MarieOchFredrik

Hejhej.

Publicerad 2013-01-31 15:52:03 i Våra dagar.,

Just nu! Ligger jag i sängen och väntar på att F ska komma hem. Har precis tagit en skön dusch. Sen när Fredrik kommer så ska vi fara ner till pappa och hämta en plåt så vi kan göra några tankar. Sen får vi se vad som händer. Tänkte höra med pappa om han har lust att bjuda på mat sen. Var skit länge sen vi åt tillsammans. ;( Igår kväll så var vi till Johan, Sandra och Alicia och lämnade dop kort och fikade lite. Sen vart vi kvar på lite mat också:) Smarrigt! Idag kom förstoringarna också så lär väl åka och lämna dom sen med;) Men nu ska jag ta och föna håret. Kramhej.

Stolt matte!

Publicerad 2013-01-30 15:37:29 i Våra dagar.,

Ja idag när jag var på risk1 så tyckte F att vi kunde lämna Weber hemma tills jag kom hem igen, det skulle ju bara bli några timmar. Så ca 9 imorse lämnade han honom och jag vart lite sen så var inte hemma förens närmare 14. Alltså i nästan 5 timmar var han själv! Hua tänkte jag nu kommer jag säkert hem till ett rent H-vete. Men ingenting hade han gjort. Han har varit så snäll och duktig, lugn vet jag dock inte om han varit för han har sovit nästan hela tiden sen jag kom. Men det är det som är bra med hus, ingen som hör om han lever om:D hihi. Så nu är det bara att fortsätta att träna och lämna han hemma mer och mer så blir det mycket lättare då jag lär jobba eller så också:) Jag själv är rätt trött idag faktiskt. Var mycket att ta in på "kursen" idag. Så jag döna av en sväng nyss men nu ringde mamma och väckte mig så bara att börja vakna till liv igen:) Ikväll sker nog inte många knop. Kanske ska ta och prova ett test igen nu så man inte tappar allt innan det är dax;) Vart såå slö på teorin när man fick en hel månad bort ju!! MEN bara att köra på som sagt, nu är allt klart till mitt kära körkort:) Nu ska jag sluta skriva så jag kan svara när mamma ringer igen, hon jobbar ju fortfarande så hon kan inte prata hur som;) Ha det fint. Pussokram.

Godnatt.

Publicerad 2013-01-29 22:49:42 i Våra dagar.,

Nu säger vi godnatt efter en lång dag i Söderhamn och halkkörning. Vart iallafall godkänd i det! Huhu;) Så nu är det som sagt risketta imorgon sen så:) Har inte gjort mycket alls mer idag, var hemma till 18 och då fick vi sätta igång med mat:) Och sen när vi ändå var inne i Sandviken så passade vi på att springa in på Volvo och kika på bil;) Vi har börjat prata lite om att skaffa en ny bil. Så vi har kikat lite på V50 och dom ser ju ganska bra ut, plus att dom kunde ta Opeln i inbyte också:) Han sa det att dom skulle få in en 11:ans V50 den 8.de så då kanske vi åker och tittar på den;) Får väl se vad som händer. Men nu ska jag drömma lite, upp imorgon till 07 så bäst att få lite sömn så man inte somnar på "kursen" :) Godnattkram. Ps. Bilderna är snodd från blocket, men det är typ en sån vi vill ha;)

Tjött!

Publicerad 2013-01-28 21:15:43 i Våra dagar.,

Ja nu är man bra slut igen, vattengympa stod på schemat idag och jag skulle ju såklart ta i lite extra bara för att jag missa förra veckan så då får man lida efter, men det är skönt ändå;p haha. Ja nu ska vi väl snart sova. Har precis kollat på familjen annorlunda dom är ju såå go där;p Vill också ha en stor famil i framtiden;) hihi. Men som sagt, ska nog flytta mig till sängen nu så jag kommer upp imorgon, imorgon kl 10 bär det av mot halkkörning;) hoho. Får väl se hur det slutar. Sen på onsdag är det risk ettan och sen är jag klar för skrivning och körning:) Återkommer imorgon med besked;) NattisKram.

Söndag

Publicerad 2013-01-27 21:10:20 i Våra dagar.,

Idag har dagen börjat i botten och bara gått utför:/ Började med att det vi skulle handla till lunch inte fanns. Sen skulle vi åka och lämna R och då upptäckte vi att bromsarna satt fast på ena sidan på vagnen så det vart skållhett. Men sen så åkte vi ut till eltebo och väntade på att Björn och Erica skulle bli klar med deras bil som tog lååång tid;) Men Weber fick ju springa av sig en hel del iallafall:) Sen så åkte vi till sjön och lasta av så fick vi se att luften i ena framhjulet var dålig så fick plocka loss det och åka och pumpa. När vi kom tillbaka så åkte Fredrik 2 varv, men det var inge kul för dom hade plogat en typ 4 km lång bana och det var nästan bara rakor så det gick skit fort, sen åkte jag ett varv då hade jag en Audi bakom så när jag kom runt och skulle åka ett varv till så hade han åkt mer utanför banan än på så han hade dragit ut all snö på banan, var inte så jävla kul att komma i 130-140 och få fladder bara för att det är en massa jävla snö på banan. Så onödigt tycker jag. Man åker ju inte på en plogad bana för att åka på vallarna elle.!! Vart 2 varv var sen sket vi it, och där kommer man ju inte åka nå mer iallafall! Tänkte vi skulle ringa till Niklas och höra om vi får komma och åka lite på åkern någon helg framöver:) Men nu ska jag kika på "taken" den är ju såå bra;) Ha en fin kväll! Pussokram.

Lördag.

Publicerad 2013-01-26 09:58:02 i Våra dagar.,

Och idag händer det lite saker iallafall:) Först så lär vi ta oss till stan och handla lite. Sen är det dop för Johans Alicia. Sen tänkte vi åka därifrån i skaplig tid då vi inte har någon som kan ta Weber. Så sen tänkte vi väl åka ut på sjön en sväng kanske:) Tog ju evigheter att få i ordning på bilen igår:! Pust! Vi började med stol och bälte, sen byta kylar vatten så vi fick med glykol i, sen sätta i bälte och fixa lampor på taket, lägga på ett till däck och byta alla fyra;p haha. Det vart lite mer än väntat. Så kl 22 ca var vi hemma igen;p Men det kanske var värt det när vi väl kommer ut och får gasa lite:) Weber var ju med i garaget också så F hade en världens bästa hjälpbreda:) Bjuder på några bilder från webers garage kväll, bilderna kommer säkert hamna helt i o ordning men det var då skit samma;) Ha en trevlig lördag alla. Pussokram.

Fredag it is!!

Publicerad 2013-01-25 08:37:51 i Våra dagar.,

Och uppe med tuppen är man. Eller??;) huhu. Tänkte jag skulle väcka F snart så vi kan fara ner till Avesta och fixa folkracebilen och ta upp den så vi får leka lite på iseeen;) wiie. Igår var jag som sagt och hade "lilla uppkörningen" och det gick skit bra:) Var ingenting jag hade "kuggat" mig på om det hade varit riktigt uppkörning:) Så det var ju bra, synd bara att det är såå långt tills det är dax. Men H skulle hålla koll om det var någon som vart sjuk eller så så jag kunde få skriva tidigare:) Men men så är det med det, fick en timme med Henrik istället för 30 min före uppkörningen också eftersom det nästan är en månad imellan;p Nu ska jag nypa F i skinkan så han kvicknar till så vi kan åka:) Kramen.

Slöigt!

Publicerad 2013-01-23 22:12:08 i Våra dagar.,

Ja nu på em har jag inte gjort många knop. Slumrade till en stund på soffan tidigare och det rubbar ju hela alltet;p haha. Ska snart förflytta mig till sängen också så kanske man kan somna en stund innan F kommer, jag antar att det inte kommer bli så svårt:) Imorgon är körningen kl 13 så då får man lite sovmorgon iallafall:) Sen lär Sussie hämta mig så tänkte jag vara där tills F slutar, eftersom han slutar "tidigt" vid 8 ;p haha. Men nu säger jag godnatt. Godnatt;) ps. Jag längtar till sommaren och folkrace nu faktiskt! ;)

Åh!!

Publicerad 2013-01-23 16:04:44 i Våra dagar.,

Skitskitskit! Dom tiderna var redan bokade:( så får vänta ända till 19 och 21 feb nu. Rump Nisse!!!

Äntligeen!!

Publicerad 2013-01-23 14:38:38 i Våra dagar.,

Wohooo. Är typ världens gladaste tjej nu:D körde sista körlektionen med Henrik idag och det gick skit bra!! Förutom ett par högerreglar jag hade lite dålig koll på! Annars prick fritt:) Ska ju köra lilla uppkörningen imorgon sen är det slut kört ända tills jag ska köra upp då har jag ju 30 min med Henrik igen innan uppkörningen. Men iallafall han tyckte vi skulle kolla på datum för uppskrivning och körning när vi kom tillbaka, men dom hade ett krav på minst ett G rep test och ett G slut test. Och jag hade ju inte fixat G på rep eller slut testet än. Så då ville dom avvakta lite så jag fixade det iallafall. Det var väl själva fan sa jag och åkte hem med ett krav på mig själv! -imorgon ska dom kunna boka det. Så F hjälpte mig med dom felen jag hade på tidigare test och förklarade lite hur jag skulle tänka osv. Så nu 4 timmar senare har jag precis ringt till H och berättat att jag har 3 godkända rep test och ett godkänt slut test. Så nu skulle han boka skriv och körning. Så det blir troligtvis skrivning den 31 jan och körning 7 feb om det fanns platser kvar. Hoppas!! Nu väntar jag på att dom ska höra av sig och säga att det är ordnat bara.. ;p Så nu blir det hård pluggning hela tiden! ;) Med undantag för ett par timmar just nu för dom tänker jag spendera till sängs och vila så jag blir helt frisk snart, börjar känna mig bättre nu iallafall. Hörs! Pusshej.

Nu

Publicerad 2013-01-22 22:30:36 i Våra dagar.,

Tänker jag flytta min trötta kropp till sängen och lite O.C! 1,5 timme kvar tills F slutar. Imorgon är sista natten som tur är!! Har gjort om rep testet 2 ggr ikväll, först 54 rätt sen 57:( Lär ju ha minst 63! :( Får prova igen imorgon. Är körning kl 08,40 imorgon (gäääsp) så då får Fredrik åka med en vända så åker vi hem direkt igen. Så får jag sätta mig med datorn här hemma istället. Men nu ska jag som sagt förflytta mig, hoppas W är för trött för att vilja gå ut nu innan husse kommer hem så jag slipper ut själv;p Men nattinatt då:) Kram.

Bubu.

Publicerad 2013-01-22 12:42:05 i Våra dagar.,

Sitter just nu på lovéns och fikar och väntar på att Fredrik ska komma och hämta mig. Gick super att köra idag. Fick åka lite mindre landsväg och motorväg. Mycket beröm fick jag;) hihi. Sen klarade jag sista testet också. Men visade sig att man lära klara en repetition också så provade den men fick lite fler fel så får kika på det när jag kommer hem istället. Men nu ska jag väl snart ta och gå ut och vänta in F. Kramen.

Godnatt

Publicerad 2013-01-21 22:11:18 i Våra dagar.,

Ja nu säger jag nog godnatt. Roger är här nu så då har jag lite sällis tills F slutar om 2 timmar:) Provade iallafall ett till test tidigare och jag var 5 fel ifrån :( surt ju. Men det är mycket om vikter,last och broms&reaktions sträckor som krånglar. Men får plugga lite på det imorgon på skolan så kan man få lite hjälp också:) Men nu ska jag nog släng mig i säng så jag kommer upp imorgon. Körning kl 10,00 juh;) NattisKram!

Hemkommen.

Publicerad 2013-01-21 14:43:41 i Våra dagar.,

Ja har precis slängt mig i säng en stund så jag får vila lite. Har slagit på första boxen av O.C så ska slö titta lite på den. Idag vart jag godkänd i stadskörning och även fickparkering, så åkte vi lite landsväg så imorgon ska jag förhoppningsvis bli godkänd på landsväg och så skulle vi ge oss på motorväg också:) Provade göra ett test innan jag skulle ut och köra också då fick jag 2 fel ifrån G:( Sen när jag vänta på att F skulle komma så gjorde jag ett till då vart jag godkänd:D wiie!! Så nu har jag bara ett kvar tills dom kan boka uppkörning och skrivning:) hihi. Tänkte jag skulle prova sista testet ikväll om jag orkar så får vi se hur mycket fel jag har då då;) Men nu ska jag vila lite så jag inte slöar bort hela em! Kramen:)

Mitt huuuvuud!!!

Publicerad 2013-01-20 21:34:28 i Våra dagar.,

Dunkar!! Eller nått. Just typiskt att åka på feber nu innan en vecka med 4 körningar och massa teori! :( Den kunde väl vänta tills jag fått mitt körkort iallafall! :p Men bara köra på så gott det går. Hoppas han har överseende imorgon bara, fast om det blir massa fel så kan jag iallafall skylla på det;) huhu. Har precis tagit en vaaarm lååång skön dusch och försökt bota mitt skallebank. Är bra trött också eftersom jag inte fick sova mycket inatt, vaknade av att näsan var täppt eller någon katt eller hund som jävlades;p Så blir tidig kväller ikväll så man orkar med morgondagen:) F och R sitter och kikar på film och jag har slängt mig i sängen och nyss pratat med mamma. Dom har precis fått avliva hennes grannes katt:( Tycker så synd om dom och jag kan bara tänka mig sen när det är dax för någon utav mina att somna in<3 :( usch hemska tanke! :( Men nu till något positivt, jag klara ett till test idag, och var 5 fel ifrån att klara det 3,e testet. Så imorgon kommer nog H vara lite gladare på mig ang teorin;) hihi. Men nu orkar jag inte skriva mera. Hörs imorgon. Pussokram.

Söndag.

Publicerad 2013-01-20 15:21:30 i Våra dagar.,

Och fryssen är man. Kom precis hem från sjön där vi kollat lite på några som åkte. Innan det så svullade vi i oss en pizza. Och jag mår fortfarande illa efter jag hitta ett svart hårstrå i den:/ blää!! Nu ska vi tända en brasa och kika på en film så vi får upp lite värme:) Ha en fin söndag. Kram.

Blupp.

Publicerad 2013-01-19 10:04:12 i Våra dagar.,

Ja då var det lördag då. Idag händer inte så mycket tror jag. Vi ska först åka till Hofors och lämna in Telia boxen som vi sålt eftersom vi inte har Telia längre;) Skönt att kunna få lite penningar för den ändå:) Roger är i Borlänge och kikar på folkrace, jag vart lite sugen på att fara dit en sväng men alla säger att det är super kallt där så vi struntar nog i det;p Vi ska nog åka och handla lite iallafall så vi har mat till veckan:) Sen får vi se om Rutger kommer hit efter tävlingen eller om han blir kvar hos Niklas. Men nu ska vi iallafall hoppa in i duschen och göra oss klar. Hörs sen. Pussokram. Ps. Turbo älskar när man gjort rent lådan;) se bild!

Äntligen fredag:)

Publicerad 2013-01-18 14:11:26 i Våra dagar.,

Och den inleder jag med att ta ner julgardinerna och stryka och sätta upp nya. Har än så länge bara gjort gästrummet och badrummet ännu men lära sätta mig ner och få i mig lite sen lunch så nu är det gjort. Bara börja med sovrummet nu då. F slutar snart så vi får väl se vad vi hittar på då då:) Kanske ska sätta mig och se om jag fixar ett till test vi får väl se;) Men nu ska jag som sagt fortsätta. Ps. bjuder på 2 bilder från i fm när vi var ut en vända, det var så fint så kunde inte låta bli, dock mobil bilder;) Pussokram.

Ett sent hallå!

Publicerad 2013-01-17 22:27:00 i Våra dagar.,

Nu har jag skrivit om detta inlägg 3 ggr!!!! Men lär väl prova igen då! Vi har precis (inte alls) lagt oss i sängen. F sover och jag kikar på mästerkockarna. Var till arbetsförmedlingen tidigare så det är OK nu. Sen åkte vi vidare till Sandviken och körde lite. Det gick bra, fick göra en liten koll under huven först men det märkte han ganska fort att jag visste vad jag pratade om så det var inge problem:) Sen åkte vi lite i stan, men jag var kass på att kolla i backspegel innan jag blinkar, har en förmåga att blinka först titta sedan och det var ajjabajja!! Så det gjorde att jag inte vart godkänd i stan så blir att träna massa på det. Och fickparkera fick jag göra också, och det gick bra för att vara första ggn. Dock hade jag aldrig klarat det utan Henriks knep och råd. Men så nu har han beslutat att jag inte behöver alla lektioner så han tog bort 3 st. Så nästa vecka är det bara en lektion måndag,tisdag,onsdag och så lilla uppkörningen på torsdag;) Sen är vi redo!! ;) Sen när vi kom hem så satte jag mig med datorn och gjorde ett test som jag äntligen ! (Efter 2ggr) fick G på. Har en 3 st test till att bli godkänd på sen kan dom boka skrivning också:) Känns bra i magen för en gångs skull faktiskt:) Men nu ska jag sova lite så jag är pigg imorgon! NattisKram:)

Jaha.

Publicerad 2013-01-16 14:13:59 i Våra dagar.,

Ååh. Ligger och väntar på att F ska komma hem. Tänkte tidigare idag att jag skulle göra lite tester på datan men kom sedan på att boken måste ligga kvar i bilen, så surt när man verkligen hade planerat ju;p haha. Men nu ska jag sätta ut annons på spegeln och hyllan som vi hade i hallen tidigare så får vi se om någon nappar:) Sen lär det diskas lite också så får se om jag hinner det innan Fredrik kommer. Sen ska jag göra ett test iallafall. Så får vi se vad som sker efter det:) Bjuder på en bild på min kära rallymorfar<3 som är kartläsare på bilden, min gudfar som kör:) Kram.

Hoho.

Publicerad 2013-01-15 19:07:30 i Våra dagar.,

Har precis slagit ner rumpan i soffan och intagit lite hamburgare med bröd:) Var ju som sagt in och körde lite idag och det gick super. Vart en massa godkänt på saker som vi gjorde tidigare och lite nytt. ;) Han ville tom boka uppkörning nu;) höhö!!! :D Dåligt glad tjej:) Men sen sa han att vi skulle vänta lite så vi kunde boka teorin på en gång;) så nästa vecka kanske det blir av:) Måste!!! Kämpa på med teori bara. Men nu ska vi kika lite på farmen som vi missade igår. Kram:)

Uppmärksamhet?? Verkligen inte!;)

Publicerad 2013-01-14 14:40:01 i Våra dagar.,

Haha. Just nu är jag nog Sveriges tråkigaste matte! ;) Turbo gör allt för att stjäla min uppmärksamhet från boken. Jag svarar lätt med att han kan få åka en tur med matte när jag har körkort;) huhu. Snart kommer F hem så ska vi åka till AF så jag får reda på hur dom går tillväga med att jag ska på möte där nästa tisdag 10,30 och min körlektion börjar 10,00 i Sandviken. Får hoppas att jag slipper gå på det där mötet men ändå kan få bli inskriven från den dagen iallafall, så man kan börja få pengar någongång;p Men nu ringde Fredrik så bäst att traska ut:) kram.

Söndag.

Publicerad 2013-01-13 12:21:11 i Våra dagar.,

Och idag händer inte mycket alls tror jag. Vi hade tänkt att vi skulle åka till Niklas en sväng men dom svarar inte:( Så nu ska Fredrik ut och skotta lite och jag lägger mig i sängen och läser lite i boken. Ikväll lär vi gå igenom dom sidorna i studieboken som jag fick i "hemläxa" utav Henrik i tisdags. Sen på tisdag är det körning igen;) Kulkul!! Igår var vi till sussie och Janne en sväng eftersom sussie fyllde 50!!! år:D hihi. Fikade lite sen åkte vi hem och käkade och Roger for till Niklas. Då åkte vi tillbaka till svärisarna, så var mimmi ut och körde lite sen åkte vi och hyrde film och kikade på, sen åkte vi hem och sov:) Trevlig/lugn lördag med andra ord:) Men nu ska jag läsa lite så får vi se om dom kan höra av sig något!;) pussokram.

Tjosan.

Publicerad 2013-01-11 22:17:08 i Våra dagar.,

Nu kommer ett väldigt kort inlägg. Jag är trött!!! Och väldigt mätt!! Men jag måste lägga mig med boken en stund nu. Har varit slö och inte läst något alls idag! :( Så bara att lägga sig nu en stund. Får väl se om något fastnar annars skiter jag i det så får jag ta igen det imorgon. Ikväll har vi iallafall haft Roger här så vi har käkat tacos och kollar på gladiatorerna och farmen. Men nu ska jag som sagt slänga mig i säng. Pussokram.

Hoho.

Publicerad 2013-01-10 18:09:22 i Våra dagar.,

Sitter just nu i soffan hos svärisarna. Tyckte att jag kunde vara här tills Fredrik slutar idag. Han slutar ju 20,00 så blir inte så sent iallafall:) Kände att jag har varit ganska bunden hemma dessa senaste dagar eftersom F jobbat osv. Så idag ville jag inte sitta hemma bara;) vi ska väl ta och äta något snart. Tänkte snylta lite korv i ugn här hemma eftersom Fredrik inte äter det så blir det inte av att vi gör det hemma:) Fast först ska väl jag läsa lite mer i boken så vi kommer någon vart;) Kram.

Tjöött;)

Publicerad 2013-01-09 21:03:18 i Våra dagar.,

Ja nu börjar jag bli lite seg, ligger i soffan och läser lite. Lär ta lite pauser i mellan åt så huvudet kan varva ner;p Tur jag har mina stjärnor här som hjälper mig<3 ;) Nu lär jag ge W lite mat sen fortsätta! Pussogodnatt:)

God dagens;)

Publicerad 2013-01-09 17:34:56 i Våra dagar.,

Sitter för tillfället i soffan helt ny duschad;) Idag har det inte hänt så mycket alls, var bara till Hofors och handlade på middagen sen bara varit hemma. Jag har pluggat lite, och nyss som sagt duschat. Tänkte snart ta och göra mig något att äta, får nog bli en rostad macka igen! Är inte så hungrig;p Sen ska jag begrava mig i boken ännu en gång;p Tråkigt mitt liv ser ut just nu känner jag;) Men tur att det bara kommer positivt ur det i slutändan då;) hihi. Hoppas ni får en fin kväll. Kramen.

Hihi:)

Publicerad 2013-01-08 14:57:11 i Våra dagar.,

Ja idag var ju första körlektionen och han tyckte iallafall att det gick väldigt bra;p Jag tyckte dock att det var lite jobbigt med en ny bil osv, såå lite ryckigt vart det! Men annars gick det ganska bra. Han tyckte inte om att jag höll ner kopplingen en bit innan jag skulle svänga/stanna så det var typ det ända jag fick hemläxa på;) Så på tisdag är nästa körning igen, då går det nog säkert lite bättre:) Sen var vi in till Gävle och köpte spolarvätska och åt lite tjockis mat sen for vi till affären och hem. Nu har F åkt och jobbat och jag tänkte gå ut och hämta lite ved och sedan sätta mig och plugga:) Pussokram.

<3

Publicerad 2013-01-07 21:03:59 i Våra dagar.,

Måste bara säga att det är iallafall tur att man slipper ligga själv i sängen;p höhö! ;)

Slut som människa!

Publicerad 2013-01-07 20:49:28 i Våra dagar.,

Ja jag hade inte räknat med att det skulle vara ett nytt pass på gympan idag, är helt slut i kroppen! Tänkte att jag skulle ta i som en tok men man orkade inte, detta passet var mycket roligare än förra;) Så bara att ligga i! Tog en prommis efter vattengympan också, hurtig idag;) Just nu ligger jag i sängen, har intagit en rostad macka nyss, det vart min kvällsmat det;p Ligger och kikar på Sveriges mäster kock! Efter det blir det väl att trycka upp körkortsboken i ansiktet och plugga lite:) ha en fin kväll! Pussokram:)

En om möjligt ännu gladare tjej:D

Publicerad 2013-01-07 12:49:00 i Våra dagar.,

Det gick ju bättre än förväntan på bilskolan:) IMORGON!! Kör jag första körlektionen, en liten såndär "se vart jag ligger" lektion:) Sen nästa v är det hård körning och teori på plats i Sandviken och även hemma såklart;) Så från kl 08,00 kommer jag sitta på skolan har en körning på fm och en på em sen kommer F och hämtar mig:) Så om allt går som det är tänkt så ska jag ha körkort i början på februari:D wiie:) Men nu ska jag pussa lite på min Fredrik som snart ska iväg och jobba:) Pussokram..

Polios.

Publicerad 2013-01-06 21:52:34 i Våra dagar.,

Japp idag var vi iväg till Smedjebacken och köpte en liten polo :) Så nu har dom en bil att åka i iallafall;p vart en bra bit att åka igen men jag körde bara en bit utanför långshyttan sen tog Fredrik över för vägen var så smal och spårig o så var det halt också. Sen körde jag hem från Hofors istället;p Imorgon ska vi nog som sagt till Sandviken och en trafikskola. Sen börjar vattengympan imorgon igen:D wiie. Ska blir super skönt att komma igång, MÅSTE börja ta mig ut på prommisar igen!! Saknar det lite. Men bara att kämpa på. Vet iallafall att F slipper natt nå mer:) Så då känns det bättre att börja om när man vet att det inte kommer att pajjas igen bara för hans nedrans natt vecka;p Men nu ska jag sova så vi orkar upp imorgon:) Bjuder på bild på fina polion;) Nattiskram.

Morsning:)

Publicerad 2013-01-06 10:46:00 i Våra dagar.,

Hejhejhallåå;) Nu har vi precis intagit lite frukost. Vart ju ingen bil med hem igår:( När vi kom ner så startade den inte ens. Så vi åkte ca 35 mil förgäves:/ Det som var bra var att jag fick 35 mils mer erfarenhet av att köra:) haha. Jag kan lova att jag var trött när vi väl var hemma;) Gick ju upp 07,00 och duscha sen åkte vi vid 8. Var hemma till 18,00 ungefär;p så det vart lång tid i bilen, svängde förbi lägenheten i Avesta en vända och värmde lite matlåda, sen åkte vi förbi pappa i garaget också:) Klappa lite på kärakära pluppis som står och väntar på lite åkerkörning;) Men nu ska vi kika lite efter nya bilar som vi kanske ska åka och titta på då;) Bjuder på bilder på årets 2 bästa tävlingar. 1: Årsunda festivalen första finalerna för både mig och Fredrik. 2: Krykberget X-cup min första direkt kvalificerade A-final:D Fina minnen;) Pussokram.

Köping.

Publicerad 2013-01-05 09:49:12 i Våra dagar.,

Nu är vi påväg ner till Köping. Har stannat en snabbis för köp av lite dryck och något att tugga på i Avesta:) Men nu ska vi fara vidare:) pussokram.

Stolt över mig själv!!

Publicerad 2013-01-04 22:39:59 i Våra dagar.,

Ja som jag sa tidigare så var jag lite rastlös, så jag erbjöd gubben en tur i opeln med mig som chaufför. Så vi åkte en sväng till Hofors så leta Fredrik på den brantaste backe han hitta, så ville han att jag skulle starta i backe, visst sa jag och började, fixade det helt galant!! ;) prova igen sa F, gjorde det en gång till utan några problem alls. HM hörde jag bara från passagerarsidan;) haha. "Jag trodde iallafall att du skulle spinna lite" Det kommer jag leva på länge;) hihi! Men nu är vi hemma igen iallafall. Tittar lite på gladiatorerna sen sluta ögonen en stund:) Nattiskram.

Glaad tjeeej;)

Publicerad 2013-01-04 19:26:36 i Våra dagar.,

Hihi!!! Ja idag ringde pappa med en mycket bra nyhet:) Han hade ordnat pengar till mig så jag kan ta mitt körkort äntligen!!!! :D Så på måndag ska vi åka in till en trafikskola och kolla när nästa intensivkurs startar. Och jag hoppas såklart att det är nästa vecka eller nått;) så fort som möjligt iallafall:) Sen så körde jag hem från Sandviken (första gången jag kör på vintern) gick ju utan problem såklart, efter ett litet pepptalk av Fredrik. "Du kan ju köra i minst 50km/h rakt in i en kurva på lerig asfalt varför ska du inte kunna köra på lite snö" typ;) haha. Men så nu är det bara att börja plugga på teorin, den tror jag blir svårast för mig :p Men nu idag har vi slöat en del, var dom sagt till Sandviken sen svängde vi förbi svärisarna på väg hem:) Åt lite mat när vi kom hem sen kikade vi på en film "Maria Wern" som låg i brevlådan idag:) Fast nu börjar jag bli lite rastlös så vet inte om jag ska få med gubben att hitta på nå;) Imorgon ska vi åka med Janne och titta på en bil i Köping. Kom på att jag lär ha en bil sen också ju;p Hoppas det finns någon fin då:) Sen när vi kommer hem blir det nog att få upp lite lister i hallen:) Men nu ska jag nog nypa hjärtat lite i skinkan så han kvicknar till:) ha en fin fredag. Ps. om vi ska ha en till hund någongång så SKA jag ha en sådan på bilden (chow chow) Skiit söt ju!! hihi. Pussokram.

Onsdag.

Publicerad 2013-01-02 21:32:53 i Våra dagar.,

Just nu sitter vi och kikar på lite folkracefilm med Roger:) Han ska sova här inatt. Vi har nyss svullat på en liten kladdis jag gjorde tidigare. Idag har vi varit lite hurtiga iallafall, var till Hofors och handlade och hämtade en kärra så åkte vi hem och käka lite sen började vi kasta på ved på kärran. Körde ner den till "vebon" och lassade i skottkärra som jag fick köra den sista lilla biten, Fredrik stod i vebon och staplade det jag kom med:) Nu är nästan all ved flyttad, kanske nästan en släpvagn till sen så:) Tänkte vi skulle ta det imorgon om det är bra väder:) Tittade lite noggrannare på Capris tassar tidigare och såg att det saknas 4 klor:( 3 på ena tassen och 1 på den andra. Tycker såå synd om honom nu, han går och skakar på tassarna så fort han går:( Vi får hoppas det går över snart.!! Men nu ska jag fortsätta att titta en stund sen sängen :) Nattiskram.

Capri<3

Publicerad 2013-01-01 19:02:52 i Våra dagar.,

Min lilla Capris har gjort sig illa:( Antar att han varit i slagsmål. Han kom in alldeles lerig och då menar jag väldigt!!! lerig. Så då badade vi av honom lite då såg vi att det saknas en klo på baktassen. Sen hittade vi en massa små sår överallt:( men nu har jag iallafall bäddat ner honom här bredvid mig så nu har han slutat skaka. Dagen idag har varit lugn, Roger har vart här så vi har käkat lite:) Nu ska vi väl fortsätta att ta det lugn och kika på tv. Barnaskrik och jäkelskap börjar om en timme också;) pussokram.

2013!!

Publicerad 2013-01-01 12:25:08 i Våra dagar.,

Ja då var vi framme vid ett nytt år! Tänker inte avge några löften för man håller dom oftast inte! ;) Har iallafall bestämt att jag vill åka folkrace i sommar och ska göra vad som krävs för att komma i min gamla overall;) Sen får vi se vad året ger. Jag hoppas jag får ett jobb iallafall, och körkort:) Men till gårdagen då, Erica och Björn kom vid 18 tiden så då gjorde vi i ordning lite mat. Åt lite efterrätt och spelade lite spel:) Sen var kl så pass att det var dax att gå ut och vänta in det nya året:) Och jag måste bara berömma min kära lilla hund!!! Han var sååå duktig med raketerna, han sa inte ett ljud och brydde sig inte över huvud tagit när dom sköt! Inte ens när dom sköt närma. Så himla duktig med tanke på att det var hans första nyår:) Men nu ska jag ta och väcka Fredrik så vi får äta lite brunch:) Hoppas erat 2013 blir minst lika bra som 2012 eller bättre:) pussokram.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela