej.

Mina fötter!!

Publicerad 2012-11-21 18:56:01 i Våra dagar.,

Är skiit ömma just nu, fy. Har inprincip stått och strukit gardiner och dukar hela dagen. + puttsa fönster. Det ser ut som ett bombnedslag här för tillfället. Strök gardiner till sovrummet och satt upp sen kom jag på att jag inte ville ha dom så nu stryker jag ett par nya:p haha. Snart lär jag börja med kvällsmat också, tänkte att jag skulle få färdigt i sovrummet innan iallafall:) Så då är det väl bäst att jag fortsätter då;p hihi. Juste, jag hitta min snygga tomteluva också, ännu lite julkänsla:p haha. Kramen.

21/11

Publicerad 2012-11-21 11:59:46 i Våra dagar.,

Sådär ja, nu var fm prommisen avklarad då. Bara slänga i sig lite mat nu sen börja julstöka:) Sen när F kommer hem så ska han försöka ge sig på spacklingen i hallen, och sen sa han faktiskt helt SJÄLV att vi kanske skulle försöka att tapeta på fredag;) Så ska jag ge förslaget att vi kan lägga golvet på lördagen sen är nästan hela hallen klar ju:D På söndag ville bror Rutger att vi skulle med till Eskilstuna och hämta en folkracebil, men vi får väl se hur det blir;) Nu ska jag ta och värma matlådan:) Kram.

Att steka fläsk..

Publicerad 2012-11-20 20:42:17 i Våra dagar.,

Är inte en lek eller;p haha. Nu har vi precis ätit lite stekt fläsk med potatis och löksås:) gott vare trotts allt skvätt från stekpannan;) Sen kikar vi lite på äntligen hemma. Tänkte väl att jag skulle ta och ställa ut lite tomtar och snögubbar ikväll men vet inte om jag orkar. Haha. Har iallafall plockat fram alla:) ska stryka lite gardiner och dukar imorgon också:) Nu blire att smälta maten lite så får vi se om jag får nå ryck att pynta lite, om jag känner mig rätt så kommer det preciis innan vi ska sova;p haha. Kramhej.

Mina tokiga djur!!

Publicerad 2012-11-20 12:26:36 i Våra dagar.,

Ja jag har ett par tokiga djur i detta hus. Dom tokigaste heter Weber och Turbo. Var nyss ut på prommis med Weber då hitta han värsta stora plankan som han skulle bära på hela vägen hem (en bra bit alltså) sen när vi väl kommer hem hittar jag turbo på torkställningen med ett gosedjur, som han sedan släpar ner från fönsterbrädan;p haha. Det såg väldigt roligt ut iallafall. Nu ska jag ta och få i mig lite mat:) Hejsvejs.

Gråa morgon:(

Publicerad 2012-11-20 10:53:51 i Våra dagar.,

Ja det är jätte grått och tråkigt ute nu för tiden. Det kan väl iallafall komma lite snö nu då så man får lite julkänsla och det blir lite ljusare. Har just nu en slö Weber bredvid mig i sängen, har varit ute en sväng men sedan fastnade jag i sängen igen:p slöö dag AB;) Har inte så mycket att göra här hemma idag, vet inte hur vi ska gå vidare med hallen då jag försökte spackla igår men det var för glatt så det fastna inte alls, bara korva ihop sig hela tiden. Så vet inte hur det ska gå till. Å köpa såndär reparationstapet är ju jäkligt dyrt, så det lär vi inte ha råd med heller. Såå det får vi väl funderinga på sen när Fredrik kommer hem. Nu ska jag väl ta och göra någon nytta iallafall:) kramen.

Helt slut!

Publicerad 2012-11-19 21:26:52 i Våra dagar.,

Ja nu har vi slagit ner våra rumpor i soffan, jag är helt slut efter vattengympan;) men det är det är rätt skönt ändå:) just nu kikar vi på polisskolan, ska väl snart gå och lägga oss så man orkar upp imorgon med:) Nattiskram:)

Pynta.

Publicerad 2012-11-19 14:05:27 i Våra dagar.,

Ja jag vill börja julpynta nu ju:p haha. Tänkte att jag skulle börja lite smått i dom rummen som är klara. Men sen kom jag på att alla mina julgrejjer ligger i en stor kista på vinden och den får inte jag ner själv eller:( Så är tvungen att vänta iallafall tills Fredrik slutar;p haha. Istället nudå så har jag tagit fram lite verktyg och börjat tagit bort lite färg som sitter löst där jag ska spackla :) så nu lär jag väl fortsätta med det, ikväll är det vattengympa igen. Det ska bli såå skönt;) kramen.

Mätt i magarna.

Publicerad 2012-11-18 21:37:43 i Våra dagar.,

Nu har vi precis ätit lite mat, vart kasseler och ris idag;) Gott var det. Idag kom sista dörren på plats, sen har vi även satt dit krönlisterna (eller vad det heter) dom som sitter under skåpen i köket iallafall:) Det vart mycket bra:) Nu slöar vi i soffan till Beck:) Hoppas ni haft en bra helg för det har vi. En effektiv sådan iallafall:) haha. Kramhej.

Lång promenix.

Publicerad 2012-11-18 16:25:38 i Våra dagar.,

Nu har vi nyss varit ute på en lång promenad med Weber. Det var skönt att komma ut en vända, igår vart det ju ingen promenad så då gick vi en lite längre idag:) Nu har jag stängt in mig i sovrummet med katterna och Weber, eftersom husse ska såga upp för den allra sista dörrkarmen;p hihi. Ikväll blir det mys till Beck och en mysig brasa då det hunnit blivit lite kallt här:) Imorgon hade jag väl tänkt att jag skulle kunna börja spackla lite väggar då. Tänkte att vi skulle satsa på att tapeter och ev golv ska vara på plats efter nästa helg då jag tänkte börja julpynta:) Längtar super mycket tills det kommer lite snö nu:) Nu ska jag slöa lite till sen hjälpa F att få i karmen:) kramen.

Ååh!!

Publicerad 2012-11-18 00:07:05 i Våra dagar.,

Vad bra filmen var;) haha. Vill se den igen ju:p var värsta tvisten i den så man vart helt chockad:p Man hade ställt in sig på att det var på ett vis så var det inte alls så, ja SKIT bra rent ut sagt:p hihi. Nu hoppas jag att dom gör en till film. Vill ju se mer:p Nä nog om det, nu ska vi slå igen våra lock och drömma sött:) KramKram.

Wiiie:)

Publicerad 2012-11-17 17:28:20 i Våra dagar.,

Jag nu har jag slängt mig i sängen i väntan på att Fredrik ska raka sig klart inne på toa så jag kan föna håret:) idag har vi fått dit sista tapetborden i köket och satt upp nästan alla lister. Det ska upp en låda ovanför spisfläkten sen ska vi sätta lister där med. Äntligen börjar köket se färdigt ut:) Så imorgon ska vi ju som sagt byta vindsdörren sedan spackla och tapeta i hallen också. Sen är det bara golv och lister kvar där då;) Men det går ganska fort ändå när man väl sätter igång:) Nu ska jag som sagt föna håret sen far vi till Hofors och lämnar Weber hos svärisarna sen äntligen är det dags för twilight;D mohaha:) Bjuder på några bilder från köket:)

Morsning korsning.

Publicerad 2012-11-17 09:25:42 i Våra dagar.,

Ja då har jag tagit plats i sängen igen efter att varit ut en sväng med Weber:) Ska väl ta och försöka få upp min andra halva nu då:) så vi kan sätta igång med köket. Idag skulle vi ta köket och imorgon sista dörren till vinden, då den måste ut och i på samma dag, för att det inte ska bli svin kallt så lär man ta en hel dag till det. ;) men nuså. Kanske ska hälla upp lite kallvatten och se om han kommer upp lite snabbare då? ;) haha. Kramkram.

Gokväll;)

Publicerad 2012-11-16 20:46:15 i Våra dagar.,

Ja nu sitter vi i soffan och har precis ätit lite go mat;) så kikar vi på X-factor. Och idag är det kvällen innan vi ska få se twilight. Det närmar sig;) hehe. Idag har vi fått bort nästan all tapet, jag har målat "städdörren" och det vart bra:) så nu är den klar iallafall. Sen var vi till Tomas och lånade en kap så imorgon ska vi fixa till lite lister osv till köket nu när vi har en kap som inte sågar snett:p haha. Sen har jag vart på 2 prommisar med Weber så denna vecka kommer bli en bra steg vecka;p haha. 2 promenader alla dagar utom en då vart det 1 och en lite kortare ;) Men väldigt skönt att verkligen komma tillbaka efter 3 veckors snuvighet/förkylning och kämpa igång mer än någonsin;) Aldrig kännt mig så motiverad som nu:) nä nog om det. Nu ska jag väl joina mina killar:) kram och godnatt:)

Samling vid matbordet;)

Publicerad 2012-11-16 12:50:16 i Våra dagar.,

Haha ja Weber har fått för sig att han ska sitta vid bordet hela tiden på en egen stol. Ibland vill han ha 2 st stolar så han kan ligga på dom:p haha. Idag gjorde turbo oss sällskap också:) alltid mysigt med en liten pratstund med djuren:p Bjuder på några bilder från våran samling;) kram.

Fruktstund.

Publicerad 2012-11-16 10:41:11 i Våra dagar.,

Ja jag sitter precis och har en liten fruktstund, förra året när jag var på dagiset så var det alltid så mysigt med en liten fruktstund;) Man satt på golvet och alla åt en varsin frukt och sjöng lite:) längtar tillbaka dit faktiskt:) Längtar till att ha någonting att göra överhuvudtaget. Helst ett jobb dårå så man kan tjäna lite pengar;p Ja nog om det. Nu ska jag väl ta en prommis med Weber sen börja med tapeten i hallen. Som tur är så hade hon bara tapetserat en vägg:/?!? Så vi behöver bara spackla och slipa lite på dom andra väggarna:) Nu sitter källardörren på plats iallafall, men då kom den stora frågan!!! Vart fan ställer jag kattlådorna?? ;p haha. Känns inte kul att göra hål i nya dörren direkt:/ det tål att tänkas på;) kramen.

Hejåhå.

Publicerad 2012-11-15 19:10:51 i Våra dagar.,

Jag och Weber har stängt in oss i sovrummet för tillfället, husse håller på och sågar upp för dörrkarmen och det låter skit illa:p haha. Gjorde ett försök till att vara i köket men blev nästintill döv då:p haha. Så nu ligger jag och slöar, har försökt fått ner lite tapet med hjälp av lite vatten och det gick sådär, men bara fortsätta imorgon då F behövde stegen nu;p Ja sen bakade jag ju lite knäck idag också:) det gick förvånansvärt bra faktiskt, det ända som vart var att jag tog en för liten kastrull, tog den jag brukar använda när jag gör kola/knäck men idag gjorde jag dubbel sats så då räckte den inte till:p men bara att byta kastrull då efter att det kokat över lite. Men sen gick de bra;) haha..!! Tänkte att Fredrik skulle få med sig lite till jobbet så dom har nått att snaska på:) Nu är han klar så bäst att jag hjälper han att få i dörrkarmen nu då:) kram.

God morgen;)

Publicerad 2012-11-15 10:24:47 i Våra dagar.,

Japp just nu ligger jag i sängen och tittar på TV trot eller ej;p haha. Nu äntligen har den ställt in sig så det går att titta:) Ska väl ta och göra någon nytta snart då. Tänkte måla på lite på städskrubbsdörren (eller vad det heter;) så den blir helt vit den med:) just nu är den lite flammig eftersom jag målade med en pytteliten pensel tidigare:p haha. Lever fortfarande på att jag ska få se twilight på lördag. Längtar skapligt då:p haha. Nä dags att ta tag i dagen. Juste idag ska jag faktiskt baka lite julknäck:D se om det blir bra då:p haha. Kramen.

En glaad Marie;)

Publicerad 2012-11-14 22:09:58 i Våra dagar.,

Ja nu är jag väldigt glad, har precis bokat biljetter till nyaste twilight :D Så på lördag smäller det. Hehe:) Sen så har vi målat klart taket nu på em, det vart fin fint:) Nu har vi slagit ner rumporna i soffan och ska kolla på "The Lucky One" efter som skit Telia inte funkar ännu, dom skulle skicka en ny box så det lär väl dröja innan den kommer:/ som tur var så hade vi den gamla icke inspelningsbara boxen kvar men såklart så kan man inte bara plugga in den utan att man måste vänta några timmar. Så lite trökigt är det:p men bara 2 månader kvar nu på det skiten så:) Nu ska jag kika vidare:) nattiskram.

Värsta gym passet!!!.

Publicerad 2012-11-14 13:23:34 i Våra dagar.,

Ja det kan man lätt säga att måla taket är. Usch och fy. Men fint blir det, har målat en vända än så länge. Ska vänta på att det torkar så blir det en sväng till sen. Sen borde det vara bra. Tog en mat paus i väntan på att färgen skulle torka. Det vart bacon lindad korv med pommes!.! Lyx middag med andra ord;p haha. Nu ska jag ta och äta upp:) kramen.

Jävla skit Telia!!..

Publicerad 2012-11-14 10:07:24 i Våra dagar.,

Ja tv'n har hållit på och krånglat hela morgonen nu. Skönt att det skiten är slut snart så vi slipper det! Men nog om det, jag ska väl ta tag i målningen snart då. Börja med att maskera dom nya dörrarna kanske så det inte blir färg på dom;) det vore ju inte så kul:p Men det vart att skivorna får sitta kvar i taket iallafall, det vart så mycket jobb att få ner dom sen vet man ju inte hur taket under ser ut heller. Så det fick bli så. :) Tänkte att medans jag ändå är igång med penseln att jag målar på lite på listerna här i sovrummet som jag råkade kladda lite på tidigare, på en gång:) Men nu tror jag fan att jag ska ringa till jävla Telia och klaga en massa!! Går ju inte att få på tv'n :( Kramen.

Freeeeedrik!!!!

Publicerad 2012-11-13 17:42:42 i Våra dagar.,

Står jag och skriker hela tiden just nu, han bara babblar en massa i telefonen!! Nu MÅSTE vi få till hallen snart så att man kan få tillbaka alla grejer där dom ska vara. Känns inte kul när man måste sprida ut sig i hela huset, så fort man ska ut med Weber så lär man hämta jackan i köket, västen på kontoret och kopplet i vardagsrummet:/ haha. Men nu ska jag gå och lägga på denna nedrans telefon så vi kommer någon vart;) kram

13/11

Publicerad 2012-11-13 11:25:01 i Våra dagar.,

Dags att ta tag i dagen då. Börjar med att ta en prommis med Weber, sen mat och riva tak;) Japp jag ska ge mig på det igen, Fredrik visade hur jag skulle göra igår:) Kanske går lite bättre då då:p Kram.

Det där taket.

Publicerad 2012-11-12 16:26:50 i Våra dagar.,

Ja det gav jag upp lika fort som jag började, fyy faan vad taklisterna sitter fast då:/ trodde dom skulle vara lätt att få ner. Men det fanns inte en susning att jag skulle fixa att få ner dom, så det får Fredrik lösa istället;p haha. Ja så istället så har väl jag pysslat lite här hemma, diskat och plockat lite. Sen spacklade jag färdigt i köket där det saknas en tapetbit så det ska vi sätta dit samtidigt som vi tapetserar i hallen:) Kanske det kan bli färdigt i alla rummen som vi renoverat snart då:p haha. Men nu ska jag packa gympa väskan och vänta in Fredrik som kommer från banken snart så ska vi fara till Hofors:) Bjuder på en bild på vårat fina kräkfärgade tak i hallen;) kram.

Svettigt.!!

Publicerad 2012-11-12 12:49:28 i Våra dagar.,

Ja nu har jag nyss tagit mig en promenad med Weber, det var ju ett tag sedan så det vart lite svettigt. Men bara att komma igång igen nu:D Ikväll blir det vattengympa igen då, det ska bli skönt:) Då ska Fredrik på tippen medans. Men nu tänkte jag att jag skulle börja riva ner lite taklister i hallen och sen tror jag att jag ska riva ner skivorna som sitter i taket som dom har målat i kräkfärg:/ För bakom det tror jag att det är vanligt trätak och det tänkte jag måla vitt då:) Så vi får väl se hur detta slutar med tanke på att jag och stegar inte går så bra ihop, men kan uppdatera er senare;) Kramen.

Tomte.

Publicerad 2012-11-11 23:46:11 i Våra dagar.,

Idag har jag köpt min första tomte för i år. ;) jag och mamma har iofs redan köpt 2 st jul ljuslycktor för ett tag sedan men det gills inte:p haha. Nu ligger jag och hjärtat i sängen och kikar på wrc rally på tv,n. Det ser ut att vara lite halt åt dom;p haha. Men nu ska vi väl försöka sova lite, kl börjar bli mycket;) Nattkram.

Vistaprint.

Publicerad 2012-11-11 15:36:33 i Våra dagar.,

Ja för ett par veckor sedan så fick jag hem att man kunde få en väggkalender och 10st julkort gratis, och sånna erbjudanden gillar ju jag;) så jag mockla ihop en kalender och julkort och nu i veckan fick jag hem det. Kalendern vart skit bra, enda med den var att dom hade råkat tryckt min födelsedag i december. Men den stog även med på den dagen jag faktiskt fyller år, så det gjorde inte så mycket. Men julkorten vart sådär faktiskt, dom vart lite röd/grynig men det kan ju bero på kvalitén från mig. Allt annat var ju fint;) men dom får duga iår, folk kastar dom ju när julen är slut iallafall så;p haha. Men nog om det, jag har putsat fönster idag, skiit kul. Eller inte. Men nu ska vi ge oss iväg och handla lite mat till veckan som kommer:) kramen.

Jack and Jill.

Publicerad 2012-11-10 20:53:04 i Våra dagar.,

Ja nu har vi myst ner oss i soffan till filmen Jack and Jill. Idag har vi varit bra hurtiga och rensat massa på tomten och alla lister och karmar från hallen och slängt på vagnen och varit iväg med till tippen. Mycket skräp är det, men nu börjar det bli fint igen:) imorgon ska vi satsa på att få färdigt båda dörrarna, idag fick vi bort karmen till källaren iallafall. Sen lyxa vi faktiskt till det med lite donken mat, det var väldigt länge sedan. Mätt i magen vart man iallafall:) Nu lär jag fortsätta titta på filmen annars missar jag massa;) kram.

Tråk väder:(

Publicerad 2012-11-10 09:57:28 i Våra dagar.,

Ja det är vääldigt tråkigt väder ute nu, i veckan har det varit klarblå himmel varje morgon men nu bara för att det är helg och vi tänkte starta dagen ute så är det nästan så att regnet hänger över oss:( Men men, kanske får starta dagen med källardörren istället då och hoppas på att det klarnar upp något. NU längtar jag faktiskt efter att snön kommer, på riktigt. Så det kan få bli lite ljusare och lite mysigare. + att jag tänker börja julpynta då;) hihi. Nä nog om det, nu ska jag väl försöka ge mig på min kära sambo först och det kommer inte bli lätt att få upp honom ur sängen;p själv har jag redan varit uppe ett tag och varit ut med webris. Hörs sen. Pussokraam.

Bras mys.

Publicerad 2012-11-09 18:38:15 i Våra dagar.,

Ja nu sitter jag framför en precis nytänd brasa och värmer mig efter vi varit ute en sväng och fixa till gräsklipparen som en ska komma och köpa snart. Och vet ni vaad?!?! NU sitter faktiskt sovrumsdörren på plats:D wiie. Så imorgon ska vi ge oss på källardörren. Sen är det bara vinden kvar:) Har ställt lite krav att alla dörrarna ska vara på plats efter helgen, så nu har han något att pyssla med;) Men nu är vi iallafall klar för idag, göra ordning lite fredags mat och slå ner våra rövar i soffan till X-factor står närmast på listan:) pussokram.

9/11

Publicerad 2012-11-09 12:47:38 i Våra dagar.,

Morrn! Eller kanske god middag. Har precis tagit en skön dusch. Ska göra mig i ordning nu och vänta in Fredrik som slutar 13,00 idag så ska vi fara till Hofors så jag får springa in och lämna cv på Lidl. Får vi se om dom behöver nå folk då. Sen ska vi hem och fixa dessa jäkla dörrar, så vi blir klar med dom någongång. Nä nu måste jag föna håret. Kramen.

Vilken lyx middag.

Publicerad 2012-11-08 22:07:51 i Våra dagar.,

Ja ikväll blev det en riktig smaskig måltid :) egen gjorda köttbullar med stuvade makaroner, bacon och lite vinbärsgele;) Nu är vi proppis så vi ska slöa till lite i sängen till twilight :D kramkram.

Jan Carlsson<3

Publicerad 2012-11-08 13:03:20 i Våra dagar.,

Det är namnet på min sjukt grymma pappa, han är verkligen världens bästa pappa man kan önska sig. Han hjälper oss med huset så fort vi hör av oss<3 om vi måste låna pengar ställer han upp även fast han själv får leva på vatten och bröd. Och dessutom så har han alltid en startklar bil åt oss som vi får tävla med, vi behöver inte betala något mer än startavgifterna och anbudspeng ibland, han underhåller bilen, kör den till tävlingarna och han har inte fått något riktigt TACK för det han gör för oss ännu, och jag vet inte hur man ska kunna tacka en sådan person som bara ställer upp hela tiden utan att ens tänka på sig själv, jag vet inte alls vad vi möjligtvis skulle kunna ge tillbaka, för ord räcker inte till. Han har aldrig riktigt fått höra hur mycket det betyder för oss, FÖR MIG!! Han är bäst,grym och allt man kan tänka sig. Finns ingen som honom. Kännde bara att jag behövde skriva det någonstans, för någonstans inom mig känner jag att han vet hur tacksam jag är. <3 Jag måste bara komma på ett sett att visa det:)

Mys morgon<3

Publicerad 2012-11-08 11:53:36 i Våra dagar.,

Ja en riktig mys morgon har det varit idag. Killarna har legat i sängen och myst länge nu:) Men nu är det då dax och slita upp dom och även mig själv för först står promenix med Weber på schemat sen tänkte jag prova såga upp dörrhålet lite till så vi får i karmen så kanske Fredrik blir lite överraskad när han kommer hem:) Seen kom jag på igår när vi var på affären att det var kladdkakans dag och det hade jag missat helt, så tänkte gör en idag istället:) Nä nu slita upp djuren. <3 kramen.

Tittut:)

Publicerad 2012-11-07 20:28:19 i Våra dagar.,

Jahaja ja men det gick då inte så bra med denna jävla dörrkarm ändå då, F skulle såga upp lite i överkant på dörrhålet så den nya karmen kan få plats, så höll han på länge länge och såga och dona sen när vi städat upp all lort osv så skulle vi ställa i karmen då passa den inte!!:( han hade sågat för lite... Så nu gav vi upp. Slänger i oss lite sen mat och kika på bonde söker fru. Sedan är det andra avsnittet av twilight :D Bjuder på en bild på turbo som spanar efter husse och Weber där utanför;) kram.

Fan vad bra jag är!!

Publicerad 2012-11-07 13:10:45 i Våra dagar.,

Måste bara säga att jag är sjukt grym! Igår visste jag inte alls hur man fick bort den gamla dörrkarmen så Fredrik visa hur man gjorde och idag gjorde jag det heelt själv:D MINST lika fort som Fredrik gjorde det igår. Mohaha... :) Sen gjorde jag i ordning den nya karmen eftersom jag tog fram fel paket igår så Fredrik satte ihop karmen som är till vinden:/ ups;) haha. Så idag var jag snäll och fixa den rätta istället:D + att jag hunnit diska upp all disk också:) NU ska jag faktiskt unna mig en varm och sköön dusch. Kram.

Tillbaka.

Publicerad 2012-11-07 11:03:56 i Våra dagar.,

Ja nu är vi tillbaka med dessa jävla nysningar och täppt i näsan hela tiden. Fattar inte varför det inte bara kan försvinna. Blir knäpp på det snart. Har snart gjort slut på en flaska näspray även fast jag försöker att använda den så lite som möjligt, men jag vill ju kunna andas när jag ska sova iallafall.. Sen på morgonen är jag också väldigt täppt, men på dagarna är det inge problem:/ Blir så arg!! ;p jaja, nog om det. Igår han vi inte få i nya dörren till sovrummet eftersom Mr F lånar ut allt han äger och har så fick åka till Hofors för att hämta det som behövdes för att få dit dörrkarmen. Men idag lär vi hinna få i den iallafall. F slutar 3 så far vi direkt in till Sandviken och till optikern så att jag kan få lite nya linser äntligen:) Nä nu ska jag dona lite sen slänga mig i duschen så jag är klar till vi ska åka:) kram.

Muffins.

Publicerad 2012-11-06 16:34:22 i Våra dagar.,

Ja muffins vart det, och goda vart dom också:) jag var sjukt sugen på att göra citron muffins när jag insåg att jag hade kastat den sista citronen :( så fick bli vanliga vanilj muffins istället då:) Seen så har jag tagit bort alla foder på vardagsrumsdörren och förrådsdörren och ena sidan på källardörren. (Vågar inte ta andra sidan, då far jag säkert ner för trappen med min tur) ;p haha. Har varit sjuk flitig idag känner jag:D Nu inväntar jag F så vi kan börja med att ta bort dörrkarmen, jag gjorde ett tappert försök att få bort tröskeln men det sluta med att golvet vart lite demolerat så jag gav upp det ganska fort;) Nu sitter jag och funderar på vad jag kan demolera här näst, men jag kommer då inte på nått förutom vindsdörren men den får glatt vänta till vi ska sätta i den nya direkt för annars blir det kallt;p nä nu kom Fredrik. Kramen.

Det går bra nu;)

Publicerad 2012-11-06 14:21:27 i Våra dagar.,

Jaa, men idag gick det mycket bättre med foderna, har fått bort alla runt sovrumsdörren som vi ska byta när Fredrik kommer hem. Då är en av 3 st dörrar bytt:) Sen har jag tagit bort alla golvlister. Nu tänker jag vila en stund sen tänkte jag ge mig på foderna på andra sidan vardagsrumsdörren där ska det bara på nya foder, så blir ingen dörr dit:) Skönt när det flyter på lite:) Tänkte jag skulle hinna baka lite idag också, men vet inte vad det blir än:) Det visar sig, nu ska jag kika lite på tv:) kram.

Lasange.

Publicerad 2012-11-05 21:01:13 i Våra dagar.,

Ja nu sitter vi i soffan och väntar på att lasangen ska bli klar i ugnen. Det vart lite sent idag eftersom jag varit på vattengympa, det är lite synd att det är så sent, och ska man äta innan så orkar man inte gympa nå;p haha. Ja men iallafall när Fredrik kom hem så hjälpte han mig att få bort lite mer foder, så ska försöka ge mig på det imorgon igen, annars är det bara att börja slita bort golvlisterna:) å måla taket osv:p haha. Nä nu plingar klockan så dax att ta ur maten ur ugnen och hugga in:) nattinatt och sov gott:)

Jävla grejer:/

Publicerad 2012-11-05 14:04:16 i Våra dagar.,

Åååh blir så irriterad på dessa förbannade dörrkarmar:p haha. Ja jag försöker få bort lite foder runt dörrarna som ska bytas men dom går sönder och spricker, och jag ramlar ner från stegen, slår mig på fingret osv. :( ingenting går som jag vill idag.. Nu ger jag upp så får Fredrik ta över när han kommer hem. Har iallafall plockat ner allt från väggarna i hallen då, så bara att börja tapetsera snart då:) Jag har sagt till Fredrik att detta ska vara klart innan jag ska börja julpynta iallafall, så att det är fint över jul:) men det går ju fort bara dörrarna är bytt:) nä nu ska jag göra lite te, vart lite fryssen;) Bjuder på en bild på vårat fina nyrenoverade badrum. kram.

Hejåhå.

Publicerad 2012-11-04 20:30:24 i Våra dagar.,

Nu har vi nyss landat i soffan och fått i oss lite mat. Idag har vi hjälp Sussie&Janne och flyttat grejer från källaren, fyy faan vad mycket skräp:p haha:D Sen när vi kom hem så fixade vi listerna på kontoret (2år senare) ;) haha. Men nu är det klart iallafall. Imorgon blir det att dra in elen där. Jag ska börja riva hallen imorgon så vi får dit nya dörrarna och lite nya tapeter. Sen börjar det ordna sig, bara källaren kvar sen då:) Nu ska jag kika klart på solsidan:) kramen.

Blommor.

Publicerad 2012-11-03 21:55:18 i Våra dagar.,

Fick lite fina flowers för min super körning på KM:et. Haha:) Nu har vi nyss avnjutit god mat bestående av kött och potatisgratäng:) Men snart ska vi fara hemåt då Weber sitter i bilen. :)

Just nu.

Publicerad 2012-11-03 15:22:36 i Våra dagar.,

Bjuder på en just nu bild, vi är ute och donar i trädgården. Snart ska vi gå in och duscha och göra oss klar för kvällen:)

Ge mig 5.

Publicerad 2012-11-03 09:41:39 i Våra dagar.,

Ligger i sängen för tillfället och lär Weber lite give me five. Det funkar bra, men han ska bitas efter jag fått tassen:/ jäkla bråkstake:p idaag ska vi ta det lugnt. Eftersom jag tok städade huset igår så kanske vi ska braka ner i källaren och städa lite också. Så hela alltet blir rent och snyggt, källarn är ju den del utav huset som man inte städar särskilt ofta:) På bilden nedan ser ni en liten liten webris som ligger och kramar ratten vi fick plocka ur när vi vart av med bilen i Ljusdal årets första tävling och även webers:)

Energi 3000..

Publicerad 2012-11-02 20:13:21 i Våra dagar.,

Ja det kan man ju lätt säga, kl halv 6 fick jag nå ryck och plocka i ordning hela huset, dammsög och svabba golven, bytte sängkläder och slängde i en maskin tvätt. Känns som att all min energi från dessa 2 dagar jag legat i sängen kom och överöste mig. Men NU är det iallafall fint här hemma, jävla vilken skillnad det blir att få bort lite skräp som ligger lite här och där. Nu har vi iallafall ätit den vanliga fredags maten tacos så nu väntar vi in X-factor. Imorgon är det ju som sagt avslutning med klubben, längtar skapligt till att få en bit god mat serverad och slippa laga och diska. Underbart:D Tänkte jag skulle bjuda på filmen när jag rullade på Gotland men vet ej hur jag ska få in den;p Kanske hittar på ett sätt:) kramen.

Min andra halva<3

Publicerad 2012-11-02 10:32:14 i Våra dagar.,

Fredrik Sundvik!! Finaste människan som finns. Du är bäst på allt du tar dig för och jag älskar dig <3 Kan inte ha en bättre livspartner än dig, vårat liv tillsammans kommer bli underbart med fina barn och ett mycket finare hus än det vi bor i just nu;p Du är mitt liv. Puss på dig <3

Biltema.

Publicerad 2012-11-01 19:36:49 i Våra dagar.,

Nu är vi påväg hem från biltema och djurmagasinet. Köpt ett skymningsrelä och lite mat till Weber. Vart ingen lugn em idag heller då. Typiskt mig att aldrig kunna ta det lugnt och vila upp mig. Men nu ska jag iallafall få lite glass till min onda hals hoppas det blir lite bättre iallafall. Nu ska jag mumsa lite på glassen. Kramen.

Min mor.

Publicerad 2012-11-01 15:25:24 i Våra dagar.,

Min kära mamma är bra bäst hon. Ville bara säga det:) Fick nyss en bild från henne när hon är på utbildning i kungsängen för blivande resor till Afghanistan. Min mamma är ball!!. ;) En mycket stark kvinna. Punkt slut:)

November!! :)

Publicerad 2012-11-01 09:59:35 i Våra dagar.,

Ja Idag är det den 1 november, fyy vad tiden går fort. Denna första november ska spenderas i sängen till kl halv 12 då ska jag kliva upp och göra mig i ordning för en tripp till arbetsförmedlingen, sjuk och jävlig men då har jag det överstökat iallafall. Sen stannar jag hos svärisarna tills Fredrik slutar jobba. Senare vet jag inte vad som händer, ta det lugnt bara antar jag:) Hejsvejs.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela