MarieOchFredrik

Hej hopp gummi........

Publicerad 2013-05-28 22:45:07 i Våra dagar.,

Har lagt mig till rätta i sängen men än har inte John blund kommit så tänkte väl skriva lite då. Idag har vart en hyfsat lugn dag. Imorse sov jag lite extra länge, till ca 9 iallafall;p Sen tog jag en dusch och gjorde mig i ordning och for till Sandviken för ett info möte på af. Sen var jag till maxi och handlade till veckan, sen skynda hem så jag fick säga hejdå till Fredrik innan han skulle iväg och jobba.
Efter han åkt så vek jag lite tvätt och slängde in några nya maskiner och gick ut och rensade i rabatterna och vid häcken. Sen kom pappa och killen som köpte amazonen så nu är den veck iallafall:) Pappa gick ca 18000:- plus på den så det var ju bra;) Gotlands resan betald nu då:)

När dom åkt så gick jag in och åt lite mat, kika på tv å slöa. Sen duschen en sväng till för vart alldeles svettig av att springa runt och rensa.
Imorgon blir det att köra in gamla torktumlaren till Valbo och även ställa in den nya. Den gamla gick ju sönder för ett tag sedan så vi fick en ny på garantin! Tummen upp! Så då blir det väl lite lyx lunch på subway med mitt <3 Skönt att få spendera lite tid tillsammans nu när han har em och jag har annat att göra på fm:) Får se sen vad Fredrik har hittat på till våran 5 års dag. Gav han i uppdrag att han fick planera hela dagen för oss. Han brukar ju vara ganska så oromantisk oftast men nu får man hoppas han verkligen försöker iallafall:) Nu orkar jag dock inte skriva mer så, hörs. Kram hej.

Hihihoho

Publicerad 2013-05-27 21:15:07 i Våra dagar.,

Min kära papps fick gestrikefestivalens vinnar bil igår!! 184 bud och pappa hade lagt 2 st själv. Och nu tjänar han en bra slant på den;) huhu. Kan vi bygga ett par nya bilar till oss för det;p haha. Aja nu ska jag krypa till kojjs med min riktigt jävla osköna solbränna från helgen:) Pussokram.

Tror att...

Publicerad 2013-05-24 15:06:58 i Våra dagar.,

Min kära sambo tycker att det är för lite rust kvar i detta hus;) Så han tog saken i egna händer och gav oss lite fönster byte också;) Nu ska vi ge oss ut på fönster jakt:) kramen.

Hallå i stugan! ;)

Publicerad 2013-05-22 22:29:21 i Våra dagar.,

Nu var det bra länge sedan igen:) Har glömt bloggen totalt senaste tiden, har haft massa annat att tänka på:) Har haft Alicia ganska mycket senaste veckorna och förra veckan och denna vecka har jag även blitt utringd på jobb. Så kul att få komma ut och göra något, plus att det blir lite extra i kassan också;) Dock så har mina kära promenader blivit lidande dessa 2 veckor som jag jobbat, svårt att få till det med både jobb och motion när man precis kommit in i det:( När jag hade Alicia så vart det säkert 2-3 km nästan varje dag. Så det är lite tråkigt att det inte blitt nå nu. Men bara att försöka få ihop det också och börja om igen:) Imorgon jobbar jag sista dagen denna vecka, som det ser ut nu. Dock hoppas jag för min skull att hon är sjuk även nästa vecka så jag får jobba då med;) Helgen kommer att bestå av FOLKRACE!! mohaha!! ;) i storvik. Ska inte köra nå men kul att kika iallafall:) Nu kom hjärtat hem från garaget så ska prata lite med honom, vi har inte hunnit träffas nå denna v när båda jobbat och sen har han varit i garaget hela em;) Bjuder på lite bilder så får vi se om jag hittar tillbaka hit snart igen:) Kramen.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela