MarieOchFredrik

Hallå i stugan. Idag har vi varit ute mest...

Publicerad 2011-04-29 21:55:34 i Våra dagar.,

20110429907 (MMS)

Hallå i stugan. Idag har vi varit ute mest hela dagen. Turbo är helt slut nu. Imorgon kommer pappa och hjälper oss igen med massa skrot på gården, sen ska vi flytta dom sista buskarna som jag grävde hål för idag. Sen ska vi försöka klippa gräsmattan i helgen också, tänk att det är maj på söndag det har ju gått så sjukt fort. Vi har bott i huset över ett år nu och än har vi knappt hunnit med så mycket känns det som. Men men det kommer tid till allt. Nu på kvällen har vi grillat sen ringde pappa och ville grilla imorgon med så blir mycket grilla nu. :p men det är gott så det gör inte så mycket. Nä nu ska jag nog stänga mina gröna och hoppas att dagen imorgon blir lika fin som idag. Vi hörs, hejs.

Nu säger jag godnatt! Har jobbat halva dag...

Publicerad 2011-04-26 22:21:09 i Våra dagar.,

Nu säger jag godnatt! Har jobbat halva dagen idag, sen for jag ner till hofors och prata med en om skolor, så jag börjar att plugga i höst. Får vi se hur det går. Sen efter det har vi kört iväg skräp från gården och jag har lagt i gummiduken i dammen och fyllt den med vatten så ska finklippa kanterna och göra klart allt imorgon. Nu ska jag titta så bb. Vi hörs. Pusshej.

Nu har vi precis kommit hem igen efter en ...

Publicerad 2011-04-23 14:30:38 i Våra dagar.,

20110423893 (MMS)

Nu har vi precis kommit hem igen efter en dag på marknaden här i staden vi gick ner på tivolit en sväng för jag ville dra i ett snöre som man får ett gosedjur varje gång, ville ha ett stort men fick bara ett litet så det sluta med att jag kom hem med 3 st små, fick inga fler för fredrik. :p haha. Nu ska vi slänga oss i solen. 33 grader varmt här i solen super skönt. :) vi höres. Pusshej.

Glad Påsk!

Publicerad 2011-04-21 16:24:05 i Våra dagar.,

Ja man lär väl säga det nu ifall man inte bloggar nå mer i helgen.
Vi far ju till mamma idag så fort F blir klar med bilen..
Där ska vi fira påsk hos Moster och Tony och bara slappa en massa, inga måsten nu på ett par dagar:P haha.

Jag fick iallafall tag på Ann igår och jag fick inte börja på stubben igen :(
Men jag ska träffa en på tisdag och prata om plugg! Vad det finns för möjligheter för miig..
Hoppas det finns nå bra som passar mig:) OCH att man kan börja fort isåfall:P

Nä nu ska jag nog gå ut en sväng i trädgården och göra någon nytta! eller sola!!
(29grader i solen:)
Får vi väl se om vi hörs nå mer i helgen, annars ha en skön helg, för det ska jag ha! Pusshej!!



Jahaja. Ja man försöker få tag på ann på a...

Publicerad 2011-04-20 11:28:12 i Våra dagar.,

Jahaja. Ja man försöker få tag på ann på arbetsförmedlingen men hon vägrar ju svara som vanligt. Så ska fortsätta tröka på na. Hoppas man får komma tillbaka till stubben iallafall sen blir det plugg till förskolelärare så man kommer någon vart här i livet. Snart är det lunch, skönt! Köper nog med mig pannkaka och går upp till sandra. Nä nu blir det att plocka upp mer varor fick leverans idag. Men vi höres. Pusshej.

HejHej hemskt mycket hej!

Publicerad 2011-04-17 15:27:16 i Våra dagar.,

Ja, idag är pappa här och hjälper oss att flytta på några buskar, vi har flyttat på en krusbär och en vinbärsbuske ännu men nu får resten vänta till i veckan, 3 vinbärsbuskar kvar och sen ska vi flytta på några syrenbuskar och ta bort en massa små skit saker som står överallt på hela gården..
Sen ska vi göra ett litet land framför buskarna med potatis, morötter,jordgubbar och massa gott;P  Lär även flytta rabarberna dit också:P

Igår var vi in  till svärföräldrarna och grilla lite det var mumms, men innan det rensa jag lite i rabatten utanför huset och fredrik körde runt och plocka upp en massa skit som står överallt..
Det är så sjukt mycket skräp på gården nu så det är inte sant, men pappa ska iallafall hjälpa och lyfta upp det på kärran innan han åker, så det känns ju skönt:)

Nej nu ska jag ropa på dom så dom får komma in och kolla lite på F-1 som pappa vela, en liten paus måste han ju få;P hihi!!

Ha en sköön vår-dag nu... Pusshej

Ellu. Nu var det länge sen jag skrev här i...

Publicerad 2011-04-15 10:07:32 i Våra dagar.,

Ellu. Nu var det länge sen jag skrev här igen. Jag har nu varit på ica i en vecka, och det var inte alls som jag trodde, jag passar verkligen inte på en affär iallafall inte en sån liten. Finns typ inget att göra speciellt inte när man inte vet vad som ska göras, och tiderna funkar inte för mig heller, jag som måste träna efter jobbet och så har vi huset som det är massor att göra med, man hinner ingenting när man slutar kl 6, sitter och saknar dagiset hela dagarna också. Nä så nu ska jag leta efter nått annat, kanske ett konditori annars blir det ett dagis igen medans jag kollar vad det finns för möjlighet för mig att plugga till förskolelärare. Men jag lär ju verkligen veta att det är det jag vill göra eftersom det blir mycket plugg innan man är klar isf, därför jag skulle vilja kolla in ett konditori så man inte vill plugga till det istället. Det är mycket att tänka på. Nä nu har jag skrivit av mig lite, nu orkar jag inte skriva mer på mobilen. Men vi höres säkert snart igen. Pusshej.

Vårkänslor!! ;P

Publicerad 2011-04-06 13:38:04 i Våra dagar.,

Nu är snart all snö borta på gården. Dammen är framme och man vill börja med den nununu! men det är fortfarande ganska blött ute tyvärr, så mina gröna fingrar får nog vänta ett litet tag till.
Det har gått fort som satan när det väl börja försvinna tycker jag, det är super bra.

Nu har jag börjat riva ut en del skåp osv i köket iallafall, ser ut som ett bombnedslag här hemma, men idag tog jag och dammsög lite och det behövdes...
Har pratat med Ann och hon skulle försöka fixa så att hon kan ta ett beslut när jag får börja på ica utan att facket har sagt ja, dom är ju så sjuuukt sega där ju, dom hade 5 dagar på sig och hon skicka in det förra måndagen.
Borde iallafall få börja på Måndag..

Nä vad ska man skriva mer då??!?

Mamma var här i helgen och det var skönt att få träffa henne igen, har inte träffat henne sen i julas.
Men vi ska iallafall fira påsk nere där, hos moster och tony.
Hon får komma upp igen när köket är klart, och det ska vara klart till min födelsedag i juli! ;P Thats it!

Nu ska jag försöka mig på att få upp en hylla i sovrummet så jag skriver säkert sen hur det går:P /om det går;P hihi

PussoKram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela